fbpx

OVEN

Preveliki napor si v tednu, ki prihaja ne boste dovolili. Osredotočeni in pazljivi boste predvsem v poslovnih smereh, namreč dogajajo se zapleti, ki sicer z vami nimajo ničesar skupnega, je pa jasno da na okolje v katerem se nahajate pa so prisotni veliki strahovi. Predlagam vam da mirno spremljate situacijo, predvsem pa obnašanje ljudi okoli vas. Presenečeni boste. Čustva so stabilna, nadaljujte začeto pot in zaupajte. Poslušajte sebe.

BIK

Biki eden najlepših tednov je pred vami. Posamezniki boste dobili pozitivne odgovore v smeri posla, drugi boste čustveno pred pozitivno rešitvijo za prihodnost. Energije bo veliko, strahov vedno manj. Upali boste na najboljše in zgodilo se bo ravno to. Možne so male zapore v smeri finančnih prilivov, vendar tudi te uredite do konca meseca novembra. Čas je da se tudi z vami poigrajo srečna naključja.

DVOJČEK

Neučakani ste in posledično kuhate neko zamero, brez potrebe. Karkoli si želite imate možnosti, da preprosto odprete pogovor in druga stran vas bo zagotovo poslušala. Energije vam dajejo možnosti, da izpolnite svoje najbolj skrite želje. Želja za premiki in realizacijami je v vas izzvala neučakanost. Nastopite kot znate samo vi, trenutno obdobje vam je namreč naklonjeno v vseh smereh, zato si upajte – uspeh sledi.

RAK

Poslušajte vendar svoje telo! Teden v katerem boste v to primorani, namreč posameznike tega znamenja lahko zdravje ustavi tako zelo, da bodo primorani poslušati sebe, predvsem se začeti ceniti. Ne bo večjih zdravstvenih problemov, vendar boste razumeli kaj vam želi telo dopovedati. Razum – srce!!!! Poslovno miren teden bo prinesel tudi finančni priliv, ki ga čakate že nekaj časa. Odleglo vam bo.

LEV

Potrebna bo pozornost v smeri posla, namreč deležni boste nekega podtikanja ali klevet, ki ne bodo tehtne. Ne jezite se pač pa stopite korak nazaj in presenetite z mirnim pogovorom. Rešitev bo prišla prej kot si mislite, ostal bo grenak priokus, saj se boste zavedali da ste nekomu namenili preveliko ceno, tako pač je potrebno bo naprej. Čustveno bodite pozorni na partnerjevo odtujenost. Ima skrbi? Ali? Razmislite!

DEVICA

Poslovno naporen teden, saj boste reševali stvari predvsem za druge. To delate sicer ves čas, tokrat pa boste slabe volje zaradi tega in jasno vam bo da se v tej smeri mora nekaj spremeniti. Jasno je da lahko spremenite le vi, zato se lotite tega. Čustveno še zdaleč niste zadovoljni, kako bi bili saj ne naredite ničesar, kar si dejansko želite. Delujete kot da bi gledali svoje življenje kot stranski ne glavni igralec. Spremenite to in spremembe se bodo zgodile.

TEHTNICA

Srečno roko drage tehtnice v smereh poslovnih odločitev, dogovorov, napredovanj. Upajte si, naredite več kot si v tem trenutku sploh upate pomisliti. Energije so vam naklonjene kot že dolgo ne, realizirate lahko želje iz preteklih mesecev, katerih enostavno niste mogli premakniti iz mrtve točke. Bodite pogumni, postavite si visoko ceno – zaslužite. V zasebnem življenju so možne presenetljivo dobre informacije – odločitev nekoga, ki spremeni vse.

ŠKORPIJON

Odločitev ki jo sprejemate že nekaj tednov do treh mesecev je sedaj dozorela. Preobrati so veliki, vendar vam nujno potrebni, da stopite iz preteklosti in zaživite na novo, oziroma da si odprete korake v prihodnost ki si jo želite že nekaj časa. Z odločitvijo bodo padala bremena, samozavest bo rasla, zaslužite! Ne ustavljajte se, naj vas ne bo strah, vaš čas je tukaj in energije so vam naklonjene, peljejo vas v iskren objem.

STRELEC

Veliko ste verjeli, sedaj se boste želeli o vsem prepričati in posledično boste zaradi vašega razmišljanja nekomu naredili krivico. Razmislite komu, namreč oseba je na vas vezana čustveno in zadnje kar si lahko sedaj privoščite je narediti zaplete na čustvenem področju. Imejte mero in predvsem pred korakom o vsem temeljito razmislite. Ne povezujte poslovnih in čustvenih smeri, nimajo ničesar skupnega.

KOZOROG

Kozorogi si dajte duška v smeri čustev. Dovolj ste sledili tujim željam, zavedajte se, da ni nič nemogoče. Brez vas bodo zmogli ljudje iz preteklosti, potreben je korak v smeri vaših želja. Novo ni vedno najboljše, sploh če v tej smeri nimate izkušenj, je pa res da je vse enkrat prvič in to se v tem trenutku dogaja vam. V novih smereh najdete kopijo sebe, kar se vam je do sedaj zdelo nemogoče. Zaupajte svojim občutkom.

VODNAR

Vse je odvisno od vas. Pogumno boste stopali naprej in dovolili si boste narediti red predvsem v čustvenih smereh. Okolica bo presenečena nad vami, vi pa polni energije in načrtov. Sledijo vam osebe za prihodnost, veliko bo pogovorov in dogovorov. Z nekom imate več skupnega kot ste pričakovali, presenečenja v tej smeri se bodo dogajala iz dneva v dan, jasno je da vaše življenje dobiva nove temelje.

RIBI

Slabo počutje bo kratkotrajno, slaba vest pa bo hitro zvodenela. Dogodki ki so pred vami bodo potrebni posebne pozornosti in po tehtnem razmisleku tudi prihajajo vaše odločitve. Skoraj nemogoče je, da se odločite napačno, predvsem če boste poslušali sebe. Srečno roko imate ribe v tednu ki prihaja v smeri denarja in poslovnih poti, zato vas ne bo malo takšnih, ki si boste upali narediti veliko spremembo. Podpis zagotovljen.

 

GRAL

 

 

 

 

Facebook