fbpx

OVEN

V tednu ki prihaja usmerite vso energijo v odnose, ki ste jih vztrajno gradili do sedaj. Nobena stvar več ni nedosegljiva, ampak je tokrat za spremembo potrebno postaviti piko na i, že sedaj ste lahko zadovoljni z doseženim, vendar je  zadeve potrebno končati. Poslovno bo teden vzponov in padcev, vendar ne v ekstremnem smislu, bolj priprave na zaključek projektov.

BIK

Poboljšanja v partnerskih odnosih vam bodo dala energijo. V kolikor ste že razmišljali o nekih koncih, se je obrnilo ravno nasprotno, zavedali se boste kako pomembno je povedati na glas. Nepričakovana pozitivna reakcija iz druge strani, vam bo dala vedeti, kako veliko nekomu pomenite, tako ste to potrebovali, sedaj boste končno tudi slišali. Poslovno bo teden rutine.

DVOJČKA

Lepi ljubezenski dnevi bodo trajali, manjše nesporazume boste reševali takoj, saj se vam ne bo zdelo vredno, da se odmikate ali molčite. Odločitve bodo v tem tednu prave, karkoli se boste odločali. Poslovno bo malo hude krvi od nadrejenih ali vaša jeza ker nekaj ne premaknete kot bi si želeli, če ste tako dolgo dokazovali svoj prav, predlagam da sedaj vztrajate. Uspeh sledi.

RAK

Na pot vam prihaja nova možnost v čustvenih smereh. Od vas je odvisno kaj si želite, namreč karizmatična oseba, ki vam prihaja nasproti, vas ne bo pustila hladne. Odločali se boste za druženje, vendar se boste v nekem trenutku zavedali, da ste stopili iz svoje začrtane poti. Odmaknete se, vendar vztrajanje iz nasprotne strani bo obrodilo sadove.   Poslovno gradite uspeh, korak za korakom. Odmislite utrujenost.

LEV

Predlagam vam predvsem neposredno v tednu, ki prihaja, namreč nekaterih relacij pač ne morate zaupati vsem okoli sebe. Okolica vam zaupa in ne pričakujejo nekorektnega načina od vas. Razmislite kaj pridobite in kaj izgubite in priznali si boste, da bi bila izguba prevelika. Poslovno boste nekaj zamudili, vendar boste po konkretnem razgovoru ali pisanju popravili zamudo.

DEVICA

Ne pričakujte, da vam bo vedno nekdo stal ob strani, vi pa boste delali po svoje. V kolikor bi vsaj delali »pravilno«, bi se z lahkoto lahko pohvalili in pokazali uspeh. Vse preveč vlagate energijo v neke relacije, ki nimajo ničesar z vašim razmišljanjem, oziroma karakterjem. Mešanje poslovno – čustvenih zadev je stvar katera vam na dolgi rok ne prinese drugega kot problem.

TEHTNICA

Mešali boste realno stanje in preveč sanjali. Namreč sanje bodo naredile umik, ki pa na dolgi rok ne prinaša rezultatov. Poglejte realno kako stvari stojijo, potem se odločite. Do konca tedna je možno da vam uspe korak, o katerem ste predvsem sanjali. Poslovno se odmaknite korak nazaj, namreč prikrite intrige vas lahko stanejo, da se boste morali zagovarjati.

ŠKORPIJON

V kolikor ste še vedno samski, vam predlagam da se obrnete okoli sebe konkretno v poslovnih smereh, namreč stoji vam mlajša atraktivna oseba, ki bi iz neobveznega druženja, lahko nastalo kaj več, seveda na daljši rok. Vezane osebe bodo uživale v gradnji odnosa in zunanji svet ne bo obstajal. Poslovno spremembe, menjave ali podpisi novih pogodb.

STRELEC

Vaše razpoloženje v tednu, ki prihaja bo vse prej kot ugodno za bližnje okoli vas. Neka posebna nervoza – brez razloga bo vas naredila nedostopne na trenutke tudi arogantne. Predlagam vam, da razčistite sami s seboj kaj vam ni prav in ne dvigujte pritiska v partnerstvu. Namreč lahko se zgodi nekaj kar ne boste mogli popraviti. Delo stabilno in umirjeno.

KOZOROG

Prav vsega pa si tudi ne boste dovolili in to boste znali nasprotni strani odprto povedati. Prepir je pred vami, ki pa prinese umiritev razmer. Zadovoljni boste, da ste stvari dali ven iz sebe, celo srečni, ker se ni zgodilo nič dramatičnega, kar ste se v sebi bali. V službi podtikanja prinesejo zagovore in rešitev, vsi skupaj boste ugotovili da je bil nesporazum.

VODNAR

V tednu, ki prihaja se sprostite v svojem čustvenem odnosu, prav lepo vam bo. Že dolgo niste živeli brez dvomov in to vam bo na nek način popolnoma tuje, vendar bo počutje neprecenljivo. Potrebno vas je opozoriti, da nekdo poslovno pričakuje vaš odgovor, vi pa ne najdete časa za njega. Ne izmikajte se odločite se za klic ali sporočilo in povejte svoje mnenje. Dobri dogovori.

RIBI

Počasi vendar sigurno prihajate stvari do dna, če vas je še pred časom obhajal neki dvom, boste sedaj dobili sporočilo, ki vas bo v bistvu razveselilo, saj je bil vaš dvom popolnoma odveč. Nadaljujte po začrtani poti, ne ustavljajte se, predvsem pa pazite s kom se družite in komu zaupate, namreč v poslovnih smereh imate osebo, ki vam ni naklonjena.

 

GRAL

 

 

Facebook