fbpx

OVEN

Zagotovo teden v katerem boste postavljali končne popravke v smeri svojega posla ali projekta, ki ga želite speljati še v mesecu decembru. Ljudje okoli vas vam bodo naporni, saj boste imeli občutek, da ničesar ne zmorejo sami. Jasno jim dajte doznanje, da ste preobremenjeni in se osredotočajte na svoje delo. Res je da boste utrujeni, vendar za čustva si je potrebno najti čas v nasprotne primeru stoji užaljenost. Predlagajte srečanje, pošljite sporočilo čaka vas sprostitev, ki jo želite v znani smeri.

BIK

Ne povzročajte sami sebi težav! Stojijo vam poslovni konflikti, ki niso potrebni, pomeni če do njih pride – stopite korak nazaj. Ne obremenjujte se s praznimi besedami in predvsem ne dovolite si da se vas dotaknejo. Osredotočajte se na delo samo in vse bo tako kot mora biti. Čustva vam prinašajo dvoumno sporočilo, katero je potrebno najprej preveriti, prej kot reagirate. Namreč zavajanja tretjih oseb lahko naredi nepotreben konflikt. Vse je potrebno vprašati, se pogovoriti.

DVOJČKA

Prijateljev nimate veliko, vendar imate nekaj dobrih, ki jim tudi vi zaupate. Očitno ste pa v obdobju ko ne želite slišati njihovih namigov in opozoril, ki so nakazana v smeri vašega čustvenega življenja. Vztrajate v neki navidezni sreči, ki ni povezana z vami v prihodnosti. Umetno igrate neko igro in samozavestno stopate vedno globlje. Ne čudite se če se bodo vam dragi ljudje odmaknili, namreč ne poznajo vas več. Je vpliv “srčne” osebe res vreden tega? Razmislite.

RAK

Teden, ki je pred raki bo uspešen predvsem v poslovno – finančnih smereh. Mnogi boste sprejeli odločitev, ki je povezana z veliko spremembo v vašem življenju. (sprememba doma, posla, večji nakupi, uradne ustanove). Dobro je da se odločate in si izpolnite veliko željo, saj je čas da se življenje tudi vam obrne v željeni smeri. Čustva so stabilna, namreč večjih sprememb ni nakazanih, vendar je prav da naredite korake in osvežite smeri. Vstran od monotonosti.

LEV

Pustili boste za seboj bremena, ki so vam načela vaše misli. Čustva nekoga boste namreč težko spremenili, zato je čas, da sprejmete odločitev kako naprej. Koliko se cenite, toliko lahko dobite. Sedaj v tem trenutku so vaše čustvene poti vse prej kot dobre. Predlagam vam sicer nove korake, vendar še očitno v sebi nimate razčiščene preteklosti. Delajte na svojih mislih in postopoma sprejmite odločitev, ki je nujna. Naredite končno sebi veliko uslugo.

DEVICA

Veliko zabave in dobre volje bo v tednu, ki prihaja v smeri poslovnih poti namenjeno vam. Kot da se vam dogaja neka pravljica, ki jo lahko nadgrajujete. Jasno da gre za več ljudi, za skupinsko delo in uspehe, ki je plod internega znanja. Pogumno stopajte po tej poti naprej, namreč uspehi sledijo. Popolnoma boste predani delu, saj očitno ne želite razmišljati o čustvih, ko se spomnite še vedno boli. Prav pa je da se ne zapirate vas in da postopoma začnete razmišljati tudi o tem, da se znova nekomu odprete.

TEHTNICA

Pogrevali boste neka stara čustva, tudi če nimate prihodnosti v tej smeri. To vam ni podobno, da se vračate v neko preteklost, ki je preživeta, lahko si nakopljete nemalo problemov, na drugi strani pa prebudite upanje, ki bo vas v kratkem začelo bremeniti. Bodite iskreni do sebe in se zamislite, zakaj se počutite tako osamljeni in predvsem zaradi koga. Soočiti se je potrebno s seboj, razmisliti kaj zaslužite in kaj želite. Soočite se to je izredno pomembno za vas.

ŠKORPIJON

Finančni priliv bo potrjen. Mnogi škorpijoni si želite velikih sprememb in te vam prihajajo nasproti. Vse bo nekako povezano s financami in premiki bodo več kot ugodni. Razmišljajte bogato in ne omejujte sebe in svojih želja. Stopite iz cone udobja, ki je v bistvu cona strahu in naredite ravno tisto, česar ste se do sedaj bali. Prvi premiki vam bodo dali tako močne potrditve, da se boste zavedali, da je tudi vaš čas sprememb tukaj. Blaginja sledi.

STRELEC

Privilegij boste imeli v smeri poslovnih poti in tega je potrebno izkoristiti. Želje vam stojijo konec tedna – potrditve zagotovo. Potrebno se je osredotočiti samo na konkretne premike, ki so vezane na finančno stanje. Bodite pazljivi kaj podpišete, vzemite si čas in predlagajte popravke. Čustva bodo v tem tednu nekako na strani. Nujno je namreč sebi odpreti stabilnost, da sprejmete odločitve za prihodnost. Imejte sebe radi in naj bodo vaše želje/načrti prvi.

KOZOROG

Zavedati se bo potrebno kaj vse izgubite, če se odločite na hitro, brez razmišljanja, namreč vsako križišče, ki vam prihaja ni potrebno izkoristiti za popolne spremembe. Mogoče je da se odločite v nasprotju vsega kar globo v sebi čutite. Sami veste, da so čustva otopela v tem trenutku in je potrebno delo v tej smeri. Pomeni čustva so prisotna potreben je čas in trud, da jih ponovno prebudite. Prepustite se, ne delajte ničesar na silo in vse se bo premaknilo samo od sebe.

VODNAR

Zamislite se, namreč mogoče je da ste nekoga nehote razočarali. To seveda morate popraviti, glede na to kaj čutite do te osebe. Takšni koraki, besede vam niso podobni in to niste vi. Kaj se dogaja z vami? Jasen občutek v vas, da niste zadovoljni, mora se nekaj spremeniti kar je več kot očitno. Vendar spremenilo se bo takrat, ko boste iskreni do sebe in do ljudi, ki jih ljubite. Spremenite najprej to, saj je to pot ki vam odpira vsa vrata. Razbremenitve bodo velike.

RIBI

Občutljivi boste zaradi dogodkov, ki se bodo dogajali v vašem domu. Predlagam vam, da odmislite strah, saj se bo končalo vse tako kot se mora. Zaupajte svojim občutkom. Poslovno ste začeli z nekimi novimi načrti v smeri sprememb. Stopajte po poti korak za korakom in obrestovalo se vam bo, sami veste če ste kaj, ste vztrajni in ravno ta vztrajnost vam prinese željen rezultat. Finančni prilivi na vratih, načrti ki ste jih imeli zadnji čas so v premiku.

 

GRAL

 

Facebook