fbpx

OVEN

Pomembno bo v sebi najti dovolj moči, da zadeve finančnega značaja postavite tja kamor želite. Nič vam ne bo podarjeno, vendar vam bo vse dosegljivo. Vi sami boste odpirali korake v prihodnost, neke vrste so to koraki v osebno svobodo za naprej. Dovolj ste poslušali tuja mnenja, niso vam bila v pomoč. Ostali ste tam kjer ste bili. Sedaj je potrebno narediti drugače, tako kot ste razmišljali ves čas. Naredite korak tja, kamor ste želeli narediti že v preteklem letu. Naporno vendar se pozitivno razplete za vas. Sedaj za dvome ni čas, pogum je potreben.

BIK

Nič se ni pokazalo prepozno, za vse ste vedeli, vendar ste mislili, da se bo kljub stanju kot je nekaj spremenilo. Pometati pod preprogo ne bo šlo več. Sedaj ste na pragu resnice, ki jo bo potrebno sprejeti. Ne bo vam težko, če končno spremenite misli in si priznate. Preteklost je odšla, že veliko časa nazaj. Od samega upanja se ne da živeti, ker je prazno. Usmerite pogled v prihodnost. Res je da ne boste takoj našli rešitve za svoje počutje, vendar jo najdete zagotovo. Pomembni prestop v smeri čustev je nujen, sprejmite to.

DVOJČKA

Dokaj hitro se vam bodo po vaših odločitvah odpirali rezultati. Spremembe, ki so pred vami bodo prebudile dvome v vas. Našli se boste v zaskrbljenem tednu, saj boste imeli občutek, da ste naredili korake nazaj. Spremenite misli, sprejeli ste odločitve, ker ste se tako odločili, zaradi koga veste, saj je jasno da to ni bilo samo zaradi vas, ampak zaradi obrisa neke sreče, ki si jo želite živeti. Vendar v tem nastajanju sreče ste očitno vi sami edini akter, to je premalo za trajnost. Ustavite se, popolne spremembe vašega življenja ni garancija za srečo v neki skupnosti za prihodnost.

RAK

Življenje vam postavlja nalogo, ki bo večja kot ste mislili. Vse bi naredili da bi bilo tako kot mora biti, vendar je jasno, da nekoga ščitite brez potrebe. Zapletate se v situacijo, ko ne boste sami našli rešitve. Prav je da razmislite, saj ste na nek način v prelomnici za prihodnost. V kolikor ste nemočni se obrnite po nasvet, naj bo ta strokovnega značaja, nič takega ni če ga potrebujete, saj niste edini. Z zapletanjem in prikrivanjem poglabljate problem in rešitve tako ne bo. Napetost je povezana z domom, naredite vendar red. Za vas gre.

LEV

Signali v čustvenih smereh so pravi. Slediti jim bo potrebno. Vendar mnogi predstavniki tega razmerja imajo zaradi sebe še vedno odprto preteklost. Čas novih korakov je pred vami, vi pa še vedno vztrajate na neki zadevi ki je minila. Sprejmite vendar realno stanje in si dovolite korakov naprej. Prihodnost je na novi poti, popolnih sprememb in razbremenitev. Ne igrajte, da niste vedeli, saj boste mnogi želeli brez pogovorov zaključiti preteklost. Potrebno bo lepo po vrsti, prav je da se jasno pogovorite, zaradi sebe. Ne kompenzirajte.

DEVICA

Poslovnega značaja vam prihaja nekdo nasproti. Oseba s katero so poti odprte, razmišljanja podobna vašim in mogoče je da neko sodelovanje dogovorite za daljše obdobje za prihodnost. Pomembno se je osredotočati na nove želje/ponudbe, ki bodo sedle vam v vseh smereh razmišljanja in želja. Čustva so pod vprašajem. Zakaj je do tega prišlo veste vi sami. Neodločnost je prinesla to stanje in potrdila kako malo ste naredili zase. Res je da v tej smeri ne morete pričakovati preobratov takoj, vendar so mogoči. Z odločnostjo seveda.

