fbpx

OVEN

V tednu, ki prihaja boste ovni odločeni igrati popolnoma svojo igro. Namreč vse nasvete, ki ste jih poslušali so nekako bili pripeljani na pol poti, ker se v sebi niste strinjali z njimi. Prav je da naredite po svoje, predvsem pa je prav, da pozabite na zamere in spore iz preteklosti. Nova energija vam bo dala moč, da bodo stare stvari končno pozabljene, to vas bo razbremenilo.

BIK

Biki boste uživali tako v dvoje, kot tudi sami s seboj. Neke stvari so vam sedaj popolnoma jasne, jasno vam je tudi, da se nimate s čim obremenjevat. Sedaj ni ravno pravi čas, da se lotite nečesa, kar morate zagotovo že zaključiti, oziroma postaviti na pravo mesto. Čutili boste v sebi, da se stvari več ne morejo zalomiti, res pa je tudi, da boste tokrat pripravljeni tudi veliko narediti.

DVOJČKA

Polni boste pozitivne energije, predvsem pa posebne privlačnosti. Odločili se boste za prvi korak, ki ga imate že nekaj časa v mislih, lahko je to poslovna smer, namreč neka informacija, ki jo dobite slučajno, vam bo dala podzavestno vedeti, da je sedaj pravi čas. V tednu, ki prihaja se vam lahko uradne svari postavijo nazaj tam kamor ste hoteli, posledično izboljšanje finančnega stanja.

RAK

Vaše sanje o popolni in pravljični vezi se počasi čistijo. Postajate realni, s tem pa ne nič manj zadovoljni. Ne poskušajte biti idealni ker tega ne boste dosegli, bodite to kar ste, predvsem pa nasprotno stran začnite opazovati z drugačnimi očmi. V kolikor boste znali razumeti, so vam vrata odprta, ne komplicirajte in ne delajte problemov, tam kjer jih ni. Poslovno – denar.

LEV

V tednu , ki prihaja vam odsvetujem ravnodušnost, namreč tako poslovno kot čustveno bo ravnodušnost zadnja prava odločitev, ki bi bila narejena iz vaše strani. Zberite moč, ne dovolite da kdo prevzame vaše mesto, ki vam je namenjeno, tudi če je to samo kratek čas, kar je vaše je vaše in to dajte vedeti na glas. Postavite se za svojimi željami in vztrajajte!

DEVICA

Druženje s pravimi ljudmi vam bo za spremembo od preteklosti pomenilo veliko, kot da bi delali pravo selekcijo, vse kar vam bo jemalo energijo ali bo delovalo neprofesionalno, boste kratko malo črtali iz svojega življenja. Kaj se dogaja z vami? Kaj želite s tem povedati celemu svetu, veste samo vi, samo eno je jasno prvi ste sedaj vi in vaše želje, vse ostalo vam bo nepomembno.

TEHTNICA

Končno bodo vezane tehtnice začutile da je to njihova bodočnost, želje bodo velike, velike v smeri novih življenjskih odločitev. Možno je da se odločate za naraščaj, spremembo doma ali kraja kjer živite, vse opcije bodo odprte. Zavedate se namreč, da v roku pol leta želite tisto kar ste v sebi vedno čutili, da zaslužite. Problem na vaši poti je lahko samo poslovnega značaja, kako posel vklopiti v novi način življenja.

ŠKORPIJON

Škorpijoni boste veliko dajali na druženje, nečesa se pa še vedno ne boste mogli znebiti, ne boste znali odložiti masko, tokrat bodo tudi drugi opazili, da so vaše misli nekje drugje. Spoznanje, da je nekaj resnično za vami vas dela osamljene, s trenutnim stanjem niste zadovoljni,  saj  je neka pot – prepreka še vedno tako močna, da se zadeva ne premakne. Potreben je čas, vendar vi ne želite več čakati.

STRELEC

Še vedno imate občutek, da še ni pravi čas za razplet čustvenih relacij v vašem življenju. Mislim, da končno morate priznati, da vas je strah in zato ne naredite koraka naprej, ali pa bi želeli da to naredi druga stran. Pomembno je da si priznate, da je že zdavnaj pravi čas. Predlagam da se soočite s čustvi, namreč s tem soočenjem boste naredili sebi veliko uslugo.

KOZOROG

Razmišljate in razmišljate in kje so odločitve? Dajte se prestaviti iz mrtve točke in naredite sebi in nasprotni strani uslugo, ki si jo oba zaslužita. Poslovno so vse stvari na mestu, delo boste sproti opravili z odliko – zadovoljni boste. Želja v smeri sprememb delovnega področja je realna, vendar vezana na marec  2022. Do takrat bo brez večjih naporov tu kjer ste.

VODNAR

Malo ste postali razvajeni, saj vam je zima zelo naklonjena. Premaknite se, niste pred težkim obdobjem kar se tiče čustvenih smeri, ampak potrebno je tudi nekaj dati od sebe, ne samo čakati. Kupe preteklega dela bo potrebno nadoknaditi, možni so konflikti na poslovnem področju, katerih si ravno ne želite, opravili boste z njimi, če se enostavno spravite opraviti vaše naloge.

RIBI

Imeli boste občutek, da ste se pojavili v nekem zastoju, ne gre ne naprej ne nazaj. Res je! Sprostitev tega napetega stanja bo v zadnjem tednu januarja 2022. Medtem časom pa predlagam, da delate na sebi, naredite obračun osebnih financ in razmislite o načrtih za naprej, namreč vaše želje gredo ne glede na zastoj v smeri kot si želite.

 

 

 

 

 

 

GRAL

Facebook