fbpx

OVEN
Korak za korakom in zagotovo prihajate na »zeleno vejo«. V tednu, ki je pred vami boste poglobili zaupanje v relacijah, ki vam veliko pomenijo, pogovorili in razčistili boste popolnoma vse. Nekateri od vas boste nagnjeni k filozofiranju, nič zato. Tudi poslovno boste našli skupen jezik, tako z nadrejenimi kot sodelavci, ponudba za novo delovno mesto je v zraku. Končno boste vedeli kje je vaše mesto in s kom.

BIK
Prvo polovico tedna boste preživljali precej mirno, kot da pričakujete, da bo druga polovica intenzivnejša in se boste na njo tudi pripravili. Odpira se strast, intenzivno čustveno obdobje, katerega ste si samski tako želeli, vezani pa boste svojo vezo poglobili. Poslovno boste polni energije, speljete lahko popolnoma vse česar se boste lotili. Tako dobro se boste počutili, da bi objeli celi svet.

DVOJČKA
Verjetno ste pričakovali več, kot pa se je dejansko zgodilo na čustvenem področju, če boste pogledali stvari bolj podrobno se boste zavedali, da ni niti tako slabo in vztrajali boste naprej. Od vas bo precej odvisno kako boste dokončno rešili vaš odnos. Poslovno ne bodite preskromni, izrazite svoje ambicije, uspeh ne bo izostal. Imejte v mislih, da je včasih bolje modro molčati.

RAK
V prvem delu tedna ne odpirajte problematike na čustvenem področju, ker ne boste dobili pravih rezultatov, v drugem delu tedna boste na spontan način našli skupen jezik. Samskim se nasmiha čisto nova relacija, lokacijsko izredno blizu vas. Poslovno boste delali manjše avanture. Denarni pritok se odpira zadovoljni boste. Odločali se boste med »dvema ognjema«.

LEV
Na trenutke se boste počutili osamljene, ali pa ste se tako odločili sami. Tisti ki ste vezani boste doživljali intenziven teden, ne pričakujte popolnosti, prepustite se. Poslovno boste z lahkoto navezovali stike z novimi sodelavci, možen podpis nove pogodbe, zadovoljni boste in mirni, saj vam bo dajala stabilnost za v bodoče. Posameznike tega znamenja bo strah pred izgubo službe, odmislite, vse se bo uredilo, da bo prav za vas.

DEVICA
Posamezniki, ki ljubite boste ljubili na polno, nasprotna stran pa ne bo tako »zagreta« kot vi. Sprejmite to kar imate, saj se morate zavedati, da s partnerjem pač ne moreta biti zmeraj enako razpoložena. Samskim se odpirajo nove možnosti, če bodo to želeli. Poslovno so nekateri problemi rešeni in so že za vami, delali boste samo popravke, vse bo potekalo dokaj mirno. Privoščite si sprehode sveži zrak odpira um.

TEHTNICA
Glede na to, da se čustveno ne boste počutili ravno na vrhuncu oziroma izpopolnjeni, boste zaradi miru, ki bo v vas, kljub vsemu pridobivali pozitivne točke. Tisti ki ste v partnerstvu, boste naleteli na razumevanje, ker boste želeli malo miru in svobode. Samski boste iskali družbo in ljudi okoli sebe. Poslovno boste pripravljali teren za širjenje poslovnih želja, ki že nekaj časa zorijo v vas. Jasno vam bo, da še ni čas za realizacijo.

ŠKORPIJON
Čustveno boste v tednu, ki prihaja vse prej kot zadovoljni. Tisti ki ste v partnerstvu, boste imeli občutek, da se sesutih stvari enostavno ne bo dalo več sestaviti, pa tudi priznali si boste, da nimate niti interesa. Samski – predvsem sveže samski pa boste opazili nekoga, ki je v vaši bližini že nekaj časa, ampak ste ga gledali na drugačen način. Poslovno bodite pozorni, da ne pride na dan neka resnica za katero bi raje, da ostane v preteklosti. Bodite pripravljeni na »šok«.

STRELEC
Počutite se bolje in bolje, čutite, da se bo na ljubezenskem področju začelo obračati v vaši smeri. Samskim se odpirajo nova prijateljstva, ki na začetku ne bodo čustveno obarvana, vezanim se končujejo partnerstva, ki enostavno več niso vredna te besede. Misli boste fokusirali predvsem v poslovno področje, kjer bodo relacije potekale profesionalno in korektno.

KOZOROG
Ne razmišljajte o tem, da se vam ljubezen izmika, da vse kar želite dobro, naredi nasprotni učinek, zaradi tega boste živčni in nervozni, vse pač ni odvisno od vas in tako to tudi sprejmite. Vezani dovolite, da tudi vaš partner izrazi svoje mnenje, samski pa pričakujte, da boste slišali ravno to kot ste želeli. Poslovno še vedno ne bo pravih informacij, imeli boste občutek kot da so pozabili na vas. Niso – potpljenje je potrebno.

VODNAR
Zapihal vam bo pravi veter, kar se tiče čustvenih zadev. Vrata se bodo končno začela odpirati, tako samskim, kot tistim, ki so v partnerstvu, komunikacija bo lažja, problemi iz preteklosti ne bodo več pomembni, vse stare zamere bodo predihane. Pojdite v družbo, odprite se končno ljudem. Poslovno ne pozabite, da pravila igre pač obstajajo, želeli boste namreč nekaj narediti na svojo roko, brez potrebe.

RIBI
Želeli boste čas za razmislek, želeli boste, da se odločite v miru, da bo odločitev pravilna. Želite si da ne bi komur koli naredili krivice. Predolgo ste vse odlašali, glava je prepolna, zato bo samskim in vezanim mir več kot potreben. Poslovne zadeve boste opravljali rutinsko. Poskusite resnično sebe sedaj postavit na prvo mesto in rešitve se bodo začele dogajat same od sebe. Lažje vam bo.

Facebook