fbpx

OVEN

Pripravite se na enega lepših tednov v tem letnem času. Pomembno je da sedaj ohranjate samo vaše želje takšne kot ste odločili na začetku, da si jih želite. Ne prilagajte ničesar in ne spuščajte kriterijev. Dogaja se – dogajalo se bo. Dve poti so vam odprte, vsaka se dogaja v svoj smeri pa vendar vzporedno. Čustva so v smeri dogovora. Pomeni da boste sprejeli nek kompromis, ki je v tem trenutku nujen v smeri nadaljevanja, na drugi strani pa potrditev v smeri posla denarja prinaša že premike, ki ste jih želeli. Vse ob pravem času z veliko pozitivnih sprememb.

BIK

Zavedajte se svojih besed in njihove teže in v kolikor smatrate da so tehtne – nadaljujte. V kolikor v tem trenutku smatrate, da ste pretiravali – spremenite to. Predlagam vam, da razmislite o pretiravanju, saj je jasno da ste nekoga užalili. Nastal je problem katerega niste pričakovali, vsaj tako v negativni obliki kot se dogaja ne. Potrebno vam bo neko razmerje ponovno sestaviti zaradi besed, potrebno se bo tudi opravičiti, če si želite nadaljevanje. Razmislite zakaj ste v bistvu nervozni in česa vas je strah, namreč vzrok tiči popolnoma drugje kot ga kažete. Priznajte si to.

DVOJČKA

Poti poslovnega značaja so jasno odprte, zgodbo ki jo sestavljate v smeri posla je nekaj kar ste želeli že mesece nazaj. Izredno ugodni razpleti za vas, še več priložnosti se bodo vrstile ena za drugo. V tej smeri je potrebna samo samozavest in jasna nadaljevanja v začrtani smeri. Čustveno je v nasprotju s poslom. Ponovno vztrajate v neki zgodbi, ki ni vaša. Igrate navidezno zadovoljstvo, čeprav se besede, ki vas zmotijo tudi prizadenejo, dogajajo iz dneva v dan. Tako radi imate kvaliteto v razmerju in predvsem svobodo. Zavedate da ste daleč od svobode in kvalitete. Zato bodite iskreni do sebe.

RAK

Premiki se dogajajo in vam dajejo energijo, ki vam potrjuje kako zelo pomembno se je bilo soočiti s preteklostjo. Kako zelo velik korak ste naredili v preteklem letu zase in za vam ljube osebe. Odličnost bo vaša vrlina še naprej in želeli si boste rezultatov, ki prihajajo, ki se ne tičejo samo vas ampak tudi ljudem ki jih imate radi. Moč boste čutili v vsakem koraku, pripravljeni boste priskočiti na pomoč, če bo to potrebno. Tukaj ste za nekoga in tudi tukaj so ti drugi za vas. Ste na pragu čustvenih preobratov in vaše osebne zgodbe. Nekomu boste končno dovolili, da vam pride blizu.

LEV

Osredotočajte se na zadnje dn, namreč zadnji dnevi so tsti, ki vam prinašajo prave odgovore, ne glede na trenutno stanje, ki se dogaja. Pomembno je da si v smeri čustev nalijete čistega vina, saj ste na pragu dogajanj za prihodnost. Tudi če ne bo vse v smeri vaših pričakovanj je pomembno, da ne zapirate poti, pač pa ste dosledni pri svojih odločitvah ki so bile sprejeti konec preteklega leta. Prelomnice so zato da spoznate kaj je potrebno spremeniti, v vašem primeru boste dosegli nadaljevanje odnosa, ki vam je namenjen. Bodite samo mirni.

DEVICA

Prihajajo dnevi ko vam bo lažje. Čutili boste, da so vaše misli razbremenjene in se tudi vam odpirajo poti, katerh ste si želeli. Še naprej bo veliko odvisno od vas, vendar toleranca ki bo prisotna bo sproščala naslednje vaše korake. Bodite manj strogi do sebe, nenazadnje si zaslužite veliko več kot si dovolite. Poglejte stvari malo v preteklost, vsi so zraven vas imeli le koristi in vse ste prilagajali željam drugim. Dovolj je bilo. Naredili ste kar ste lahko, tudi sedaj boste na razpolago, le mala razlika se bo zgodla, postavili boste sebe na prvo mesto.

