fbpx

OVEN

Zadrževali se boste v družbi ljubljene osebe, saj po napornih in stresnih delovnih podvigih ne boste imeli ne energije ne volje za kaj drugega. Tisti ki ste sami ne boste iskali neki ljubezenskih relacij, enostavno se vam ne bo dalo. Počivali boste v tišini in miru. Poslovno morate priznati, da niste pričakovali takšnega uspeha. Nadaljevanje premikov v smeri vaših želja sledi. Čustva prihajajo v roku meseca februarja, ki je pred nami.

BIK

Odnosi z ljudmi okoli vas, bodo vedno boljši, sploh od sredine tedna naprej, to vam bo dalo nove energije in postali boste zgovornejši. Samski boste posledično začeli komunicirat z nasprotnim spolom in doživljali tudi uspehe, vezani boste poglobili odnos. Poslovno razmislite kakšne so vaše želje, namreč ste na razpotju, oziroma križišču. Potrebna bo odločitev, za katero pa še vsaj v tem trenutku nimate ideje. Bodite pozorni na nove namige ki prihajajo.

DVOJČKA

Teden ko bodo okoliščine na vaši strani. Partnerski odnos bo v znaku pozitivnih sprememb, mogoče še mala nesoglasja, ki jim ne boste dajali večjega pomena, vendar vam predlagam da dorečete kar vas že ves čas moti. Zanimivo da boste samski imeli priložnosti za nenadne ljubezenske priložnosti, ki jih boste sprejeli z odprtimi rokami, odsvetujem pa vam relacije, kjer bi se dogajali trikotniki. Poslovno bodo prišle informacije, ki jih pričakujete – pravi čas.

RAK

Prepričljivi boste tako močno, da vam bodo verjeli tudi tisti, ki vam ravno ne verjamejo najbolj. Posamezniki, ki iščete sorodno dušo, bodite samozavestni, tudi če v začetku ne bo šlo vse kot bi si želeli,  se bo situacija premaknila v vašo korist. Ne dvomite.  Poslovno v prvo vrsto prihaja nekaj, kar ste dolgo želeli, vaša kvaliteta bo dobila kompliment od posebne osebe. Nova pot – ponudba odprta, čas je da samozavestno naredite korak. Vi zmorete!

LEV

Postopno boste čutili izboljšanje v partnerskem odnosu, vendar bodo še prisotni dvomi. Ljubezenske pozicije vam ponovno odpirajo vrata, tako samskim kot vezanim. Veliko vas bo takih, ki boste obnovili stare veze in proti pričakovanju se boste počutili dobro.  Preteklost vas bo znova navdušila, za razliko od preteklosti bo tokrat trajnega značaja. Poslovno boste zaradi nekih informacij, ki vam prihajajo lažje zadihali, delo boste posledično opravili z lahkoto. Denarni priliv!

DEVICA

V tem tednu bodo vaši odnosi napredovali v pozitivni smeri, tudi vi boste postali bolj odprti in brez odvečnih zavor, ki so tako značilne za vas. Z razlogom boste samozavestni, saj vam bo oseba ki vam je blizu govorila ravno tisto, kar ste želeli slišati, vrnite nežnost, potrudite se v tej smeri.  V kolikor ste z neko osebo v nepotrebnem konfliktu in jo pogrešate, predlagam klic, sporočilo!  Škoda je namreč relacije, ki ste jo dali na distanco, zaradi vašega ega.  Poslovno boste sodelovali z nekom iz preteklosti in tokrat se boste dobro ujeli.

TEHTNICA

V tednu ki prihaja se lahko z lahkoto sprostite. Veliko bolj odprto boste delovali in posledično bodo pogovori stekli z lahkoto. Starega bremena ne čutite več, vsaj ne v takšni obliki kot ste ga v preteklosti, energije imate zavidljivo dosti, potrebno je to tudi izkoristiti.  Usmerite jo v poslovne zadeve.  Nikamor ni potrebno hiteti, vse se dogaja in dogajalo se bo tudi naprej tako v osebnih kot čustvenih relacijah. Prepustite se, pot je odprta v smeri vaših želja.

ŠKORPIJON

Neka posebno dobra energija vas bo preplavila, dobra volja in pozitivne informacije iz poslovnega področja bodo naredile to, vi pa boste dobro voljo prenesli tudi na partnerski odnos.  Na vrsti so novi odnosi – nove relacije, ki jim je vredno zaupati. Rešili boste vse dvome in se čudili zakaj je do njih sploh prišlo. Očitno vam še vedno nagajajo stari vzorci, pa tudi da je to posledica vašega ponosa (ega) in slabih izkušenj iz preteklosti. Pozabite pot prihodnosti je odprta!

STRELEC
Z veliko truda in z malimi koraki, boste postavili svoje odnose v stanje blage distance. Imeli boste občutek, da je vse odvisno od vas, je pa res, da ste pripravljeni narediti čisto vse. Morate priznat da vam že nekaj časa planeti v ljubezni nagajajo. Ne mislite na to vztrajajte naprej, odprlo so bo ko boste najmanj pričakovali, ne spuščajte kriterijev, le čas dajte nasprotni strani.  Odločitev sledi. Poslovno je okoli vas preveč ljudi, potreben bo ožji izbor!

KOZOROG

Vsa pričakovanja ki jih boste imeli v tem tednu se bodo izmaknila na kasnejši čas, to vam bo vzelo precej energije. Pričakovali ste pozitivne zaključke, sedaj pa ponovno čakanje. Za nekaj je to zagotovo dobro, predlagam da pustite času čas.  Poslovno boste precej strogi, odgovarjali boste korektno vendar ostro. Potrebno bo najprej znižati ton – na obeh straneh in priznati svojo krivdo, potem bo vse lažje, stvari se umirijo in nadaljujejo.

VODNAR

Vsak dan bo dogajanje v čustvenem življenju potekalo z veliko strasti in nežnosti. Ugoden teden za ljubezen, če imate kakšne načrte za klic – korak – sms, lahko tudi opravičilo se odločite takoj! Zagotovo dobite pozitiven odgovor, samo bodite diskretni, predvsem pa iskreni, najprej seveda do sebe. Poslovno boste peljali stvari po občutku, nimate kaj zgrešiti, samo da dobite končno tisto sporočilo, ki ga pričakujete že od konca oktobra 2020. Zgodi se sedaj.

RIBI

Precej zabaven teden pred vami. Posamezniki boste začutili privlačnost do osebe, ki je po letih precej mlajša, dodatna svežina vam bo pognala kri po žilah. Vezani pazite da ne boste neodgovorni, lahko je vaša stalna veza v nevarnosti. Razmislite kaj si sploh želite, namreč osredotočiti se morate na dvome ki jih nosite v sebi. Razmislite če je vse dejansko že minilo.  Poslovno boste ogromno naredili z malo truda, samozavest v vas bo upravičeno naraščala, naj tako tudi ostane. Uspe vam, česar se boste lotili.

 

 

 

 

 

GRAL

Facebook