fbpx

OVEN
V tednu ki prihaja si ne boste dovolili »težkih tem«, želeli boste uživati in se zabavati. Pretekli meseci so zahtevali očitno velik napor. Tudi na čustvenem področju ne boste zainteresirani za resne relacije, mislim na tiste posameznike, kateri so samski. Vezani boste doživljali svoj odnos, brez večjih čustvenih izlivov. Poslovno srečate osebo, ki bo zelo pozitivno vplivala na vaše poslovne odločitve za prihodnost.

BIK
Bodite potrpežljivi in tolerantni v čustvenem odnosu, velja za tiste ki ste v vezi, pa tudi za tiste kateri ste na nekem začetku. Odsvetujem vse vrste ljubosumnih izpadov, ker vam ne bodo prinesli rezultatov, ki si bi jih želeli. Umirite igro. Poslovno vam bodo določeni ljudje odprto in javno dali priznanje. Možne vse vrste dobitkov, lahko tudi napredovanja.

DVOJČKA
Osamljeno se boste počutili, predvsem tisti, ki se za osamljenost niste odločili sami. Vezani boste čutili, kot da bi vas hotelo »raznest«, vendar predlagam, da ne odpirate nobenega pogovora, ker lahko zraste v konflikt. Poslovno bodo na vrsti zaključki in novi koraki. Odločate se lahko v vseh smereh, nenadne priložnosti, vam bodo to tudi potrdile. Pogum!

RAK
Zanimiv dvobarven teden je za vse rojene rake. En dan boste krotki in boste dovolili, da z vami tudi manipulirajo, če imajo to željo, že naslednji dan, pa boste ostri kot britev in nesporno boste zahtevali svoje. Čas je. Poslovno precej naporen teden, malo bo časa za vašo sprostitev, vendar stvari bo pač potrebno spraviti pod streho. Na koncu tedna boste ponosni nase.

LEV
Šarmantni in energični boste. Okolica bo to takoj opazila in to bo tudi vaš namen. Tisto kar si boste želeli, boste tudi dosegli, tako na čustvenem, kot na poslovnem področju. Predlagam vam samo v kolikor ste kakšno razmerje resnično končali, da to poveste osebi v oči, da ne boste kasneje v nepotrebnem konfliktu. Nasprotna stran vas sicer ne bo želela razumet, vendar vi boste lažji, ker boste dali iz sebe.

DEVICA
Čutite, da bo imel teden ki prihaja poseben pomen, predvsem na čustvenem področju, še vedno boste skeptični, saj niste ravno človek hitrih odločitev. Jasno vam bo samo to, da greste naprej – predlagam da stopate odprto – korak po korak. Poslovne zadeve bodo na meji konflikta, nadrejena oseba s katero sodelujete bo prestopila vsako mejo spoštovanja, znate narediti konec – ga pa ne predlagam – potrpite tudi tokrat.

TEHTNICA
Teden v katerem boste izzvani na vseh področjih, tudi tam kjer trenutno mislite, da je vse pod kontrolo. Okolica bo samo zahtevala od vas, vi pa boste za spremembo spretno izpolnjevali tuje želje, kot da bo pri vas prisotno malo slabe vesti. Poslovno so možnosti okoli srede, da podpišete dokument ali dobite neko dobro ponudbo, to vas bo spravilo v dobro voljo.

ŠKORPIJON
Očitno ste pričakovali nekaj popolnoma drugega, od tega kar sedaj živite in čutite. Vzemite to kot stanje prehodnega značaja. Soočite se, da ste pač narobe usmerili svoje želje. Poslovno se vam odpira simpatija na delovnem področju, zanimivo je to, da bi lahko stvar prerasla v dolgoročno relacijo osebnega značaja, od katere boste imeli tudi vi poslovne koristi. Tokrat nastopajte z razumom, ne s čustvi.

STRELEC
Sigurni boste v svoja čustva, tako zelo kot že dolgo ne. Tisti, ki v svoja čustva še vedno dvomijo, naj to čim prej odmislijo. Trda pot je za vami in uspeh pred vrati, sedaj ni več časa in niti razloga za dvom. Poslovno vam bo šla okolica že pošteno na živce, kako bi lahko drugi vedeli kaj si želite poslovno vi, če še sami dobro ne veste, kljub vsemu bodite pozorni na informacije, lahko izluščite nekaj zmagovalnega za vas.

KOZOROG
Ljubezen lahko srečate na vsakem koraku, dobila vas bo nepripravljene, saj sedaj ni v prvem planu. Tisti ki ste na razhodu ne razmišljate o nečem novem (vsaj takoj ne), tisti ki ste pa samski pa ste počasi nehali verjet, da se vam lahko zgodi tako iznenada. Odprite oči in se prepustite. Poslovno pazite na oddajo nekih dokumentov, ki so lahko povezani z roki.

VODNAR
Hrepenenje je vedno bolj izrazito, ko ste že mislili, da se je stvar umirila je ponovno pred vami. Upam da razumete, da vam je zgodba namenjena in, da ne bo zvodenela. Predlagam da razmislite – ne prehitevate v odločitvah, samo prepustite se. Poslovno se boste odločali o dveh možnostih – dveh poteh, katera je prava se pokaže konec meseca avgusta.

RIBI
Podzavest bo opozarjala na čustva, vi pa boste hoteli ponovno stvari peljati z razumom. Ne bo šlo. Predlagam da se poslušate – to naj bo prvi korak, odločitve boste sprejemali kasneje, v mesecu septembru. Poslovno so možne menjave, vendar pa ne takoj, sedaj postavljate neke temelje, ki bodo vezani na vašo poslovno prihodnost. V kolikor morate karkoli zaključit se končno spravite k delu – to je odvisno samo od vas in vaše volje.

Facebook