fbpx

OVEN

Teden v katerem boste sebi naredili veliko uslugo, če se boste držali svojih odločitev v smeri čustev. Prelomnica ki je za vami je naredila svoje, zato se je potrebno držati odločitev, namreč priložnost za novi začetek bo pred vami, vendar bo vse kratkotrajnega značaja. Predlagam vam, da ne dajete nove priložnosti saj boste na koncu ponovno razočarani. Usmerite misli v poslovne zadeve in delajte samostojne korake naprej. Veliko vsega je odprtega v smeri posla/financ, kar bi želeli spremeniti.

BIK

Veselje v smeri poslovnih odločitev, bo v tednu ki je pred vami na vrhuncu. Vse vam bo uspelo in mnogi med vami se boste odločali za nove poslovne korake. Vse težave starih poti bodo za vami. Zavedajte se svojih kvalitet. Naredite reze brez obžalovanja. Čustva prihajajo tudi za vas. Rešitve v smeri čustev prinaša mesec november. Ponovni začetki so na obzorju. V tem trenutku je potrebno pripraviti se na dneve, ki prihajajo in se zavedati, da še nič ni izgubljenega.

DVOJČKA

Bilo bi prav, da realno razmislite o svojem partnerskem odnosu. Jasno je namreč, da so čustva izzvenela in da vztrajate v nekem razmerju samo zato, da ne bi bili sami. Potrebno si bo priznati in se soočiti. Odnos v katerem ste ni pot za prihodnost, jasni znaki se že dogajajo. Potrebno jih je videti. Poslovne poti v tednu ki je pred vami so odprte za nenadne finančne prilive, ki vam bodo dobro spremenili vaše finančno stanje. Postavite si svoje želje na prvo mesto in zaprite preteklost.

RAK

Vaše misli so pri nekom iz preteklosti, vendar je jasno da ta preteklost več ne more obstajati. Pot je zaprta. Vse kar lahko naredite v tem trenutku je, da se obrnete v prihodnost. Ne kompenzirajte s čustvi, pomeni da ne delajte ničesar na silo v neki novi zgodbi, ki ni smer vašega srca. Dobili boste ugodno ponudbo v smeri poslovnih zadev, ki vam bo dala moči in samozavesti. Sprejmite brez dvomov. Čas je da se odprejo zadeve, ki jih želite. Predvsem pomembno je da ustvarite mir v sebi, vse ostalo sledi.

LEV

Veliko nerešenih stvari iz preteklosti vas čaka.  Potrebno se bo soočiti in pogovoriti kako naprej. Smer partnerstva iz preteklosti je očitno nedorečena in lahko se zgodi velik problem, če se boste izmikali temu. Bodite odprti, jasno povejte svoje stališče in končajte dvome, ki so ves čas nad vama, s tem boste preprečili neke uradne postopke, ki jih ima v mislih oseba iz preteklosti. Skrajno resno jemljite to trenutno situacijo, namreč uradne poti zagotovo sedaj niso potrebne.

DEVICA

Odločitev v tem tednu je predvsem poslovna. Pomembno bo dobro pretehtati kaj si želite v prihodnosti. Odprte poti sprejmite, tudi nove korake, če boste tako čutili. Vse je v vaših rokah, zato predlagam samozavestno odločitev. Čustva in posel ločite. V tem trenutku je pomembna vaša eksistenca, ki ni na enaki poti kot so čustva. Vse kar vam je namenjeno bo prišlo za vami. Razmislite katera smer je poslovno za vas prava. Pomembno je, da boste vi zadovoljni na dolgi rok.

TEHTNICA

Končno je pred tehtnicami teden ko boste lahko sprejeli neobremenjeno odločitev. Vprašanje postavite sebi, katera pot bo prava, intuicija vam bo 100 %. Predlagam vam da se lotite najbolj globokih želja, ki jih boste seveda speljali. Odmislite dvome in verjemite svoji intuiciji. Poslovno brez večjih sprememb nadaljujte svojo pot. Manj besed je več. Zavedajte se da vaše misli pripadajo konkretni osebi, vendar boste z odločitvijo, ki jo morate sprejeti, neko drugo pot zaprli.

ŠKORPIJON

Ne boste ravno zadovoljni z odzivom okolice ko boste povedali svoje mnenje. Predlagam vam da kljub vsemu vztrajate v smeri katero ste si začrtali v poslovni smeri, čustveno se ne spogledujte s preteklostjo, ker to ni vaša smer – dobili ste potrditev, čeprav ne marate nevljudnosti bodo vam stvari kristalno jasne. Stopite v nove smeri nove korake. Pomembno je da se odprete osebi, ki ji do sedaj niste dali priložnosti. Pomembno je da delate to kar si resnično želite, na daljši rok.

STRELEC
Vsega česa se boste lotili vam bo uspelo. V kolikor pričakujete uradne pošte ali sporočila, vam le ta prihajajo. V sebi boste čutili izredno energijo in ne boste niti za trenutek pomislili, da vam karkoli ne bo uspelo. Poslovne zadeve tečejo v pravi smeri, predlagam vam da naredite red tudi čustveno. Kaj da ali kaj ne v vaših korakih naprej – to v sebi že veste, naredite to. Potrebno se je pogovoriti, brez preprek. Delujte iskreno, tudi če ne boste sprejeti. Brez debate nadaljujte pot svoje odločitve.

KOZOROG
Narejeno je polovico, sedaj je potrebno zadeve spraviti do konca. Službene smeri pustite v tednu, ki prihaja na miru, tam stvari tečejo ali pa se ne bodo dogajale bistvene spremembe. Čustva dajte na prvo mesto, razmislite kako je potrebno odpreti poti za naprej. Možne selitve premiki, razhodi – možna tudi pozitivna presenečenja na katera niste upali. Vse gre v vaši smeri. Prav je da to pot sprejmete in delujete precizno. Ničesar ne puščajte za seboj odprto.

VODNAR
Stavili bi, da ste še prejšnji teden mislili drugače in tudi ste. V tem tednu so na obzorju presenečenja, igra se obrača v vaši smeri. Okolica vam bo naklonjena, tudi pri dvomih, ki so v vas v tem trenutku največji. Uspete lahko nekaj nemogočega. Pripravljeni bodite, da vsi ne bodo pozitivno razpoloženi zaradi vašega uspeha, predlagam vam da se ne ozirate na to in stopite naprej. Samozavest je v tem trenutku najbolj pomembna in seveda vztrajnost.

RIBI
Dom – pomoč bližnjim bo zaznamoval teden ki prihaja. Pripravljeni boste stati nekomu ob strani, v pozitivne rezultate boste prepričani. Oddajali boste pozitivno energijo, ki bo nalezljiva. Veliko bo pomenila vaša beseda in marsikateri spor, boste imeli priložnost umiriti. Z veseljem boste opravljali tudi svoje poslovne poti, saj vam bo jasno, da v kratkem stoji sprememba. Ne ustavljajte se, pač pa vztrajajte v smeri ciljev, ki jih imate. Uspeh sledi!

Facebook