fbpx

OVEN

Veliko druženja v tednu ki prihaja, tako na poslovnem kot osebnem področju. Vaša vprašanja ki jih imate pripravljena in jih želite razvozlat, bodo počasi dobivala odgovore. Vsekakor ste v obdobju ko lahko pridete stvari do dna, temu primerna bo tudi energija. Potrebna je samo vztrajnost, tudi če na čustvenem področju niste zadovoljni, postopoma v mesecu aprilu rešite tudi to, sedaj se usmerite v posel, to je smer ki je v tem trenutku do konca meseca Marca prioriteta. Mnoge med vami čaka prelomen pozitiven dogovor.

BIK

Neka mirnost v vas, vam bo dajala znake, da ste končno na pravi poti v smeri  čustvenega življenja.  Poslušati je potrebno intuicijo, čeprav ste imeli zadnje čase občutek da ste “prazni”. Poslovno bo drugače, že na robu stresa, vsi ki pričakujete novo službo, se vam še v tem tednu izmakne zaradi tega boste nervozni, a ne za dolgo, že v 10 dneh bo stvar popolnima drugačna, ne ustavljajte se zaradi ene prepreke. Pomembno je sedaj sprejeti čiščenje, ki jih dajejo energije, ste na poti blaginje.

DVOJČKA

Potrebno je stopit med ljudi, se družiti, pa čeprav ne boste ravno najbolje razpoloženi. Razočaranje nad neko osebo bo zvodenelo, zanimivo pa je da boste ponovno želeli stike, kar pomeni da je bilo razočaranje prehodnega značaja in se razmerje nadaljuje. Razmisliti bo potrebno, zakaj kompenzirate, zakaj ne naredite čistke z ljudmi ki vam niso naklonjeni in imate zato potrditev. Pazite na uradne listine in datume, zamudite lahko neki rok. Sprejmite da se spreminjate vi sami kot ljudje okoli vas.

RAK

Naučite se že, da ne kažete emocij ko so pod vprašajem poslovne relacije. To vam samo otežuje delo. Služba je služba – družba je družba, mogoče celo žalite nekoga s tem, da ga postavljate med poslovne stvari, sami se dobro zavedate, da nima nič z vašim poslom.  Očitno je namreč, da se vam bo čustveno življenje prepletalo s poslovnim. Naredite red in ne bojte se čustev in ne tlačite jih, to kar zelo radi počnete. Postavite resnico pred sebe, ljudem pokažite ogledalo, naj sami preberejo kdo in kaj so. Ne bodo užaljeni na vas, saj je resnica boleča.

LEV

Čustvene stvari postavljate na svoje mesto, ali pa boste imeli izredno priložnost da delujete v tej smeri. Zmedeni pa tudi zadovoljni boste. Zadeve iz meseca februarja dobivajo svoj okvir, v kolikor ste bili v tem času poslovno zavrnjeni, dobite glas iz te strani, če pa ste doživeli neki konec z vam drago osebo, vas preseneti glas – sporočilo.  V zadregi boste,  premislite kaj boste naredili, možnosti imate da se ponovno začne nekaj vezano na ta čas preteklosti. Si to želite? Ste komaj čakali? Odločitev je seveda vaša. Poslušajte svoje srce.

DEVICA

Strahopetnost ni vaša odlika, vendar jo boste v tem tednu zagotovo čutili. Ni vzroka, poskusite samo razmislit zakaj je tako. Spremembe so nujne, v podzavesti si jih želite, razum pa vas pritiska nazaj. Davno nazaj niste razčistili sami s seboj in to ponovno stopa pred vas. Popravni izpit? Vsekakor  naredite korake naprej, že zato ker takšnega stanja ne morete več prenašat. Počistite stvari enkrat za vselej, za vas gre. Pomembno je poslušati svoje občutke in jasno je, da ne morete zgrešiti.

