fbpx

Oven

V tednu ki prihaja boste ovni vso svojo energijo usmerili v čustvene smeri. Ljubili boste in z enako mero bodo prihajala čustva k vam nazaj. Zadovoljstvo bo maksimalno, nič vas ne bo moglo spraviti v slabo voljo, še posebej ne ena negativno nastrojena oseba, s katero imate zadnji čas problem na poslovnem področju. Samskim ovnom predlagam da se končno odprejo, pred sabo imajo namreč osebo, ki pomeni prihodnost. Pred vami je uspeh, ki ga boste pomnili. Razlogov za zadovoljstvo bo veliko.

 

Bik

Dovzetni boste za govorice in prazno čvekanje, brez potrebe boste preveč razmišljali o lažeh, ki nimajo nič z realnostjo. Predlagam vam, da informacije najprej preverite, da ne bi koga brez potrebe užalili ali obdolžili nekaj kar nima nič z resnico. Predlagam vam da se raje osredotočite za druženje z ljudmi, ki so vam resnično blizu, počutje bo mnogo bolje in izognili se boste negativni energiji. Poslovno bo potrebno zavihati rokave, saj vas bodo termini precej dušili in vas prisilili da se pospešeno lotite dela. Odločitve bodo potrebne.

 

Dvojčka

Igrali se boste nevarne igrice, zanimivo je da boste bolj pogumni kot je v vaši navadi, vsaj kar se tiče rizika, ki ga načelno ne marate. Možno je da se iz takšnih igric rodi nekaj resnega za prihodnost, vendar bo nujno potrebno najprej zapreti preteklost. Trenutno ne boste pripravljeni na drugo kot uživati življenje, kar je lahko povod za prepire v stalnih resnih razmerjih. Poslovno boste nagnjeni k napakam oziroma boste kaj hitro lahko spregledali nekaj pomembnega, zato bodite pazljivi.

 

Rak

Samski raki boste nekoga zagledali v poslovnih krogih, gre za osebo s katero ste poslovno sodelovali in ste jo na nek način odrezali zaradi hladnega obnašanja, ponovno boste obnovili odnos in tokrat se lahko zgodi tisto, kar ste že zdavnaj odmislili. Vezani raki so partnerju vedno bližje, čustva so močna želja velika, dotiki bodo postali konkretni. Poslovne smeri so odprte, spremembe pravnega značaja nujne, cenili boste sebe in posledično se vam odpirajo posli v katerih boste zasijali od zadovoljstva.

 

Lev

Kljub temu da ne boste ravno zadovoljni v čustveni smeri, boste našli mala zadovoljstva, vztrajnost naj bo vaša vrlina, namreč levi boste imeli občutek, da se ne dogaja nič konkretnega, oziroma da stojite na mestu že predolgo. Prav bi bilo da se počasi začnete pripravljati na nujno potreben pogovor, kateremu se ne boste mogli več izogniti. Storite to, ker vam pogovor prinaša veliko razbremenitev. Poslovno boste delovali timsko, energije na poslovnem področju bodo tekle v pozitivni atmosferi, tako delujte tudi vi.

 

Devica

Vse boste dali od sebe, da zadržite ob sebi osebo, ki vam je tako posebno blizu, ko pišem vse mislim to dobesedno, kar pa prinaša posledično priznanje – pogovor – razhod, nove korake. Razbremenjeni boste ko to opravite in kar naenkrat boste polni energije kot že dolgo ne. Tako ponosni boste nase, da ste zmogli in končno premaknili stvari v pravi smeri. Doslednost v poslovni smeri se vam bo tokrat obrestovala, saj vam stoji denarni dobitek ali pozitiven dogovor na daljši rok.

 

Tehtnica

Osebne relacije ne bodo tako napete kot so bile zadnje tedne. Prihajajo dnevi ko boste razbremenjeni in posledično se boste lažje pogovarjali o temi, ki je že nekaj časa prisotna, kot temen oblak. Dogovorili se boste z veliko mero tolerance. Predvsem vam predlagam, da ne pogrevate več starih zgodb, namreč pot preteklosti vam je ponovno odprta predvsem pa rešljiva. Poslovno bo delo potekalo v miru in brez večjih stresov, to da boste morali nekaj delati namesto nekoga, si ne boste jemali k srcu. Naredili boste brez komentarjev.

 

Škorpijon

V tem tednu je manj več, vse kar mislite ne povejte na glas, saj teden ni primeren za velike debate, namreč v partnerski smeri morate stopiti korak nazaj, ker neki konflikt zadnjih dni še ni pozabljen, če se boste kljub vsemu odločili povedati svoje, lahko doživite hladen tuš in posledično konec, to je trenutno popolnoma nepotrebna reakcija. Poslovno bo dela veliko, vendar nič tako nujnega, da bi morali delo opravljati pod stresom. Posamezniki lahko končno dočakajo klic, ki si ga želijo. Možna menjava službe.

 

Strelec

Umirite igro, tako poslovno kot v čustveni smeri, namreč z nervozo in hitrostjo, boste naredili več slabega kot dobrega. Potrebno bo velika mera tolerance in zavedanje, da nimate vedno vi vse prav. Ne vztrajajte, ampak prisluhnite drugi strani, ni potrebno da se takoj čutite ogrožene. Nakazuje se možnost, da pozabite na nekaj pomembnega in da posledično užalite nekoga, namreč opravičila vam ne gredo kaj dobro iz jezika v tem primeru pa bi bilo to nujno potrebno. Umirite se!

 

Kozorog

Zaradi neke osebe, ki ste jo srečali pred kratkim so vaše misli zmedene, za posameznike tega znamenja so možne nove poti v čustvenih smereh, kot da jih bo življenje našlo nepripravljene. Zmedene misli bodo dokaz da vam določena oseba pomeni več kot si dovolite priznati, predlagam da naredite korak, najdete kontakt ji – mu predlagate srečanje. Naredite nekaj kar do sedaj niste nikoli, ali pa je že od tega zelo dolgo. Poslovno boste rutinsko opravljali naloge, delo bo na tekočem in brez večjih presenečenj.

 

Vodnar

Ne delajte ničesar na silo, predlagam vam da se umirite in ponovno o vsem razmislite, prišli boste do drugačnih zaključkov in zgodba bo dobila drugačen okvir. Napišite nekomu sporočilo, predvsem pa napišite tisto, kar resnično čutite, odgovor vas bo pozitivno presenetil. Pripravite se na srečanje, ki bo imelo možnost prihodnosti, delajte vse v smeri, da se odprete in resnično tudi slišite kaj vam govori druga stran. Poslovno neki konflikt podre ravnovesje ki ste ga gradili zadnje mesece, potrebno bo popustiti.

 

Ribi

Pretiravanje bo rdeča nit tega tedna, tako na čustvenem področju kot po neprespanih nočeh, namreč veliko druženja in zabave. Posledično lahko zaradi tega prihaja do neljubih napak in zamud, predlagam vam da bodite poslovno pozorni, saj vam kritika v tem trenutku ni dobrodošla, lahko namreč nekdo drug namesto vas pozitivne pridobi točke, katerih si pa ne zasluži. Preglejte vse dva krat, preverite termine in dosledno izpolnjujte naloge, ki so vam dane, ne odlašajte na jutri, da vas ravno na tej točki kdo ne prehiti.

 

 

GRAL

 

Facebook