fbpx

OVEN

Pripravljeni bodite, da se vam  sporočilo, ki ga ne pričakujete spremeni plane, ki ste jih imeli, smeri partnerstva – čustev. Očitno je da ste ponovno naredili prehitre zaključke, kot že toliko krat do sedaj. Še vedno živite po svojem negativnem scenariju v vaših mislih in to je zagotovo potrebno spremeniti. Prepustite in odprite se, namreč kmalu boste lahko zadovoljni z nepričakovanim premikom. Poslovno nadaljujte ustaljeno pot, dobra novica prihaja.

BIK

Zamisliti je potrebno, če so vaši koraki bili pravi v decembru mesecu, saj je očitno da morate nekaj popraviti. Namreč v nekem pogovoru ste povedali preveč in očitno je prišlo posledično do distance. Jasno je da se vaše poti sicer nadaljujejo v smeri čustev, vendar kot vedno ste nekako želeli preveč TAKOJ, kar pa morate v prihodnosti spremeniti. Namreč to stanje vam je nepotrebno v smeri čustev. Spreminjajte sebe postopoma, saj ste glavna prepreka ravno vi sami.

DVOJČKA

Spremembe v smeri posla so pripravljene na vas, sedaj je pomembno da tudi vi sami to začutite in se odločite. Teden v katerem boste veliko razmišljali v tej smeri. Ne dovolite si vplivov, namreč odločitev lahko pomeni tudi ne najboljšo izbiro. Očitno je namreč, da še niste pripravljeni nekega starega okolja spremeniti. Imate čas, brez hitenja. Čustveno je vse prej kot dobro, če poslušate občutke znotraj sebe in si jih ne želite priznati. Prihaja tudi priznanje.

RAK

Poslovne smeri so odprte maksimalno, kar verjamete tudi sami, vendar čas, da obstanete na starih zmagah ne priporočam. Delujte naprej, saj je več kot očitno, da imate možnosti napredovanj in nadgradnje poslovnih poti. Tudi čustva so pred vami, vendar še v tem trenutku v vaših mislih niso prioriteta. Razmišljate namreč veliko v smeri kam jih postaviti v prihodnje, saj si želite samo odnosa ki boste lahko v njega vlagali maksimum. Prehodna razmerja vas ne zanimajo.

LEV

Prilagodite se trenutni situaciji in ne postavljajte svojih načrtov v ospredje. Neke zadeve iz druge strani se morajo najprej rešiti, da bo čas za vajino prihodnost. Vzamete kot nujne korake, saj si ne želite, da bi se nekdo vračal. Bolje je sedaj pustiti čas, kot popravljati stare napake. Osredotočajte se raje v smeri posla, kjer vam stojijo finančni prilivi, ki jih sicer pričakujete, lahko pa jih je z malo več vložene energije še več. Poskrbite za svojo blaginjo.

DEVICA

Ne ustavljajte se pri zanemarljivih preprekah, ki vas vodijo do vaše rešitve problema, ki je v tem trenutku za vas najbolj pomemben. Speljali boste tako kot si želite in zadovoljstvo vam kaže v smeri doma in stabilnosti, ne pa v smeri partnerskega odnosa, saj vam se tukaj pot prelomi, pomeni srce je nekje zunaj doma. Kaj narediti v tej smeri? Čas je da razmislite. Živeti svoje ali tuje življenje, odločitev bo vedno samo vaša. Vprašajte sebe, če si čustveno želite več.

TEHTNICA

Čas je da si tudi vi ustvarite pozitivne smernice v smeri poslovno – finančnih zadev. Jasno je da s trenutnim stanjem ne morete biti zadovoljni, predvsem lahko naredite veliko več. Zvišajte cilje in ne postopajte na mestu. V smeri čustev preteklost, misli vam odhajajo k določeni osebi, ki v tem trenutku nista ravno v dobri komunikaciji. V kolikor je želja dovolj močna, kar zagotovo je – naredite korak. Pot komunikacije je odprta, premiki v nove začetke so tukaj.

ŠKORPIJON

Prestopate vse meje, želje so vam vedno bližje in jasno je da se tudi dan za dnem uresničujejo. Sedaj je čas, da jih postavite še naprej. Ne ustavljajte se pri napačno izgovorjenih besedah, naj vas ne zmotijo malenkosti. Tudi vi vsega vedno ne poveste prav. Opozarjam vas v tej smeri zato, ker lahko pride do neke čustvene drame brez potrebe. Manj besed je več, sledite srcu. Bodite pozorni na neko finančno blokado, ki je lahko sila neprijetna dolgoročno, če je ne sanirate takoj.

STRELEC

Ne čakajte, potreben je ponovni poskus v tem tednu. Vse smeri se namreč aktivirajo v smeri konkretnih financ. Tudi če je potrebno ponoviti vse od začetka, naredite to, saj vam stojijo potrditve in odprti koraki, tudi tam kjer ste že nehali upati. Teden korakov, novega upanja, razbremenitve. Bodite osredotočeni samo na sebe in dom. Začetek bo težak, pa vendar po pogovoru z nekom se začnejo te finančne prepreke razpletati. Ste pred velikim pozitivnim preobratom.

KOZOROG

Slaba volja sedaj ne pride v poštev, saj nimate razloga za njo. Osredotočajte se naprej na svoje cilje in bodite potrpežljivi. Veliko vas je takih, ki se še vedno ustavite pri malih preprekah, kljub temu da so vaši cilji veliki in potrebno je narediti veliko več. To ne sprejemajte kot težavo, ampak je potrebno te težave ignorirati in vztrajati naprej. Zavedajte se, da bo vse tako kot mora biti, predvsem tako kot si želite. Jasno pa da je potreben tudi vaš korak.

VODNAR

Kljub prelomnici, ki je za vami se odpirajo ravno poti v teh smereh. Čustva vam delajo preglavice, vendar so na srečo samo prelomnica,  v kateri se  prihodnost nadaljuje. Veliko bo odvisno predvsem od vas, namreč vrne se neka oseba, prizna vam napako, nadaljevanje pa bo predvsem odvisno od vas, ne od osebe ki se vrača. Mogoče je da je prestopil-a mejo vašega potrpljenja. Pogovori prinašajo znova mir in začetke. Spremembe so ugodne.

RIBI

Konkretno ste naredili veliko v smeri posla, uradnih ustanov. Sedaj je potrebno počakati potrditve, ki prihajajo že konec tega tedna. Umirjeni boste ko bodo vse uradne listine na kupu. Veliko rib je namreč v spremembah v smeri nepremičnin, prodaje, nakupa, najema. Vse bo šlo kot ste si zamislili. Sedaj prihaja čas tudi za vaša čustva mnogi boste nadgradili svoje razmerje, spet druge pa čakajo novi začetki. Peljite vse mirno, prepustite se.

 

 

GRAL

Facebook