fbpx

OVEN

Jezilo vas bo, da ste za nekatere ljudi samoumevni, vendar odločitev da jim to jasno poveste dajte na stran. Jasno je namreč, da ste na pragu pozitivnih premikov, ki bodo marsikomu zavezale jezik. Računajte na velike premike v smeri poslovnih zadev, te premike ste pričakovali že na pomlad 2021 – takrat očitno čas še ni bil pravi. Čustva bodo dobila priložnost po poslovnem uspehu, namreč naučili ste se, da ne gre vse naenkrat opraviti kot bi si želeli. Vse lepo po vrsti!

BIK

Spor ali konflikt ki je trenutno prisoten v vašem življenju, se ne umiri tudi v tednu ki prihaja. Ljudje ki so vam tako blizu, bodo naenkrat razmišljali kot popolni tujci, to je jasno stanje ki ima ozadje in vpliv tretjih oseb. Predlagam vam da ste pazljivi in predvsem pazite na besede, namreč v tem trenutku ne boste mogli situacijo obrniti sebi v dobro. Predlagam vam, da rutinsko opravljate delo ki je potrebno in čakate, da se vam nekdo javi, takoj boste vedeli, da vam želi povedati neko skrivnost, ki ima lahko velik vpliv na vašo prihodnost.

DVOJČKA

Vse prej kot slab teden pred vami, namreč teden odločitev, ki bodo šle z roko v roki v ugodni smeri pozitivnih rešitev, premikov ali novih podpisov. Osredotočite se v tej smeri in pustite trenutno na stranskem tiru čustva, ki v tem trenutku nimajo rešitev, saj je jasno da je ego obeh strani prevelik. Potrebno bo razmisliti kako močna so čustva, predvsem pa ali se splača nadaljevati ali začeti novo pot. Jasno je namreč da so zadnji tedni v tej smeri precej naporni in da bo potrebno po poslovni stabilnosti narediti red tudi v čustveni smeri.

RAK

Zelo zabaven teden pred vami, saj bodo posamezniki o vas razmišljali, da vas lahko navijejo okoli prsta, vas tudi prizadenejo, vendar od vas kot od pozitivne osebe ne bo “povračilnih ukrepov”. Motijo se! Tako zelo se spreminjate v sebi, da ljudje ki vas zelo dobro poznajo to opazijo, ampak morajo opazovati zelo dobro. Nadeli ste si masko, to je lahko nevarno za ljudi, ki do vas niso iskreni, predvsem pa zmagovalno za vas, ki vam je iskrenost in soočenje dejanskega stanja postala zelo domača. Nadenite si nasmeh in odločen korak naprej.

LEV

Priložnost ki je pred vami vzemite resno, namreč čustvene smeri lahko z napačnimi potezami ohladite. Ego ne pride v poštev, strah ki je posledica ega tudi ne. Končno bodite iskreni do sebe, ne pričakujte samo korakov od drugih, predvsem pa ponudite roko v smeri svojih želja. Zavedate se namreč s kom se vidite v prihodnosti, vendar kljub vsemu prelagate konkretno odločitev. Zapomnite si da življenje nima garancije ima pa priložnosti, ki jih je vredno izkoristiti. V kolikor se končno odločite, vam bo zelo lepo.

DEVICA

Dvignite kriterije in ne dovolite vsakemu da se dotika vas in vašega življenja. Stvari so vam namreč ušle izpod kontrole in posamezne informacije bodo zagledale luč sveta in to ravno tiste, ki bi jih želeli najbolj skriti. Zakaj si to dovolite, veste samo vi, smeh vam drage osebe pa vam bo šel tokrat pošteno na živce, čeprav boste vedeli, da ima ta oseba še kako prav. Poslovno stojite, delate rutinsko in se sprenevedate, da je vse kot mora biti. Daleč od tega, daleč od zadovoljstva ki si ga želite, breme je namreč vedno večje, vaša energija pa na točki opozorila! Razmislite!

