fbpx

OVEN

V tednu, ki prihaja ne bo večjih in konkretnejših premikov, dnevi akcije šele prihajajo. Sedaj se osredotočajte predvsem, na površinske stvari, saj konkretnih premikov ne boste zmogli. Komunikacije peljite brez globokih pogovorov, bodite bolj poslušalec in si sestavljajte sliko, katero boste želeli na koncu. Poslovno mirno, čustveno pa razmišljanje kako naprej.

BIK

Nastopali boste iz varne razdalje, tako v čustvih kot poslovnih zadevah ne boste želeli prestopiti v prvo vrsto. Prepuščali boste dogodke naj se dogodijo v smeri kot se morajo. Ne obremenjujte se, najdite v sebi mir in opazujte tokrat iz pravega zornega kota. Veliko več boste videli kot do sedaj. Veliko informacij bo, ki bodo vaše mnenje korenito spremenile. “Slika dobiva okvir”.

DVOJČKA

Ugoden predvsem pa miren teden. Druženje z ljudmi ki so vam naklonjeni, bo prineslo v vas mir in zadovoljstvo. Poslovne smeri se bodo odvijale v smeri kot si želite, vendar se boste zavedali, da še ni pravi čas preobratov in novih korakov. Vse kar je za vami, boste tam tudi pustili, brez odvečne nervoze se sestavlja nekaj dolgoročno, to vam bo jasno, nenadno sporočilo in klic bo prebudil čustva v vas.

RAK

V tednu, ki prihaja boste predstavniki tega znamenja ponovno postopoma pridobivali nasmeh na obraz, še vedno boste z distance sicer gledali neki problem, vendar že zadovoljstvo, da ste imeli v preteklosti prav, vam bo dalo novega zaleta. Nikomur ne boste zapirali vrat, vendar boste na pragu vsakemu razložili pravila, ki jih tokrat določate vi, samozavest raste, nekaj novega v smeri čustev se vam nasmiha.

LEV

Levi se boste v tem tednu razdelili po počutju na dve skupini. Posamezniki od vas ste že začeli neko pot in jo boste tudi nadaljevali, spet drugi bodo odločno stopili korak, počutili se bodo kot pravi zamudniki. Važno je, da pot pogumno nadaljujete, tako v poslovnih kot čustvenih smereh. Energije bo dovolj in rezultati so že pred vami, potrebno je svoje strahove dokončno pozabiti.

DEVICA

Razbremenjenost bo počutje tega tedna. Napetost bo popustila in delno boste lažje zadihali. Delate popolno selekcijo tako v zasebnem kot poslovnem življenju. Jasno boste vedeli kako naprej in neodločnost, ki je bila prisotna v preteklosti, bo izginila. Preobrat v razmišljanju so naredili pretekli dogodki, zavedali se boste komu lahko, komu več ne morete zaupati. Ne delajte krivice nekomu zaradi vaših napak.

TEHTNICA

Nič vas ne bo več presenečalo in vedeli boste kako naprej. Jasno vam je razmišljanje ljudi, ki so vam blizu in je sorodno z vašim razmišljanjem in načrti za v prihodnje. V pogovore se zato več ne boste spuščali, saj vam niso več potrebni. Poslovno boste potegnili poteze, ki bi jih že zdavnaj morali, pa vendar sedaj boste začutili da je pravi čas. Posamezniki boste morali postaviti pravila, kaj kdo lahko pričakuje od vas in kaj več ne.

ŠKORPIJON

Pozitivni premiki na čustvenem področju se bodo obrnili na pravo pot. Enakost se tudi privlači, čeprav do sedaj niste bili takšnega mnenja. Po dolgem času boste začutili mir v sebi in to vas bo napolnilo z energijo. Nazaj ne glejte, pojdite samo naprej, naj vas ne zmedejo prazna sporočila, ki nimajo prihodnosti, zaslužite si več, to vam bo jasno. Cenite se in posledično bodo cenili tudi vas, vse ostalo naj odpade.

STRELEC

Odprte strasti, čustva in posledično veliko dobrih energij, ki vam bodo dajale zalet, da tudi na poslovnem področju potegnete odločilne poteze. V tem tednu je pomembno da si upate, tudi tisti posamezniki, ki se predvsem poslovno še niste najbolje znašli. Stopite v akcijo, ponovno potrkajte na vrata, ki so že bila enkrat zaprta za vas. Tokrat bo vse drugače, sodelovanje s preteklostjo v smeri poslovnih poti je pred vami.

KOZOROG

Zasebno življenje dobiva svoj okvir. Počutili se boste, kot da stopate iz nekega vakuma, ki vam zadnje tedne ni dal dihati. Pogovori debate, bodo prinesli prve korake sprostitve in razumevanja. Sledili boste tem dobrim energijam in predvsem dobremu počutju. Na vas je sedaj, da začnete ponovno zaupati, tudi če ste se v preteklosti odločili drugače. Samozavest je edini pogoj za vas.

VODNAR

Tema tedna ki prihaja so čustva, pripravljeni boste narediti vse, tudi tisti posamezniki, ki so prelagali neko konkretno odločitev, bodo začutili, da je sedaj pravi čas. Ne boste želeli več stati na mestu in odlašati – prav je tako. Dovolili boste, da se nekaj poslovi od vas, saj boste  zaznali, kaj in kdo vam vzame vso energijo, ki pa bo v bodoče nujno potrebna za spremembe na poslovnih poteh. Povejte že resnico v obraz, dovolj je bilo.

RIBI

Zaupanje vase katero boste začutili v sebi, vam bo dala moči da se odločite in postavite sebe na prvo mesto. Nujno je razmisliti o vašem poslovnem življenju, posledično tudi v smeri vašega finančnega stanja. Nič ni izgubljeno, vse čaka na vas, da končno naredite neke korake. Močno izpostavljene so sodne poti, po katerih morate stopiti – ne izmikajte se več, sicer se pa izmikati ne bo več mogoče.

 

 

GRAL

Facebook