fbpx

OVEN

Zacvetite! Teden ki vam prinaša potrditve v želeni smeri, pri mnogih so to zagotovo finance, saj se lotevate nečesa večjega, lahko je to preteklost, ki jo je potrebno zaključiti ali novi koraki, ki bodo na začetku potrebovali pogum iz vaše strani. Pomembno je, da začutite v sebi to priložnost in si odprete poti nadaljevanja v želeni smeri. Priložnosti bo veliko več kot si mislite v tem trenutku. Čustva bodo nekako na stranski poziciji, saj ne bo časa, tudi če bi si želeli drugače. Jasno vam bo, da so odločitve nujne, vendar ste v tem trenutku pomembni samo vi.

BIK

Osredotočite se na čustva, namreč spremembe so zagotovo pred vami, tega ne boste mogli spremeniti. Jasno je da se boste morali soočiti z nastalo situacijo in tudi sprejeti odločitve ki so bile sprejete. Čas je da spremenite misli in način kako izpolniti vašo željo. Ne lotevajte se rešitev po starem vzorcu, saj je ta vzorec preverjen in ni prinesel rezultata. Ni nujno, da odidete, le drugače bo potrebno. Še vedno ste polni starih negativnih misli, zaradi izkušenj ki ste jih imeli. Te je potrebno sanirati takoj, saj je tukaj vzrok, da ne pride do želenega premika.

DVOJČKA

Poslovne poti so odprte, vendar bo potrebno vlagati še več. Ne fokusirajte se v tem tednu na dom in poti v smeri čustev, pač pa se osredotočajte na sebe in svoje odločitve v smeri poslovnih korakov. Odločili ste se namreč, da je razmerje ki ga živite dobro, to je vaša pravica, ki pa nima veliko skupnega z vašim dejanskim stanjem, ki ga živite. Je mogoče, da še daste več kot ste dali? Namreč zgodbe v smeri čustev se ne dogajajo samo enosmerno, to je dvojina za katero sta potrebna dva. Prilagajanje je v tem trenutku samo vaše. Razmislite.

RAK

Soočajte se s stanjem, ki ga imate v domu/družini. V kolikor boste znova, kot veliko krat do sedaj ignorirali to stanje, ste lahko pred resnim problemom. Znaki se kažejo v intervalih, pomeni da je potrebno reagirati. Nujni pogovori, če ne gre bo potrebno narediti nekaj in prisluhniti tudi tretjim osebam, ki jim zaupate. Na vas je da si priznate. Stanje je namreč alarmantno. Dogaja se vam pravzaprav na vseh področjih, tudi stanje v smeri poslovnih zadev ni zanemarljivo. Konflikti se lahko poglabljajo. Zato je prav, da se soočite, bodite iskreni do sebe. Ne zatiskajte si oči.

LEV

Pridobite lahko veliko v tednu, ki prihaja. Mnogi med vami boste zaključili nekaj, kar vas je bremenilo poslovnega značaja, zato vam bo veliko lažje, saj končno dobite odgovore, ki ste si jih želeli. Poti še naprej ne bodo zaprte, zato je prav, da naredite nadgradnjo svojih želja. Poslovno si želite večjih sprememb, zato je prav da delujete na tej poti naprej. Intenzivnost čustev vam bo dajala moč, vendar ne delajte v tem trenutku nedosegljivih načrtov. Sprejmite svoja čustva takšna kot so v tem trenutku, za spremembe in odločitve prihaja čas v naslednjih tednih.

DEVICA

Počitek je potreben, očitno so vam zadnji meseci vzeli veliko energije v smeri čustev, vendar pa je potrebno opozorilo, da spremenite misli. Zavedajte se da morajo v tem trenutku biti vaše misli predvsem odprte v finančne smeri in rešitev neke situacije, ki postaja veliko breme. V smeri čustev se prepustite, zgodilo se bo kar se mora, povezano tudi z vašimi željami. Nujno se osredotočite na posel! Pomembno je da naredite red v smeri financ in posla. V kolikor je potrebno narediti nove korake, tudi če so to razhodi poslovnega značaja – naredite to v mesecu Aprilu.