TEHTNICA

Nadaljujte po tej poti. Dobro vam gre. Poslovno ste po dolgem času lahko mirni. Tudi čustva obetajo, pri mnogih so v prvem planu osebe iz preteklosti. Nimate praznega upanja in vaše misli so lahko potrjene, saj razmišljate da se kljub vsemu nekaj spreminja, premika na bolje. Res je, zato nadaljujte v tej smeri. Ne dovolite si spustiti to priložnost, ki daje konkreten premik. Imejte samo v oblasti svoje misli, ki so včasih vaš velik problem. Jasno je da morate sedaj zbrati vso moč, saj zadeve že trajajo predolgo, vendar upanje za preobrat pa je sedaj največje. Upravičeno.

ŠKORPIJON

Teden za soočenja in priznanja. Velika pričakovanja bodo potrjena, vendar pričakovanja druge strani še ne dajejo pravih razpletov, saj je potrebna vaša odločitev – vaš korak. Brez kompenzacij! Preteklost je še vedno tukaj in potrebno jo bo sanirati. Malo zamujate, vendar z odločnostjo lahko spremenite tudi to. Zavedajte se, da ne morejo biti vsi zadovoljni, zato je prav da izpostavite svoje želje in naredite korake. Poslovno bo ustaljeno, brez pretresov. Jasno da vam energije namenjo čas za razplet čustev v vaši željeni smeri.

STRELEC

Pritiski v smeri posla bodo upravičeni, potrebno se je tudi vam končno prebuditi in premakniti. Čustva so lepa, vendar samo od čustev ne boste mogli živeti. Razpleti v tej smeri niso tukaj, zato jih ne pričakujte. Pomembno je da se osredotočate na svoj posel in finance, ki ste ga zadnje čase zaradi vam znanih razlogov dajali na stran. Spremenite to in si znova utrdite poslovne poti. Možnosti bo veliko od napredovanj do konkretnih menjav. Vaša energija je zaradi čustev na alarmu, potrebno je svoje misli osredotočiti na sebe. To je prvi temelj za prihodnost.

KOZOROG

Ni še prepozno, zato je prav, da poskusite še enkrat. Pomembna je sedaj v tem trenutku vaša samozavest in strastna želja. Vse se vrti okoli določene osebe, katere ne želite izgubiti. Prav je da naredite vse, da poskusite še enkrat in da vam končno uspe. Stojijo vam potrditve, ki si jih želite, samo spremenite misli in verjemite v to pot. Poslovno so pogovori usmerjeni v projekte, ki so vezani na daljši čas, dobri občutki in rešite so na poti do vas. Za mnoge se konča neki uradni postopek, ki vas je bremenil zadnjih 7 let. Pozitivne rešitve.

VODNAR

Ne iščite krivca za nastalo situacijo, saj vam je jasno, da velik del krivde nosite vi sami. Potrebno si bo priznati v smeri financ/posla in predvsem spremeniti nastalo situacijo. Spustite se na trdna tla in začnite razmišljati realno. Nič ne bo samo od sebe, potrebno je narediti korake in speljati pogovore. Samo tako lahko pričakujete pozitivne premike. Kot da ste se malo izgubili zadnje mesece. Vpliv neke osebe vam ne da spati. Ne veste kaj se dogaja. Veste samo to da si te osebe želite tudi v prihodnosti zraven sebe. Vse ob svojem času, vendar je sedaj pomemben vaš status posla in financ.

RIBI

Vse je tako kot mora biti, tudi slabe izkušnje so prišle z namenom. Ne razumete jih še v tem trenutku najbolj, zato se je potrebno prepustiti brez strahov. Čustva so glavno breme. Otopeli ste in vaše želje ne najdejo prave rešitve. Oseba nasproti vas je v odmiku, vendar je prav, da sami sebe vprašate zakaj. Ni vse samo na osebi nasproti vas. Namreč želite si v tem trenutku nerealnih preobratov, potrebno je najprej spremeniti preteklost in če je vzrok vašega problema oseba iz preteklosti je prav, da začnete tukaj. Pogovor in še enkrat pogovor, to vam daje rezultate.

 

Facebook