fbpx

OVEN

Na trenutke se vam bo dogajalo, da se nič ne premakne v osebnem pa tudi čustvenem življenju, vsaj po vaših željah ne. Takšen občutek bo trajal samo na začetku tedna. Že druga polovica bo bolj razgibana pogovori in druženje na prvem mestu. Poslovno bodite pozorni na neke laži in spletke, katere že nekaj časa trajajo in v tednu ki prihaja dosežejo vrhunec, ne odreagirajte samo počakajte, presenečeni boste kdo vodi intrigo. Je to res  vaš “prijatelj”?

BIK

Točno izdelan načrt v vaših mislih je tik pred realizacijo. V kolikor so vaše misli povezane s čustvenim področjem je jasno, da stvari premaknete. Strah je popolnoma odveč, ne boste vedeli od kot jemljete energijo, ki bo jo očitno več kot v preteklih tednih. Poslovno bo teden potekal brez večjih sprememb, vsaj v smeri ne da bi vam ostal v spominu po kakšnih neprijetnostih. Očitno pa je, da boste v čustveni smeri naredili končno red.

DVOJČKA

Naj se vas dotakne pozitivno razmišljanje, s tem boste pridobili tudi na šarmu in posledično boste odpirali ljudi okoli sebe. Čustveno bodo pogovori vaša vprašanja – dvomi prinašali pozitivne rezultate. Konflikt z nekom ki ni vezan na vaše najbližje, vam bo pokvaril samo en dan, ker več si ne boste dovolili. Poslovno se boste morali končno odločiti, čeprav še v tem trenutku ne veste kako. Jasno vam bo v četrtek.

RAK

Teden ki je pred raki ne bo teden, katerega si bi želeli ponoviti. Dela bo ogromno – čustva bodo stala na mestu, ali pa se ne bo dogajalo nič bistvenega. Energije ne bo malo, saj bo potrebna za izpeljavo projektov, ki so vam cilj do konca pomladi. Vaš imunski sistem je na dokaj nizkem nivoju, zato predlagam da pazite pri prehrani, namreč nujno je potrebno v tej smeri nekaj spremeniti. Vaše misli so pri nekom s katerim poslovno sodelujete.

LEV

Resna razmerja bodo leve vedno bolj dušila, vsaj v drugi polovici tedna, ki prihaja. Na eni strani se boste zavedali, da bi bilo potrebno nekaj spremeniti, po drugi pa veste, da sedaj še ni pravi čas zato. Posvetite se poslovnim zadevam, dokončajte začeto ali naredite neki novi korak. Obnašanje naj bo profesionalno in naj se nikakor ne veže na čustvene zadeve, tudi odločitve ne ki jih morate sprejeti v smeri posla ali finančnega priliva. Strogo ločujte!

DEVICA

Vedno bolj vam je jasno, na kakšen način morate peljati komunikacijo, da se izognete konfliktom, ki jih ne odobravate. Čustvene smeri so odprte za vas in vaše odločitve, koga in kaj čakate veste samo vi, jasne so nove poti novi koraki – odločitve. Poslovno se vam nasmiha večja vsota denarja ali dober poslovni korak, ki prinaša rezultate na daljši rok. Postavite se zase, predvsem ne razmišljajte predolgo, saj je vse jasno.

TEHTNICA

Občutek boste imeli, da stojite na mestu – bolje rečeno v trenutnem zastoju, tako poslovno kot čustveno se stvari ne bodo premaknile po željah, postajali boste vedno bolj nestrpni. Predlagam vam, da ne poskušate stvari potisniti naprej na silo – sploh pa ne preko konflikta, ampak se tudi vi zaustavite in razmislite kaj je še potrebno narediti. Prava ideja pred vrati že do srede tedna ki prihaja. Ne bo vam jasno kako je niste videli že prej.

ŠKORPIJON

Želja po kvalitetnem osebnem življenju – predvsem v smeri čustev je v teku. Želeli boste biti v dvoje, želeli si boste topline in ravno to bo želela tudi nasprotna stran. Samskim predlagam druženje, ter korake naprej – ne nazaj. Poslovno je možno, da boste morali priznati neko napako, predlagam da priznate – popravite in se opravičite, nič takega ni kar bi vam lahko prekinilo posel. Je pa dobrodošla iskrenost, ta lahko odpre korak navzgor.

STRELEC

Posvečali se boste najbližjim, to vam bo dajalo energijo, ki jo boste potrebovali v poslovnih smereh, zaradi nekih odločitev. Strelcem se odpirajo nove poslovne poti – nova služba – napredovanje, katero so že pričakovali skozi vso preteklo leto. Pogovori bodo potekali v pravi smeri, obljuba, ki jo boste dobili je iskrena in v roku 4 tednov realizirana. Sedaj je čas za vaš uspeh – premik in končno zadovoljstvo.

KOZOROG

Predlagam da se v tednu ki prihaja odprete in družite, namreč smeri so odprte, veliko bo odvisno od vašega koraka in vaše komunikacije. Pozitivne vibracije ki bodo v zraku vam bodo dale pogum in zagotovo boste začutili da vam tokrat lahko zagotovo uspe. Nove osebe bodo precej vezane tudi na čustva – nova znanstva – nove ljubezni – nove priložnosti. Potrebno jih je sprejeti in si dati priložnost. Ne oklevajte, nihče vas ne bo čakal.

VODNAR

Naredili boste vse, da ne bi čutili več osamljenosti zadnjih mesecev, sicer ideja še ni dozorela, vendar je nujen korak v novi smeri. Poslovno boste peljali zadeve rutinsko, opravljali boste delo na način, ki ga znate samo vi. Z okolico se ne boste več obremenjevali. Vaše življenje postavljate na pravo pot. Konec tedna boste zaradi nekega pogovora izredno zadovoljni, posledično druženje, pa se dotakne vašega srca.

RIBI

Želeli si boste kvaliteto in to bo vaš način razmišljanja za v bodoče. Ne stojte na mestu, ampak si odprite poti oziroma smeri, ki jih imate že nekaj časa v mislih. Dogovorite se končno za sestanek v poslovni smeri, ne odstopajte od tega kar si resnično želite in veste, da vam to tudi pripada. Trud vam prinaša tisto česar si najbolj želite, pomlad bo očitno za vas najboljši čas v letu, bremena bodo dokončno padla.

 

 

GRAL

 

Facebook