fbpx

OVEN

Postavite si eno samo nalogo v tem tednu, pomeni osredotočite misli v eno pot. Namreč zavedajte se, da več stvari hkrati pač ne morete speljati, pa ne da poti niso odprte, ampak je prav da greste lepo po vrsti. Bodite pozorni na sporočilo v samem začetku tedna, to je tudi znak, katera pot je nujna. Poskusite postaviti svoje želje malo drugače, namreč obremenjujete se s stvarmi, ki še zagotovo niso dozorele v tem trenutku. Prepustite se. Jasni cilji so prinašajo spremembe v vaše življenje in prav je da greste po vrsti.

BIK

Dogaja se, čeprav ste že nekako utrujeni od vsega, namreč ne vidite ne zaznate še čistih premikov. Bodite vendar pozorni na male spremembe, tudi če je to samo beseda. Prestopate v čas ko boste mnoge stvari naredili drugače, kar nekako razbremenjeni boste, saj bodo želje potekale v smereh na poseben način, kakršnega do sedaj niste bili vajeni, ali ga niste sprejeli. Čustva – večna tema pri vas zadnjih 6 mesecev. Da to je smer, v kateri najdete ponovno tisto upanje in nadaljevanje, preko besed in postopnega zbliževanja. Dobro je potrebno slišati.

DVOJČKA

Naporno moram napisati, saj je očitno da vam teden prinaša predvsem neodločnost. Postavite se še trdneje na pot, ki se vam nakazuje v smeri poslovnih poti. Prav je da se niste in da se ne odločate v smeri sprememb, namreč sedaj ste v času nadgradnje. Spremembe bi prinesle v tem trenutku napačno odločitev. Čustva še vedno dvigujete v nebo, umirite svoje misli in ne povezujte razmerja s telesnim stikom, eno je potreba drugo so čustva. Namreč silna želja po bližini zmede iskrenost, ki je v tem trenutku ni videti v nekem odnosu.

RAK

Skrbi bodo povezane z nekim zdravstvenim stanjem, zato je pomembno da verjamete v pozitivne razplete. Čakanje za informacijo vas bo žalostilo, saj se vaše želje dobesedno dotikajo neba. Prihajajo potrditve – razbremenitve, ki jih želite. Pazite na svoje misli, saj je teden pred vami naporen v tej smeri. Poslovno boste potegnili pravo potezo, ki vam bo ponujena. Polni boste načrtov, ki so realni, vendar je potreben čas. Bodite precizni v vsakem koraku. Obrestovalo se vam bo. Čustva? Preteklost ponovno pred vami. Ste se dovolj spremenili, da lahko sprejmete izziv? Vredno razmisleka.

LEV

Ko ste nekoga prvič zagledali si niste mogli prestavljati, kako globoka zgodba bo nastala iz tega srečanja, še manj, da boste pripravljeni spremeniti svoje misli in posledično življenje. Vredno je in v tednu ki je pred vami, dobite to potrditev in sprostili boste blokado v sebi. Vaše misli bodo tam kjer morajo biti in prav je da naredite še korak. Intenzivno druženje ponovno pred vami, sedaj ne ponavljajte napak preteklih razmerij. Veliko šolo ste osvojili v življenju, čas je da to tudi uporabite za prihodnost. Sprememba bo večja kot si v tem trenutku upate pomisliti.

DEVICA

Prijazni bodite do sebe, tako kot se do drugih. Potrebno bo narediti rez, komu da komu ne. Poslovno razdajanje ne vodi nikamor, saj ne dobite tistih rezultatov, kot želite, tudi o financah je potrebno razmisliti, saj zaslužite več. Jasna ponudba prihaja, katero predlagam, da sprejmete profesionalno, ne s srcem, nenazadnje delate tudi vi za denar. Veliko več lahko naredite v tej smeri, saj imate veliko rezervo znanja v sebi. Bodite vendar samozavestni. Čustva so pri nekom, tihi glas v vas opozarja ves čas, kdaj si ga boste končno priznali, prepuščam vam.

