fbpx

OVEN

Ne prezrite signalov v smeri čustvenega področja. Bodite pozorni in predvsem besedo in korake dobro premislite. Zgodi se vam namreč lahko, da se zgodi neki nenapovedan konec, povsem po nepotrebnem. V preteklosti ste se morali nekaj že naučiti, ne ponavljajte napak. Poslovno boste precej nervozni, saj je očitno da se vam želje ne premaknejo kot si želite. Predlagam vam potrpljenje, realizacije november mesec.

BIK

Soočenja bodo prioriteta v tednu, ki prihaja. Želeli si boste sprememb in zato bodo potrebni naporni pogovori. Ne prehitevajte z besedami, namreč potrebno je poslušati drugo stran. Ugodno lahko pripeljete vaše probleme do točke realizacije, vendar dajte tudi slišati kaj vam nekdo dopoveduje. Misli bodo zmedene, pa vendar boste imeli občutek, da končno zmagate. Pozitivne poti so odprte.

DVOJČKA

Prevelikih bremen v tednu ki prihaja ne boste prenašali, zato vam predlagam da odločitve prestavite na kasnejši čas. Razmislite kaj čutite, namreč trenutki v vaših mislih potencirajo velike dvome, kar pa je lahko zelo pravi občutek. Ker ste v dobrem obdobju zagotovo ne boste naredili napake, saj ste se naučili počakati in informacije preveriti, naredite to tudi sedaj, saj vam bo marsikaj povsem jasno ob koncu tedna.

RAK

Ne bodite na razpolago nikomur. Preteklost vas je morala naučiti, da je vas čas veliko več vreden kot ga ceni okolica. Poslušajte sebe, sprostite se, vse lahko počaka, razmislite zakaj se počutite tako osamljene in razmislite predvsem v smeri, da bi v čustvenih smereh lahko naredili veliko več, če le ne bi samo čakali. Konec tedna se boste odločili in staro druženje bo tako intenzivno, da boste upravičeno razmišljali o prihodnosti v tej smeri.

LEV

Potrebno je vztrajati na trenutni poslovni poti. Vse kar se bi sedaj odločali spremeniti vam ne prinaša odločitve, katera bi trajala dolgoročno. Preverite listine, v kolikor morate nekaj podpisati, namreč v teh vrsticah se skriva opozorilo. Pozanimajte se kaj vam pripada in predvsem kaj si želite. Čustveno bo to miren teden, ki vam bo prinesel mnoge odgovore. Priznali si boste da ste nekomu očitno naredili krivico.

DEVICA

Ponovno se boste postavili na zadnje mesto, kljub temu da ste se v preteklosti odločili, da tega ne boste več storili. Poslovne zadeve bodo na vaših ramenih, vsi ostali bodo imuni na to kaj se na poslovnem področju dogaja in kaj se lahko izgubi. Odločite se, da tokrat zadnjič rešujete problem samo vi. Zbudite se in končno ne akceptirajte več lenobe nekoga. Samoumevnost, da boste vi tako vse naredili bo izzvala konflikt.

TEHTNICA

V tednu ki prihaja boste neke zadeve pripeljali do konca, smer posla bo končno na poti kot si želite. Spremembe so jasne in zavestno se boste odločali za njih. Dobitki vam stojijo v smeri financ. Zapirate negativno obdobje in pohvale bodo namenjene končno vam. Čustveno so smeri nedorečene, pogovori bodo površinski, nedorečen problem ostaja odprt, ne za dolgo, do konca meseca oktobra boste vedeli kje ste.

ŠKORPIJON

Nadaljujte v smeri zadovoljstva, vendar si kljub vsemu ne dovolite to zadovoljstvo deliti med tremi ljudmi. Dvojina je pomembna in odločitve nujne. Sreča namreč ne bo trajala tistim, ki se soočajo z vezanimi ali zasedenimi osebami na čustvenem področju, ker odločitve enostavno ne bo. Posamezniki, ki živite novo partnerstvo, ljubezen s čisto preteklostjo pa boste čutili kako poteka vse gladko ko je smer namenjena.

STRELEC

Malo znanja psihologije bo potrebno, namreč stvari boste odkrivali v pravi smeri, če se boste spustili v globino, namreč čustva še zdaleč niso površinska in potreben je čas. Pomembno je to da verjamete in ne dvomite. Samozavest bo igrala veliko vlogo. Tokrat zmagate, predvsem zato, ker ne boste iskali nasvetov pri drugih pač pa jih boste našli v sebi. Veste kaj želite in več kot dobro poznate trenutno situacijo.

KOZOROG

Poslovno področje in napetost je v tem tednu v poudarjeni figuri. Odločitev ni videti, saj spremembe niso dozorele. Počakajte, ne obremenjujte se, namreč nikamor se vam ne mudi. Tudi sami še niste pripravljeni za veliki korak, čeprav si bi ga želeli. Bodite modri in energijo usmerite v čustva, ne dovolite si osamljenosti, ker ta ni potrebna. Odprite svoje želje in poskrbite, da zve za njih oseba, ki ji je želja namenjena, lažje bo kot si mislite.

VODNAR

Preveč zadev imate odprtih, da bi lahko pričakovali rešitve v tem tednu. Narediti morate red, kaj si želite kot prioriteto. Predlagam čustva, razčistite sami s seboj, saj vam očitno trenutna situacija jemlje vso energijo po nepotrebnem. Z besedo na dan, kajti končno boste uslišani, nekdo vas bo namreč poslušal bolj kot si sploh upate pomisliti, to vas napolni z energijo in zavedali se boste, da ni nič nemogoče.

RIBI

Sedaj ni čas za dvome! Ste namreč na točki ko se morate zavedati, da se zadeve premikajo v smeri ” vse ali nič”. Ne delajte po starem vzorcu, poslušajte za spremembo srce, ki vam glasno govori katera smer je prava. Naredite ravno to, tudi če je potrebno stopiti korak v rizik, ravno ta vam prinese nenadne preobrate in uspeh. Poslovno nič kaj novega, utečeno delo, skrite želje in potrpljenje, da bodo v nekaj mesecih na vrsti.

 

GRAL

 

 

Facebook