fbpx

OVEN

Pripravite se na veliko presenečenje, ki se bo odprlo nekako zadnji trenutek v poslovno – finančni smeri. Sedaj ni čas razmišljanja, ampak čas odločitve, ko postavljate prvi temelj nove poslovne poti ali koraka v smeri nakupa, ki si ga želite izpeljati v letu 2021. Naklonjenost energij vam bo dalo prepotrebno energijo za ta velik korak. Lahko ste polni samozavesti in predvsem upanja, ki prinaša tiste preobrate, ki odpirajo poti za realizacijo vaših čustev, posledično seveda. Samozavest!

BIK

Vaše razmišljanje ni zmagovalno, vendar kljub vsemu pričakujete rezultate. Potrebno bo nujno spremeniti misli v smeri čustev. Nikakor ne boste pozicij premaknili v želeni smeri v kolikor ne spremenite misli. Poti niso zaprte, vendar stanje, ki je prisotno sedaj je stanje zaradi vaših strahov in dvomov. Če želite preteklost v prihodnosti, bo potrebno slabe izkušnje preteklosti pustiti za seboj in ponovno zaupati, da se je nekdo spremenil. Upati je potrebno dati novo priložnost. Strahove na stran.

DVOJČKA

Teden, ki za vas prinaša mnoga spoznanja, vendar to ne bo teden vaših odločitev, vendar boste precej zamišljeni. Neko obnašanje vas bo zmotilo, pravzaprav vas moti že nekaj časa. To so trenutki ko se boste zavedali, da vaš partnerski odnos nazaduje, saj očitno niste na prvem mestu. Pa ne zaradi tretje osebe povezane s čustvi, pač pa zaradi preteklosti, ki je druga stran nima rešeno, tako kot vi. Vplivi preteklosti namreč jasno kažejo, da je neka preteklost še kako odprta. Čas je potreben.

RAK

Postavljali boste meje in vaši načrti dobivajo okvir za leto 2021 v smeri poslovnih poti. Naredite lahko ogromno, drugi nadgradite svoj posel v skoraj popolnega. Jasne misli bodo dajale dobre ideje. Čustva bodo postrani, druženje z vam dragimi ljudmi bodo dovolj. Zavedali se boste, da tisto kar si želite prihaja za vas osebno, vendar potrebuje še čas. V tem trenutku namreč tudi vi niste pripravljeni na nove začetke, sledijo pa zagotovo, zato se prepustite.

LEV

Čas pravega odgovora od osebe, ki si želite z njo/njim prihodnosti. Odprite svoja čustva brez strahu, saj ste na pravi poti potrditev in popolnosti za realizacijo vaše želje. Trikotniki odpadejo in mnogi boste presenečeni nad odločitvijo osebe nasproti vas. Konci dobivajo svoje začetke, september 2020 bo pozabljen – vse kar se je zgodilo takrat naj bo pozabljeno. Prestopali boste dvome in verjeli da zmorete. Zmaga je vaša, samo prepustiti se je potrebno in verjeti.

DEVICA

Misli bodo odhajale v preteklost, mogoče je da ste nekoga srečali in srečanje je v vas aktiviralo stare spomine. Misli so še vedno premalo, potreben je pogum in narediti nekaj, kar do sedaj niste upali. Ne morem vam napisati, da si pa sedaj upate, vendar boste vsaj razčistili sami s seboj katera smer je za vas prava za prihodnost. Veliko truda je potrebnega, da bi naredili ta korak, vendar zavedajte se, da ni nič nemogoče. Temu sledite. Zmaga je pred vami.

TEHTNICA

Prijaznost se bo obrestovala, saj se srečanja z nekom nadaljujejo. Imate možnosti prihodnosti z nekom, ki ni nujno dolgo v vašem življenju, namreč nove osebe dajejo ideje novih misli in upanja za vas. Kot da ne boste znali sprejeti sreče, zaradi preteklih izkušenj, vendar vztrajnost osebe nasproti vas, bo naredila tudi te postopne premike v vas. Odpirajte se, dovolite si in ne razmišljajte, da za vas ni mogoče. Doživeli boste ravno “nemogoče”. Čas vaše sreče in razbremenitev je pred vami.

ŠKORPIJON

Pripravite se na preobrat tik pred koncem leta. Mnogi škorpijoni ste ne v ravno dobrem obdobju v smeri čustev. Mnogim so se razmerja od katerih ste pričakovali veliko prekinila. Ni povezano z malimi konflikti, pač pa z nečim kar ni vezano na vašo prihodnost. To je potrebno sprejeti, pravzaprav boste sprejeli tokrat, ko se nova oseba pojavi pred vami. Ne boste mogli verjeti, kako blizu je bila, pa je niste videli. Ni bil pravi čas, sedaj je. Prav je da si dovolite.

STRELEC

Poslovno naporno, vendar boste pripravljeni porabiti ves čas zato. Ni vam dan mir v zadnjem tednu leta, vendar je nujno potrebno narediti te še zadnje korake, ki vam prinašajo potrditve v smeri posla – financ. Naredili boste to v nekaj urah, potem prepustite svoje misli v smeri čustev. Oseba čaka na druženje z vami, zato je potrebno tudi iz vaše strani poslati vabilo. Sprostite se, vse bo tako kot mora biti. Naredili ste veliko v smeri posla, sedaj je čas za čustva in objeme.

KOZOROG

Prijaznost bo prinesla rezultate. Čeprav še neke zadeve v smeri čustev niste pozabili, se boste zavedali da bodo čez čas nepomembne, zato se ne obremenjujte preveč. Obrnite ploščo, saj druga stran pričakuje vaše pogrevanje nekega problema. Presenetite s prijaznostjo in nekoga boste zmedli. Druženje bo postalo spontano, pogovori se bodo počasi odpirali in to je smer, ki si jo želite, zato delujte v tej smeri. Bodite iskreni in odprti, zgodili se bodo preobrati, ki jih tako želite.

VODNAR

Vse kaj je preteklost se pojavlja ravno v trenutku ko ste želeli pozabiti. Vsaj mislili ste tako. Vendar v tednu, ki je pred vami stojijo velika presenečenja in premik na poti, ki je bila v totalnem koncu. Potrebno je razmisliti o novi priložnosti, saj si je nenazadnje tudi želite. Opravite z dvomi postopoma, samo priložnost si je potrebno dati. Poslovne stvari so za letos opravljene, tudi če bi želeli še kaj narediti, ne bo povzročilo bistvenega preobrata, zato se prepustite čustvom.

RIBI

Vse se bo vrtelo okoli financ, namreč ste v obdobju premikov in realizacij v smeri denarja, lahko tudi nepremičnin. Potrebno bo veliko razmišljati, vendar vam ne bo težko saj si želite te zadeve izpeljati in izpeljete jih z odliko. Bodite pozorni na uradne listine (mali tisk) in obljube, ki prestavljajo neka vplačila za kasnejši čas. To ni prava smer. Čustveno je vse kot mora biti, vsaj glede na trenutno situacijo, ne more biti drugače. S tem se pomirite, potrebujete čas.

 

GRAL

Facebook