TEHTNICA

Zelo lepo vam bo in to si tudi zaslužite. Ne spomnite se niti kdaj so se pojavile spremembe v vašem razmišljanju, vendar priznati morate, da so to pozitivne spremembe. Tako čustveno kot poslovno so poti odprte, dogajale se bodo spontano brez večjih naporov. Poslovno vam stoji izredno zadovoljstvo, ki je že tukaj, čustva pa boste morali razčistiti sami pri sebi.  Vaša energija bo na vrhuncu zmogli boste vse in še več. Kaj vam pomeni določena oseba, ki je rdeča nit vašega življenja? Priznanje je potrebno, po tem boste našli tudi pot.

ŠKORPIJON

Ne bodite sumničavi in ne zapletajte stvari, tam kamor sploh ne sodite in nimate niti pravice soditi. Naredili ste si neki scenarij in sedaj mislite da tako čutite in da je to to. Obrnite se v novi smeri in priznajte si, da ste samo sanjali brez vzroka. Res da so sanje dovoljene, ampak v realnih smereh. Naredite v tem tednu načrt v svoji čustveni smeri. Stopite realno na pot svojih želja, odmislite preteklost, namreč stojijo vam izredni preobrati, le če se boste vi odločili za njih. Začnite korake, ki jih želite, iskreno brez preprek, ki jih nosite v sebi.

STRELEC

Zanimivo ljubezensko dogajanje vam bo dalo krila in prvič boste iskreno pomislili, da bi vas pa to lahko osrečevalo na daljši rok. Imate prav. Predlagam da spontano sledite svojim občutkom, druženje vam bo dalo potrditev, berite med vrsticami in prebrali boste bistvo. Jasna nova pot ali pot za katero ste mislili, da je prepozno se vam nakazuje v čustveni smeri. Čas je za vas.  Poslovno brez večji preobratov, rutina v tednu ki prihaja. Finančne smeri pa je nujno sanirati, saj se lahko poti zapletejo.

KOZOROG

Na prvi pogled bo kot da je ljubezen daleč od vas in zaradi tega se ne boste počutili najbolje. Izkušnje ki ne bodo vse dobre vam bodo jemale spanec. Življenje vas ponovno uči, da postanete samozavestni in da zaupate sebi. Vse kar si želite je namreč pred vami, naj vas ne zaustavlja tretje mnenje, nimate ničesar z njim. Dovolite si živeti po svoji intuiciji, ki vas v tem trenutku vodi k osebi, ki ji okolica nasprotuje. Postaviti se je potrebno zase in za svoja čustva, to prinaša uspeh za prihodnost. Brez tega ne bo šlo.

VODNAR

Nekaj sigurnega imate v rokah, sedaj pa se ne znajdete kako to uporabit. Premlevali boste v nedogled, na koncu najdete preprosto rešitev, ki ne bi bila potrebna razmišljanja. Zakaj toliko premlevate? Očitno strahovi iz preteklosti še niso sanirani. Prestopite že to prepreko in se odprite. Poslovno so poti odprte, podtikanje nekega sodelavca/sodelavke bo izbilo sodu dno, nastane lahko konflikt. Vam predlagam manj besed, vsi dokazi bodo na mizi. Postavljali se boste za svojo resnico in uspeli.

RIBI

Veste da lahko veliko bolje in dosti več. Zakaj pa temu ne sledite, veste samo vi. Predlagam vam, da se nehate ustavljat na pol poti, vračat se morate v vsakem primeru. Jasno si zastavite cilje, ne komplicirajte. Sledite dogovorom.  Nimate občutka, da že predolgo korakate naprej in ponovno nazaj? Strah je votel, to je pri vas več kot očitno, pa vendar je za vas takšno breme, da vas na trenutke duši. Spremenite vendar misli in odprli boste pot. Razmislite komu lahko zaupate in komu ne. Zmešnjavo si delate z ljudmi v svojem življenju, ki ne nosijo resnice do vas. Bodite pazljivi.

 

 

GRAL

 

 

Facebook