TEHTNICA

Ne stopajte na mestu pač pa se odprite. Poslovne smeri so maksimalno odprte in potrebno je poskusiti nekaj novega. V čustveni smeri je popolnoma drugače, čustveno ne želite nič novega, zato je potreben pogum v smeri preteklosti. Mnoge tehtnice imate tam nekje nekoga, ki sta izredno miselno povezana, življenje je v tej smeri naredilo konflikt, vendar ni reklo zadnje besede v tej smeri. Namreč imeli boste občutek, da je določena oseba miselno iz dneva v dan bolj prisotna in vredno je poslušati svoje misli. Naj vas ne bo strah – misli so obojestranske. Čigav bo prvi korak?

ŠKORPIJON

Ponosni bodite na sebe, koliko sprememb ste prenesli in še več osvojili. Na poti sreče ste zagotovo, ta sreča pa ima dve postaji. Čustva ki so jasna in ste zagotovo na pravi poti v drugo pa posel, katerega je potrebno nekako samo lokacijsko spremeniti, namreč možnosti zato se odpirajo že v tem tednu. Pogovori in ponudbe prihajajo, ko boste lahko svoje življenje postavili v okvir zadovoljstva po vaših željah. Potrebno je samo mirno vztrajati, naklonjenost okolice bo velika, saj vaš nasmeh na obrazu, zagotovo ne bo več zaigran. Zaslužite.

STRELEC

Dobite priznanje, ki ste ga na tiho sicer pričakovali, vendar dogodki zadnjih tednov niso kazali na to, da se bo to zgodilo tako kmalu. Niste verjeli, da vam lahko neka oseba pride nazaj, namreč odhod je bil očitno preveč boleč. Sedaj je samo potrebno, da ne kuhate zamere, čeprav je prizadetost še vedno prisotna. To je potrebno predihati in jo pustiti za seboj, saj so čustva dovolj močna, da boste to lahko naredili. Postavite si jasne cilje, namreč ti so vezani še na lansko jesen, vendar je prelomnica naredila zastoj. Sedaj bo vse za vami, nadaljujte tam kjer ste končali.

KOZOROG

Sporočilo, ki spremeni vse. Tudi če ste nekaj izgubili v smeri poslovnih zadev, prihaja do ponovitve. Moč energij se bo izražal na izgubah preteklosti in nove priložnosti. Potrebno bo intenzivno delati na samozavesti, saj bo dvomov upravičeno preveč. Dogodki bodo tako intenzivni, da se boste kratko malo morali prepustiti in s temi premiki boste sledili smeri vaših želja. Poslovno je nakazan dodate finančni priliv ali priliv nenadnega značaja. Ravno to kar vam je potrebno v smeri nekih uradnih zadev, ki jih je potrebno zapreti.

VODNAR

Sprava v tem tednu naredi pri vas preobrat energije, počutja, pa tudi misli. Da sedaj je čas nadaljevanja in ponovno velikega upanja v smeri vaših čustev. Ne prehitevajte, samo sledite. Vse bo tako kot mora biti, namreč najdete skupen jezik in predvsem recept za skupno prihodnost. Odvadite se večnega serviranja preteklosti, ko ste v dvomih, pač pa se zavedajte, da vsega nimate vedno prav samo vi. Naporni znate biti in vzemite to moje pisanje kot dobro namerno opozorilo. Izgovori sedaj ne pridejo v poštev, potrebne so vaše miselne spremembe.

RIBI

Priznanja so nujna in skrivati pred svetom in posledično lagati sebi ne pride v poštev. Problem je v hiši in ni rešen, zato se je potrebno jasno soočiti s tem, saj boste tako premaknili svojo pot do rešitve. Ni važno tuje mnenje, sploh ne vendar je problem, da vi padate v neko zgodbo in se tolažite kar pa ni priporočljivo, namreč problem tako ostaja nerešen. Naredite vse da se z nekom pogovorite, tudi če pogovor ne bo ravno miren je pa dejstvo da samo s pogovorom najdete rešitve in posledično razbremenitve. V imenu čustev seveda.

 

 

GRAL

Facebook