TEHTNICA

Kakšna bi bila vaša odločitev, če ne bi bilo okoliščin ki so? Predlagam vam da globoko v sebi vztrajajte pri tej odločitvi, vendar je ne zaupajte nikomur. Namreč mesec november bo za vas mesec naključij, ki bo dal priložnosti vsem tem željam, ki sedaj v tem trenutku nimajo realnih možnosti, da se uresničijo. Osredotočite se na posel, v tej smeri je potrebno narediti veliko več. Finančni prilivi so še vedno preveč daleč da bi se uresničili, zato je potreben korak v tej smeri. Uspelo vam bo samo, če boste stopili preko sebe. Verjamem da boste. Akcija!

ŠKORPIJON

Prav zanimivo vas je gledati, kako znate mučiti sami sebe. Kako samo igrate enako igro, ki vam je že v preteklosti pokazala da smer ni prava. Ne dovolite si biti nekomu tretja oseba v življenju. Vaša govorica v javnosti je na robu okusnega, no skoraj že neokusna. Vprašanje je kaj želite s tem povedati, ker privlačnost to zagotovo ni, prej nemi krik kako ste v bistvu osamljeni. Predlagam vam, da v tednu ki prihaja sestavite sebe, postavite si ceno in sledite nekim novim osebam ki so pred vami. Samo nehajte igrati, ker v nasprotnem primeru bodo solze še kako prisotne. Zaslužite več!

STRELEC

Preprečiti morate govorice, ki so povezane z neko osebo v smeri čustev in se dotikajo vašega življenja. Postavite jasne meje da si tega ne dovolite. Od partnerja pa zahtevajte, da mora slišati predvsem vas, ne okolice in nepomembnih ljudi. Napor v smeri čustev se bo obrestoval. Postavili boste stvari tja kot morajo biti. Poslovno so zadeve drugačne, imate namreč veliko podporo in v kolikor vam je kdo obljubil neko odprto pot v smeri financ, se ta sedaj realizira. Veliko bo veselja predvsem pa veliko samozavesti za naslednji korak – razbremenitve.

KOZOROG

Malenkosti vas naj ne obremenjujejo, ostanite trdno na poti ki ste si jo zastavili. Potrebni so namreč še zaključni koraki, ki bodo zahtevali veliko moč samozavesti. Ne more vam spodleteti, čeprav boste na trenutke polni strahov. Čas je vaš in obstaja možnost, da ste na začetku enega najlepših obdobij v svojem življenju v smeri poslovnih zadev seveda. Čustva so nestabilna, tega se zavedate, čas prihaja tudi za njih, že v 6 tednih, takrat boste vedeli kdo je del vaše prihodnosti in kdo zagotovo več ne. Bolečine ne bo, prej otopelost, ki je prisotna že sedaj.

VODNAR

Priznajte napako in se vrnite. Očitno je namreč, da ste zaradi neodločnosti nasprotne smeri zaprli neko pot. Želeli ste odločitev takoj, vendar žal ni bil pravi čas zato. Sedaj začenjate staro pot, z veliko potrpežljivosti in razumevanja. Tokrat boste v sebi čutili, da bo zmaga vaša, ne boste je pa več vezali na čas, pač pa jo boste prepustili, naj se zgodi kot se mora. Male nevšečnosti v tednu ki prihaja stojijo v poslovno – denarnih smereh, vendar je vse po dogovoru rešljivo. Ne postavljajte si prekratkih terminov, dogovori naj bodo časovno realni.

RIBI

Prihaja odgovor, ki ga tako zelo pričakujete. V prvem koraku boste samo delno zadovoljni, pomeni da so vaša pričakovanja upravičeno še večja. Zagotovo je da ste na pravi poti in da vam naslednji meseci prinašajo zmago, čustveno zmago ki je glavna skrb oziroma dvom zadnjega leta. Pričakujte najboljše, vendar se zavedajte da je na vas samo to, da znate počakati, razumeti in da ste nekomu rame, vse ostalo je na drugi strani. Razumevanje in milina naj bosta na prvem mestu. Lažje vam bo prebroditi čas do popolnega preobrata.

 

 

GRAL

 

 

Facebook