fbpx

OVEN

Teden pred vami dragi ovni je obetaven. Energijo boste uporabljali v pravi smeri. Kot prioriteto vam predlagam vaše poslovne poti, ki bodo zagotovo v premiku. V kolikor je poslovno kakšen problem – konflikt, ga rešite tako da se odmaknete in počakate. Čustveno vas bo nekdo dobil na laži. Predlagam vam, da dvome brez večje drame utišate, ne predlagam pa vam da priznate, ker potem imate lahko resen problem. Zadržite skrivnosti zase.

BIK

Čustveno ste na pol poti, dušilo vas bo spoznanje, da se nekdo ne more odločiti v vaši smeri. Dvomili boste v čustva, ampak zavedati se morate, da odločitev nima ničesar s čustvi, pač pa z denarnimi stvarmi, ki so še kako boleče na drugi strani. Narediti korak naprej in ne razčistiti preteklosti, ne pride v poštev in tudi vi se boste končno morali tega zavedati. Oddajte vloge katerih rok je tik pred iztekom. Gre za vaše finančne načrte, naslednjih 3 mesecev.

DVOJČKA

Ne morete iz svoje kože, še vedno ne znate opravičila sprejeti, nervozni ste namreč na ljudi, ki želijo z opravičilom rešiti vse v trenutku. Rabite potrditve v dejanjih in pri tem boste vztrajali. Okolica bo posledično zmedena zaradi tega, vendar vaša odločitev je še kako prava. Želeli boste čustva premakniti iz mrtve točke, dovolj vam bo osamljenosti. Vezani dvojčki pa bodo v razmerjih prvič konkretneje razmišljali kako naprej. Mogoči tudi odhodi.

RAK

Prav lepo vam bo. Vedno bolj neobremenjeni postajate, vaši koraki in misli so usmerjeni predvsem v delo, zato uspeh in stabilnost v smeri denarja stoji. Čustva pa ste postavili na stranski tir, nekdo iz preteklosti veste da bo prišel nazaj, čutite to, vendar zna imeti ta “nekdo” velik problem. Namreč vaša vrata ni nujno da so odprta za njega/njo. Namreč polni boste presenečenj in ni nujno da je v igri samo ena oseba, ki jo čakate. Lahko se pojavlja še nekdo. Zanimivo bo!

LEV

Top teden dragi levi, predvsem v smeri čustev. Potrebno se vam je samo malo držati načrtov in uspelo vam bo tisto kar si najbolj želite. Vezani levi lahko gredo novo svežo pot, brez slabe vesti, v kolikor ste zadnje mesece samo razmišljali o tem, naredite odločilen korak. Čustva veste kje so o tem ni dvoma, vse pride v poštev od selitev do poti v tujino ali pa samo korak v pravi – vaš objem ki ga čutite globoko v srcu do konkretne osebe. Pot resnice je odprta.

DEVICA

Koliko bodo vaše besede prazne, oziroma jih ne boste mislili resno, takšni bodo tudi vaši rezultati. Življenje vam ponuja priložnosti, vi pa še vedno samo razmišljate in govorite (ali sploh ne) v prazno. Res je da ste pomembni sami sebi, ampak glede na vaše korake, ki jih ne naredite vaša pomembnost izgubi namen. Razmislite kaj si želite, namreč poslovno ste v okolju, ki ni vaša prihodnost, polen pod noge bo preveč. To vam enostavno ni potrebno. Ali pač? Na koncu odločate vedno sami.

TEHTNICA

Poslovno – kam se vam mudi? Poti imate odprtih veliko, vendar izgubljate kvaliteto. To zna biti problem v prihodnosti. Razmislite kako poteka vaš dan, kdo so prvi ljudje katerim ste dolžni nastopati kot oseba za katero ste bili dobro ocenjeni. Ste to vi sami? Stvar vam bo jasna takoj, ne dovolite si utemeljenih kritik, še več preprečite jih in dokažite, da ste vredni svojega denarja, saj v tem trenutku ne kažete te slike, sploh pa ne kažete resnosti. Bodite samokritični!

ŠKORPIJON

Nesporno je nečesa konec, s tem se bo potrebno sprijazniti, posamezniki med vami pa tudi soočiti. Nič slabega se vam ne obeta v tednu ki prihaja, mogoče samo osamljenost, ki bo prehodnega značaja. Ne živite miselno za spomine, naredite korake naprej. Predlagam vam da končno naredite korak v smeri svojih poslovnih želja, namreč za vaše znamenje je čas gradnje sebe svojih želja – denarja. Ideja je že nekaj časa v vaših mislih – realizirajte jo.

STRELEC

Ko bi bili samo malo bolj odločni bi sedaj že stali kot popoln zmagovalec na čustvenem področju, ker pa je očitno vaš strah še vedno prisoten ste na pol poti. Usmerite se že enkrat v ta novi korak in spremembo na čustvenem področju, ne iščite več izgovorov, ne more vas nasprotna stran prenašati v nedogled. Denarne smeri dobivajo epilog, predvsem v smeri uradnih oseb z začetki izpre treh let. Rešitev oziroma konec je tukaj. Končno razbremenitve.

KOZOROG

Vse bi želeli speljati na mirni način, vendar je očitno, da se vam stvari vedno bolj zapletajo, sploh če govorite na glas samo delno resnico. Razmislite, da poveste vse in naj bo kar bo. Razplet bo presenetljivo pozitiven vi pa se boste počutili lažje in neobremenjene. Pisanje, ki ga boste dobili v sredini tedna, bo pričakovano, saj ste rešitev našli že nekaj časa nazaj, sedaj je ta rešitev poslovnih zadev pred realizacijo. Razmislite kakšne priložnosti so vam dejansko na poti v smeri sprememb.

VODNAR

Zaskrbljenost v smeri zdravstvenih težav v zvezi z osebo družinskega značaja – možno partner je utemeljeno. Ne ignorirajte znakov in ne odlašajte. Stvar je rešljiva, ampak zaupati bo potrebno stroki – zdravnik, namreč zapleti z odlašanjem,  lahko prinesejo resen problem. V kolikor boste naleteli na trmo druge strani nastopite strogo in z ultimatom, čez čas vam bo ta oseba hvaležna zato. Potrebno je opozorila jemati resno. Tudi pri sebi.

RIBI

Ne prizanašate sebi! Kot da ste se že navadili živeti tako, kot da ste za vse krivi in sebe postavljate na zadnje mesto. Čas je idealen za vas, da spremenite vse, samo korak je potreben. Vse imam v mislih dobesedno, namreč vprašati se morate, na katerem področju svojega življenja, ste sploh še zadovoljni. Premik naj bo v prvi vrsti v poslovno – denarnih smereh, ne boste jih uredili čez noč ampak vsaj premaknili jih boste iz mrtve točke. Postavite sebe na prvo mesto, tudi v smeri čustev.

 

GRAL

 

 

Facebook