TEHTNICA

Sami sebi preprečujete  pot do sreče. Soočiti se ne želite, niste pripravljeni in ne želite slišati notranjega glasu, ki vam daje jasno vedeti, da so čustva in povezanost z nekom več kot samo flirt. Odločili ste se da ne boste pozorni na te občutke, vendar notranji glas ne neha govoriti. Potrebno se bo zamisliti in si priznati. Ne boste si zapletali življenja s tem priznanjem, pač pa si boste olajšali neko odločitev. Spremembe so nujne tega se zavedate, da resnica za vse okoli vas ne bo lahka, tudi tega se zavedate, vendar ste najbolj pomembni vi to vam bo vedno bolj jasno.

ŠKORPIJON

Informacija ki jo boste slišali bo dodana vrednost za vaš čustven odnos. Pomembno je da se prepuščate, namreč mnogi škorpijoni nadaljujejo začeto zgodbo, ki nima povezave s preteklostjo ampak z zadnjimi tremi mesec. Intenzivnost se bo stopnjevala, zaupanje večalo. Mnogi po preteklih prelomnicah potrebujete čas, da znova zaupate, sedaj je ta čas tukaj oziroma se dogaja. Pomembni ste nekomu, to bo jasno tudi tistim posameznikom, ki najbolj dvomite. Prepuščali se boste pozornosti ki vam je namenjena in počasi boste pripravljeni na odločilne preobrate v smeri prihodnosti.

STRELEC

Potrjeno dobite neko vlogo! Poslovno boste usmerjeni v tem tednu na spremembo, lahko so to spremembe v smeri konkretnih financ ali nepremičnine. Jasno je da bodo potrebni še zadnji koraki do realizacije. Previdnost naj bo na mestu ni pa potrebe komplicirati. Dobro berite tekst ki ga dobite. Čustveno se mnogim zgodi premik, ki se je prekinil v smeri čustev. Pomeni novo – stara komunkacija, ki se postavlja znova v vaše življenje. Želite si tega in jasno je da boste pozitivno presenečeni. Nadaljujte kjer ste ostali in ne pogrevajte preteklih napak – za vami so.

KOZOROG

Finančni prlivi vam sledijo. Pogovori so za vami. Navezovali se bodo v smeri potrditev – vlog, lahko tudi potrditev v smeri prošenj in posledično spremembe poslovnih poti. Mnogi boste še vedno v dvomih, če delate prave korake, vendar kmalu dobite jasne potrditve, da ste se odločili prav. Spremembe doma stojijo kot opcija o kateri morate še razmsliti, saj so vplivi ki jih morate najprej rešiti prioriteta. Pomembno je da sledite svojim načrtom in jasno je da se spremembe v željeni smeri že dogajajo. Črpajte pomanjkanje energije iz čustev, ta so trdna na poti vaše prihodnosti.

VODNAR

Postavili ste svoje želje v ospredje, sedaj je potrebno v tej smeri samo vztrajati. Z veliko napora boste dosegli ponovno komunikacijo z nekom. Prestopate distance zadnjih tednov in energije bodo jasno nakazovale, da je pred vami čas poln potrditev preteklosti za prihodnost. Ni vam potrebno obremenjevati misli s tem, da se lahko znova zgodi ista zgodba, saj te smeri nimate odprte. Sedaj je potrebno vložiti zaupanje v vam drago osebo in povrnjeno vam bo. Med vsemi dobrimi novicami vam stoji še ena vezana na finance. Namreč rešite manjšo stvar ki vas je bremenila zadnje tedne. Najdete rešitev.

RIBI

Osredotočajte se na svoje občutke. Ne prilagajajte se. Morali si boste priznati, da vse kar delate zadnje tedne – mesece, delate zaradi drugih, še bolje zaradi ljubega miru. Vi kljub vsemu rastete naprej, vaše misli odpirajo nove poti in želje, za katere se bo potrebno v prihodnosti postaviti – na glas. Jasno je, da še niste pripravljeni in iščete izgovore, čeprav se zavedate, da oseba nasproti vas razmišlja enako. Iskrenost bo potrebna in ljudje se razhajajo, saj so jim v življenju namenjeni še druge poti. Zaradi tega ne boste nikogar imeli manj v srcu, vendar nečesa več ni in to si bo potrebno priznati.

 

 

 

GRAL

Facebook