fbpx

OVEN

Pozitivno naravnavi, boste v začetku tedna sklenili neki dogovor v smeri financ ali poslovnih smeri, ki daje premike po 10. 10. Pomembno je da do dogovora pride in da ne čakate. Čeprav se pojavljajo na poti prepreke, boste z vztrajnostjo zmogli. Čustveno e potreben pogovor, smeri postajajo brez potrebe napete.

BIK

Ustavljajte se samo takrat, ko dejansko potrebujete počitek. Pritiski poslovnih poti bodo na vrhuncu, posledična blaginja odprta. Sedaj ni čas čustev, ne zapravljajte energije, na že dorečene zgodbe. Postavite sebe na prvo mesto in se ne prilagajajte. Predvsem pa ne prosite za čustva. Sprejmite stanje kot je in se obrnite v nove smeri prihodnosti.

DVOJČKA

Pomembno je razmisliti kaj prinašajo poslovne spremembe, če se za njih odločite. Imeli boste priložnosti, ki odpirajo poslovne poti, ki jih želite, ne samo zaradi denarja. Spremembe v Novembru mesecu se zgodijo, če se odločite v mesecu Septembru. Vse kar zavira odločitev je osebno življenje. Mogoče vedno ne dobite pravih nasvetov, zato končno poslušajte samo sebe.

RAK

Nekoga ste postavili na distanco. Izkušnje vam govorijo, da je tako prav. Ne izgubljajte po nepotrebnem energije in dovolite ljudem a sami razmislijo koliko jim manjkate. Osredotočajte se na poslovna napredovanja ali spremembe, ki sicer potrebujejo čas, pa vendar se lahko zgodijo še v letošnjem letu.

LEV

Postavite se zase in v svojem domačem okolju naredite spremembe, ki so nujne. Veliko preveč se čaka na vas. Vaše telo prenaša nepotrebne pritiske, zato posledično počutje ni dobro. Vsak bo moral zase. Na vas je, da ne razmišljate kako se bodo odločili drugi, predvsem kaj je prav in kaj ne. Nehajte soditi, ker ne poznate situacije dovolj, da bi lahko to počeli.

DEVICA

Trma vas je pripeljala na točko kjer ste sedaj. Neke nepremičninske zadeve se zapletajo, ni vse tako kot ste načrtovali, je pa rešljivo. Sprostite se in najdite rešitev. Ne delajte ničesar iz zamer. Postavljate neke nove temelje ali jih obnavljate. Znova projekt, ki nima povezave s srcem. Trma lahko spremeni potek želja. Previdno.

TEHTNICA

Potrditev v smeri čustev prihaja, vendar znova boste zapletali godbo zaradi svojih norm, ki nimajo veze s čustvi. Umirite se in si priznajte kaj si želite in kaj ne. Spremenite sebe, ne spreminjajte drugih, dogaja se namreč, da vam nekdo ne more slediti. Bodite odkriti in iskreni kaj čutite in kaj ne. Nekatere osebe vam niso dorasle, to bo potrebno priznati.

ŠKORPIJON

Potrebno bo ukrepati v smeri čustev. Pojavljajo se tretje osebe, ki bodo po intenzivnosti presegale vas. Stari občutki, katere ste že doživeli in strahovi, ki so nekako ostali. Postavite svoje meje, naj vas ne bo strah izgub, ker v rokah nimate konkretnih potrditev. Ena pot je z mejami lahko najdete nadaljevanje, ki jih želite. Vsak odmik daje odmik.

STRELEC

Poslovna pot je v premiku poti navzgor. Mnogi boste končno zaprli preteklost. Odpirajo se novi izzivi katere je potrebno dogovoriti. V sredini tedna se pojavi priložnost prvih sprememb. Postavite si svoje želje na prvo mesto, vse bo sledilo po načrtih. V čustvih ste povedali vse. V kolikor ne bo sprememb do konca Septembra, bo potrebno naprej.

KOZOROG

Spoznanja, ki vodijo iz čustvenih stisk so pred vami. Ne bojte se izgubiti nečesa, kar nikoli niste imeli in ni bilo nikoli vaše. Potrebno bo to sprejeti, saj vas čakajo vam namenjene poti. Dvignite samozavest in se osredotočite na smeri, ki jih v sebi morate prestopiti. Od spominov ne gre živeti, to se vam dogaja že nekaj časa, brez sprememb v prihodnosti.

VODNAR

Sprememba misli prinaša rezultate, ki potrjujejo v smeri čustev, da ste z nekom na pravi valovni dolžini za prihodnost. Izkušnje preteklosti so podobne, zato bo bližina pristna in intenzivna. Zmogli boste stopiti preko vsake prepreke. Veliko ste se naučili, sedaj je potrebno te izkušnje uporabiti za svojo stabilno partnersko prihodnost.

RIBI

Ne obremenjujte se s preteklostjo, do te mere da si čustveno zapirate pravo prihodnost. Očitno je da kompenzirate in si dovoljujete avanture, ki samo vzamejo energijo. Ne delujte v nasprotju z občutki. Potreba niso občutki srca. Bodite pogumni, da si to priznate. Imeli boste priložnosti v čustveni smeri narediti veliko več kot do sedaj.

 

ČRNA PERLA (4 kos) nadgradnja GRAL (PLACEBO)

 

 

Facebook