fbpx

OVEN
Želeli si boste bližine in strasti, takšna povezanost bo nujna za vas v tednu ki prihaja. Ravno takšen način razmišljanja vam bo dajal energijo. Odmislite vse dvome in se samo prepustite. Zgodilo se bo. Pravi čas je za zaključek poslovnih zadev, katere že nekaj časa dajete na prvo mesto. Možni so tudi  v nekih novih korakih, katere si želite že nekaj časa. Eden boljših tednov za vas, predvsem če boste odločni.

BIK
Velike možnosti za samske bike je, da se pojavi končno nekdo, ki pa prihaja na pot zaradi vas osebno, če ste še teden dni nazaj nemočno opazovali svojo preteklost ali prihodnost, doživite v tednu ki prihaja preobrat v pozitivni smeri. Biki v vezah bodo svoje relacije še poglobili. Poslovne zadeve boste delali spontano, brez večje nervoze. Vsak naslednji projekt prinaša finančni priliv.

DVOJČKA
Potrpežljivost in toleranca naj bosta vodilo tega tedna, namreč dogajalo se bo precej stvari, ki vam bodo, oziroma vam že nekaj časa parajo živce. S prepiri in izpadi, enostavno ne boste prišli nikamor. Stopite korak nazaj in dovolite, da druga stran pove ali pokaže kaj si želi. Vse je mogoče dogovoriti in rešiti.  Poslovno se bodo počasi stvari premaknile v vaši smeri. Zadovoljni boste takrat ko zadevo končate.

RAK
Vaše čustveno življenje vas bo zabavalo, saj enostavno ne boste priznavali konkurence, katera vam je na poti. Upravičeno se boste iz srca nasmejali nad odločitvijo nekoga. Vzporedno vam stoji čisto novo znanstvo, katero vas bo za trenutek zmedlo, seveda z razlogom, saj je možno, da v vaše življenje stopi popolnoma nova oseba. Nekdo ki bo mu mar. Vaša odločitev bo v kateri smeri naprej.

LEV
Vaše ljubezenske želje so velike, vendar potreben bo čas. Ne delujte v smislu zdaj – takoj, ker s tem ne dosežete ničesar. Močne želje prestavite v julij 2019 in se neobvezno družite. Naj vam bo predhodna strast trenutno dovolj. Živite trenutek in se napolnite z energijo. Poslovni pogovori bodo v zastoju, to vas bo delalo malo nervozne, vendar predlagam, da tega ne pokažete. Umirite se in počakajte.

DEVICA
Sumljivo vam bo čustveno dogajanje okoli vas, namreč dobili boste konkurenco, kar pa sploh ne marate. Vzemite jo resno, saj tokrat hodite po zelo nestabilni poti v kolikor boste delovali samozavestno, da vam nihče nič ne more. Ne bodite trmasti, ker tokrat lahko resnično izgubite. Ne dovolite si, da padete v staro otopelost. Vzamite vendar svoje želje v svoje roke, ne prepuščajte ničesar naključju.

TEHTNICA
Vezani predstavniki tega znamenja boste naredili vse, da stabilizirate odnos, želeli boste svojega partnerja in toplino, želeli boste stabilnost, vsekakor vam za tem načinom razmišljanja stoji uspeh. Samske tehtnice začnite končno verjeti, da se tudi vam lahko dogajajo pozitivne smeri. In zgodile se bodo nepričakovano.  Poslovno boste v mirnih vodah, prav prijalo vam bo.

ŠKORPIJON
Ne delujte nedosegljivo na zunaj saj bi vas lahko nasprotna stran narobe razumela, škorpijonom se bodo zagotovo dogajala čustva tako samskim kot vezanim, pa tudi tistim ki so pred kratkim naredili rez nad preteklostjo. Predlagam da se odprete, verjemite v svoje občutke in poslušajte svojo intuicijo. Pozabite preteklost in slabe izkušnje in pogumno zazrite v prihodnost. Vaš razcvet sledi.

STRELEC
Želeli si boste diskretnosti v čustvenem življenju, možni so tudi trikotniki, ki bodo diskretnost zahtevali. Znašli se boste na poteh katerih niste navajeni. Prikrito dogajanje vam ne bo ravno godilo, vendar trenutno kaj večje izbire nimate. Ves čas boste razmišljali, da morate nekaj spremeniti, čutili boste da ste močni dovolj. Prav imate, odločitve v juliju ravno v smereh ki jih niste pričakovali tako hitro.

KOZOROG
Potrebni boste bližine, ki vam bo dajala varnost. Vezani kozorogi bodo v partnerju našli ves svoj svet, ki ga trenutno potrebujejo, samski posamezniki tega znamenja pa se bodo tolažili tudi z avanturami in ne bodo želeli razmišljati kako bo, ampak bodo živeli za trenutek. Prava odločitev je zagotovo na vaši strani. Ne obremenjujte se z tem kaj mislijo drugi.  Poslovno mirno.

VODNAR
Tako kot boste v tem tednu prepričani v svoja čustva, niste bili zadnje mesece nikoli. Spontano boste delovali s srcem in rezultati zagotovo ne bodo izostali. Počutili se boste kot da ste na krilih nekoga in nič vam ne bo pretežko. Pozitivne energije vam prinašajo uspeh, pogum ki bo v vas bo naredil končni rezultat še lepši od pričakovanega.

RIBI
Kamor se boste obrnili boste zagledali priložnost zase, tako čustvenega značaja, kot poslovnega. Predlagam vam da odprete oči in naredite sebi uslugo, ne stojte na mestu, delajte korake in si upajte. Prepreke ne glejte kot prepreke, ampak se soočite z njimi. Končno dosežete nekaj kar vam že nekaj časa dela dvom in skrbi. Uspeh zagotovo sledi!

Facebook