fbpx

OVEN

Dobro se je osredotočiti na neke poslovne informacije, ki bodo prihajale do vas že v začetku tedna, ki je pred vami. Predlagam, da jih preverite, četudi boste ko jih slišite v velikem dvomu. Želite si korakov naprej, zato je potrebno o teh možnostih tudi razmisliti. Odločitev ne sprejemajte, pač pa počakajte v poslovni smeri. Čustva bodo dobivala novo podobo in intenzivnost, potrebno je prisluhniti nekomu. Postavite na stran svoj ego in si dovolite prestopiti stare zamere, ki so edina prepreka za nadaljevanje.

BIK

Doživljate prelomnico v smeri čustev in nekako ne boste vedeli, kako odgovoriti. Naj vas ne bo strah, pa tudi prehitevajte ne. Prelomnica bo namreč v pozitivnem preobratu navzgor. Jasno je da si to želite in pripravljeni boste spremeniti tudi sebe. Ne poslušate dovolj osebe nasproti vas in tukaj so posledice, ki jih sicer rešite, ampak ne predlagam da jih ponavljate. Poslovno napredovanje, lahko tudi novi začetki. Nekdo vam bo končno na glas povedal-a pohvalo, ki jo zaslužite.

DVOJČKA

Stabilnost v domu še ne pomeni zadovoljstva, kot bi si ga želeli. Pri mnogih dvojčkih bodo imeli pretekli partnerji prevelik vpliv na njihovo novo partnersko življenje. Zaskrbljeni boste, kako se lahko to konča, saj ne boste čutili, da se bodo le-ti prenehali. Potrebno bo precej pozornosti, saj bodo besede imele močan vpliv. Ne boste našli recepta kako preteklost popolnoma odklopiti, saj so v igri lahko mlajše osebe, zato je potrebno precej pazljivosti. Bolje počakati.

RAK

Sebe boste doživljali kot nekoga, ki se ne zna ali ne zmore osredotočati na nove – konkretne poslovne korake. Delno imate celo prav, zato je potrebno uporabiti svojo samozavest in znanje. V tem trenutku vam nasveti ne bodo dobrodošli, saj se bo potrebno zanesti nase. Imate odhode in prihode, vse bo na vagi, tako čustveno kot poslovno, sedaj je jasno samozavestno dokazati sebi, česa ste se naučili. Čas ki je pred vami vam prinaša neslutene nove priložnosti, ki pomenijo prihodnost. Potrebna bo odločnost.

LEV

Potrebno je razmisliti kaj ste se odločili v poletnem času 2019, namreč to je teden ko boste lahko svoje odločitve realizirali. Veliko levov je pred svojo veliko priložnostjo v smeri poslovnih korakov, še več pa takih, ki bodo “popravljali” svoje napačne odločitve. Opravičilo bo sprejeto v kolikor se boste želeli opravičiti. Zavedajte se svojih želja in si ponovno ponudite priložnost, ki jo čutite v srcu. Razbremenitve so pred vami, prav je da razmislite o vsem, tudi o svojih napakah.

DEVICA

Miselno boste odsotni, mnogi boste odsotni tudi fizično. Pot po kateri hodite je za vas sila naporna, saj očitno niste v fazi odločitev. Sprostite se v tednu, ki je pred vami, naberite si moči in stabilizirajte misli. Najdite zase lepe trenutke v neki mlajši osebi, ki vam v vaši prihodnosti veliko pomeni. Ničesar ne zamujate, jasno je da boste veliko pridobili, vendar je potreben čas. Dodaten stres vam v tem trenutku ni potreben. Poslovno je lahko novi izziv napačna odločitev.

TEHTNICA

Zanesljivi ste in to boste dokazali tudi tistim posameznikom, ki so vas v preteklih tednih ali mesecih na nek način poslovno prizadeli, zaradi tujih vplivov. Potrditev dobite od osebe, ki vas je prizadela – oseba ni vezana na partnerstvo, ampak posel. Bodite odločni in dokažite kdo ste, predvsem da ste veliko bolj sposobni kot nekdo. Čustveno bodo vaše želje še vedno brez pravih realizacij, vendar zgodi se vam lahko nova oseba. Vredno je razmisliti o novih korakih.

ŠKORPIJON

Slaba volja v tednu, ki je pred vami ne bo prisotna. Veliko razlogov boste imeli za zadovoljstvo. Finance bodo odprte, to kar ste si želeli, tudi delali ste v tej smeri. Lotite se nekega projekta, ki si ga tako želite izpeljati. Lahko je to tudi novi korak v smeri poslovnih odločitev. Čustveno razmislite kako naprej, namreč pomanjkanje strasti ima samo en odgovor. Dobro veste kakšen odgovor je to. Razmislite o razbremenitvah sebe, saj vam trenutno počutje daje vse odgovore.

STRELEC

Ne prestavljajte pogovora v smeri čustev, ker ne delate usluge ne sebi, ne osebi nasproti vas. Potrebno je delovati v smeri srca in potrebno se je tudi odločiti, ker v nasprotnem primeru se lahko znajdete v zelo neprijetni situaciji. Izogibajte se vsem osebam, ki bi želele karkoli povezovati med čustvi in poslom in jasno postavite meje. Neke odločitve morajo biti samo vaše, samo na takšen način se bodo zadeve začele razpletati. Bodite pogumni in poslušajte intuicijo.

KOZOROG

Finančno breme vam končno pade iz ramen. Ne prihaja nepričakovano, saj ste zadnji čas delovali v tej smeri sila odločno. Hvaležni boste za vsak vaš korak v preteklosti, predvsem zato ker ste ga zmogli. Popoln tujec, vam daje nove priložnosti in nove začetke. V tej smeri več ne boste dvomili, saj bo vaša samozavest zrasla. Ob finančnem prilivu, bodite dosledni – zaprite preteklost. Ne ponavljajte starih napak, saj ste takšno priložnost že imeli.

VODNAR

Načrti ki so del naslednjih 6 mesecev bodo zahtevali korake in pogovore, ki ne bodo najbolj prijetni, vendar vi se zavedate česa si več ne želite in da je za spremembe potreben pogum v tem trenutku. Mnogi boste spoznali svoje prave prijatelje, pa tudi tiste, ki to niso. Ne delujte z zamerami, ampak se osredotočajte na svoje misli, ki morajo biti optimistične. Vse se je zgodilo z razlogom in z veliko uslugo za vašo prihodnost. Dokažite sebi da si želite in zaslužite veliko več.

RIBI

Potrebujete čas, da razmislite, kaj vam je še moteče v vašem življenju. Namreč veliko nalog ste že opravili, postavili ste stvari tja kamor spadajo. Sedaj ni čas drastičnih sprememb, namreč vse v vašem življenju, pa tudi ni potrebno spremeniti.. Pogovori bodo reševali veliko, na zadeve boste začeli gledati drugače in že to bo uspeh. Potrebno je najti rešitev tudi za neki zdravstveni problem, ki je v tem trenutku za vas izredno moteč. Postavite sebe na prvo mesto.

Facebook