fbpx

OVEN
Obnašali se boste kot, da vam nihče ne more priti do živega, vsaj na zunaj, v smeri čustev. Resnica pa bo v vas popolnoma drugačna, namreč v sebi boste čutili paniko, možno tudi tremo. Očitno je da se vas se je nekdo tokrat dotaknil in da niste niti slučajno imun-a. Nekako se boste skrivali za izgovori o preveliki zasedenosti. Predlagam vam da tega ne počnete, odprite se in si ponudite priložnost. Nenazadnje je čas ko se vam končno odprejo prava čustva.

BIK
Prepreke in blokade odmislite, vsaj kar se tiče čustvenih smeri. Bežite pred samim seboj in pred svojimi mislimi. Zapletate situacijo brez potrebe. Predlagam da se zaustavite in nehate bežati. Pogovor je nujno potreben in sledi že v tednu ki prihaja. Rezultat ne bo presenetljiv, predvsem pa je jasno, da bo ugoden. Stopite v prvo vrsto, premaknite to kar si želite v smeri čustev, namreč tega ne more narediti nihče namesto vas.

DVOJČKA
Ugodni vetrovi v čustveni smeri v tednu, ki prihaja. V kolikor imate v načrtu nek pogovor, ga speljite v torek ali sredo, namreč to sta dva dneva ko si lahko upate ali storite vse. Ne pripravljajte se na ta pogovor, pač pa ga peljite spontano, predvsem pa iz sebe. Poslovno boste morali pod nujno storiti veliko, že v začetku tedna, utrujeni boste, vendar veseli, posledično lahko pričakujete pozitivne spremembe že sedaj v jesenskem času.

RAK
Praznine v čustvenih smereh več ne bo, enostavno boste zaznali, da se vam trud poplačuje. Predlagam vam da vztrajate v smeri, ki jo imate v mislih, predvsem pa bodite nežni do sebe in druge strani, namreč jeza vam je vzela veliko prepotrebne energije, ki vam je primanjkovala pri delu. Poslovno začnete neki novi projekt – novi korak, ki vam prinaša postopni uspeh. Vse kar ni več v okviru vašega razmišljanja v smeri posla odrežite.

LEV
V delovnem tempu, ki je pred vami v tednu, ki prihaja, boste kljub obremenjenosti našli čas za druženje z nekom. V mislih imam konkretno osebo, s katero ste zadnji čas, predvsem na pazljivi valovni dolžini. Povabilo iz druge strani vas bo presenetilo in končno vam bo jasno, da imate možnosti, da nastane kaj več. Polni energije boste zaradi čustev, odmislite dvome in se prepustite. Naredite drugače kot ste v preteklosti, predvsem bodite bolj dostopni.

DEVICA
Kako vam godi ko vam nekdo piha na dušo. V tednu, ki prihaja boste deležni ponovnih pohval, vendar bo vzporedno tudi kritika, ki pa bo žal upravičena, to si boste tudi sami v sebi priznali. Malo se vračate na stara pota, namreč bežali boste pred iskrenostjo – pred samim seboj. Nepotrebni koraki pri tako očitni zadevi, ki se vam dogaja. Predlagam da se odprete, privoščite sebi uspeh, čas je pravi.

TEHTNICA
Razmišljali boste črnogledo. Zdelo se vam bo kot da trenutno ni vaš čas v smeri čustvenih zadev, kar pa zagotovo ne drži. Razmislite kam se vam mudi in zakaj zahtevate vse potrditve iz druge strani, sami pa stojite na mestu in čakate. Smeri so odprte, potrebno se bo premakniti, bodite odločni in vztrajni. Poslovno uredite stvari, katere zamujate – do četrtka. Razlogov za dobro voljo bo konec tedna veliko.

ŠKORPIJON
Zadnje čase vas prijatelji, ki jih imate okoli sebe držijo pokonci. Namreč nekako osamljene se počutite, skoraj moram napisati da brez razloga. Namreč v tednu, ki prihaja boste ponovno v stiku z nekom, ki ste bili v stiku v poletnem času in ni izključeno, da greste na neko pot, saj ta oseba ni v kraju kjer ste vi. Postopoma boste zaradi tega dogovora boljše volje. Vaše misli postavite v pozitivni smeri, saj boste imeli tudi razlog zato.

STRELEC
Namerno boste v tednu ki prihaja delovali platonsko, enostavno se vam ne bo dalo odpirati, pogovarjati stvari katere ste se že pogovorili. Nasproti vas imate osebo, ki mora to slišati več krat, zato vam predlagam z besedo na dan, posledično se boste zaradi tega počutili mnogo bolje. Poslovno stres, veliko dela, predvsem pa pametnih odločitev, čas je ko dobite potrditev ki jo čakate že vsaj 6 mesecev.

KOZOROG
Nikakor ne boste mogli verjeti, da vas okolica ne razume kaj želite povedati – dokazati, to vas bo delalo malo nervozne, vendar le za kratek čas, saj boste uslišani. Posameznim kozorogom se odpira menjava ali novi koraki povezani s službo, kateri bodo prišli nekako nenapovedano. Predlagam, da ostanete mirni, namreč preobrat bo več kot pozitiven, potrebno se je odločiti, saj ste si zadnje čase želeli sprememb, ki so sedaj pred vami.

VODNAR
Dnevi v tednu ki prihaja bodo usmerjeni v tuje želje katere nameravate izpolniti, enostavno se boste pustili voditi, prav dobro se boste počutili ob opazovanju tujega truda. Relacije boste peljali mirno in ustaljeno, neki poseben mir, brez znane nervoze se bo dogajal v vaši notranjosti. Vedeli boste, da se vsi vaši načrti izpolnjujejo in notranjemu zadovoljstvu ne bo konca. Čas miru in stabilnosti je pred vami.

RIBI
V tem tednu bodite tudi predrzni, če bo potrebno, namreč morali se boste končno postaviti zase, nekateri ljudje so prestopili zdravo mejo in sedaj boste na vrsti vi da jim to mejo pokažete. Tako v poslovnih kot čustvenih smereh, predlagam da ste neizprosni, predvsem pa korektni in pošteni. Prišel je namreč čas generalnega čiščenja. Ne bo več ostal vsak v vaši bližini in prav je tako.

 

GRAL

 

Facebook