TEHTNICA

Zanesljivo naredite premik v čustveni smeri. Pogumni boste za spremembo od preteklosti! To je teden ko boste sprejeli stanje takšno kot je in tudi ukrepali, saj ste mnogi polni želja, da nadaljujete neko razmerje v prihodnosti. Čudili se boste sami sebi od kot vam takšna moč, vendar boste spoznali in predvsem čutili, da so vaša energija in misli doživele preobrat. Stali boste trdno usmerjeni v svoje želje. Uspeh zagotovljen, tudi če se v tem trenutku ne razumete vseh besed, ki jih izgovarja oseba nasproti vas. Vedeli pa boste, da pomenijo prihodnost. Posledično seveda.

ŠKORPIJON

Priložnosti dvigniti se, narediti korak naprej so pred vami. Zavedate se, da so vaši zadnji meseci, meseci vzpona, sprememb in preobratov. Pogum in samozavest vam upravičeno raste. Potrebno je pot nadaljevati, namreč izredne priložnosti finančnega priliva imate, še vedno se zavedajte, da je vse v vaših rokah in naj vam bo to izziv, saj bo zmaga samo vaša. V smeri čustev, vas bo presenetila neka oseba iz preteklosti. Obnovili boste kontakte z nekom, ki ga že nekaj časa niste slišali. Znova vas energije postavljajo pred uganko. Si še vedno želite preteklosti?

STRELEC

Teden ko vam bo nekako odleglo. Potrjeno dobite uradno zadevo v smeri financ, ki jo čakate. Jasno bodo energije takoj pokazale nove priložnosti, zato je prav da jim sledite. Mislite na sebe, na svoje poslovne poti, ki jih želite spremeniti ali nadgraditi. Bodite pogumni, sedaj bodo priložnosti kar malce presenetljive. Potrebno si je samozavestno priznati svoje sposobnosti. Pustite ljudi, ki so vas do sedaj ovirali na vaši poti in predvsem ločite čustva od poslovnih zadev. Sedaj naredite vse kar je potrebno zase, tako da preteklost končno v finančni smeri zaprete in si odprete novih poti.

KOZOROG

Priložnosti  – potrditev v smeri čustev, partnerstva. Mogoče je da ste ostali brez upanja, predvsem v smeri da je nekega vašega partnerskega razmerja konec, vendar ste na ponovnem začetku. Klic – sporočilo vas bo zmedlo. Jasno je da bo to sporočilo nepričakovano, saj so bile vse besede izgovorjene. Odločitev sprejeta! Vendar je jasno, da ravno v tej smeri prihaja do sprememb in priznanja. Sprejmite to, oprostite nekomu, razumite zakaj se je moralo tako zgoditi in dajte sebi nove priložnosti. Ne bo težko, saj tako čuti vaše srce.

VODNAR

Po tankem robu hodite, vendar je jasno da boste imeli veliko sreče, saj je ta rob bil očitno nujen, da lahko neko stanje, ki je bilo čustveno v zatonu, ponovno spravite v življenje. Naredili ste prave korake, tisti, ki ste bili iskreni, drugi naredite korak ki bo imel noto iskrenosti. To vam odpira vsako pot in še tako nemogoče smeri na poti čustev se bodo začele premikati. Ne odlašajte ničesar, naj se dogaja takoj, sledite svojim občutkom, ti vas pripeljejo, do pravih besed ali koraka. Čas je zagotovo za vaše zmage. Spremenili ste se in sedaj boste imeli recept v rokah za svojo srečo.

RIBI

Vaš teden, ki daje priložnost. Na eni strani boste znova v komunikaciji z nekom, s katerim so v smeri čustev nedorečene besede, na drugi strani pa morate sedaj predvsem počakati in poslušati. Jasno je namreč, da realizacije še ni tukaj, je pa premik, ki ste si ga nenazadnje tudi želeli. Sprejmite to kot novo priložnost, da se vse dogaja tako kot se mora. Potrpljenja vam primanjkuje, res je upravičeno, vendar se boste tudi zavedali, da se želja v smeri čustev premika kot si želite. Veliko je preprek, ki potrebujejo čas, tega se boste tudi sami zavedali.

 

Facebook