fbpx

OVEN

Zavedali se boste vrednosti svojih izkušenj v smeri posla in čas je da to izkoristite. Nenapovedane spremembe stojijo, pomeni, da so za vas nakazane spremembe, katere boste morali pretehtati in dobro bi bilo, da sprejmete konkretno odločitev in naredite novi korak. Res je da tukaj kjer ste ni slabo, ampak kot da sami pri sebi veste že sedaj, da bo potrebno sprejeti neke odločitve v smeri sprememb. Čustva so stabilna, čaka se vaš odgovor. Zagotovo veste v kateri smeri je potrebno narediti korak.

BIK

Prišli boste do točke, ko vaša toleranca več ne bo tako izrazita kot do sedaj. S tem boste naredili sebi v čustveni smeri veliko uslugo, saj nezadovoljstvo traja že predolgo. Postavite razmerje na pot kot si želite, ne bodite zadovoljni s “polovičko”, če pa vam je lahko jasno, da lahko dobite vse. Odločitev iz druge strani zahtevajte preko mirnega pogovora, ki vam prinaša razbremenitev in potrditev v smeri prihodnosti. Čas je da ste nekomu prvi v prihodnosti.

DVOJČKA

Poslovne zadeve so na veliki prelomnici, vendar je potrebna previdnost. Čeprav ste mnenja, da niste naredili nič narobe je jasno, da ste se zadnji čas spremenili in dejansko niste več del nekega okolja. Čustva potencirate preveč, na nek način ste padli pod vpliv čustev, ki pa ni ravno najboljši za vas. Še več potrebno je razmisliti tudi če je del prihodnosti. Res je, da vi mislite in želite da je, vendar življenje vas zna v tej smeri presenetiti. Bodite izredno previdni.

RAK

Življenje sestavljate po svojih željah. Končno ste dosledni in v svojo bližino dovolite le ljudem, ki so del vašega življenja, vaših čustev, vašega srca. Prava pot je odprta in potrebno je nadaljevati korake, ki ste jih začeli. V tem trenutku polagate adute na poslovne smeri, ki so jasno maksimalno odprte za vas. Širite obzorja in možnosti poslovno novih ljudi – sodelavcev so odprte. Misli bodo osredotočene na uspeh, ki je že tukaj in potenciral se bo.

LEV

Potrditev v smeri čustev, ki si jo tako želite prihaja. Zavedate se tega, saj so občutki dobri in vi se iz dneva v dan spreminjate. Občutek imate, da je vaš čas tukaj in zdaj – prav imate. Bodite iskreni do sebe in jasno boste zaznali, kaj in kdo v čustvih pomeni vašo prihodnost, ki jo želite. Velike korake boste naredili brez slabe vesti, tudi oseba nasproti vas s katero se vidite v prihodnosti. Imeli boste možnost prestopiti vsa nesoglasja iz preteklosti.

DEVICA

Odvisno bo kaj boste želeli slišati oziroma kaj ne. Velike spremembe pred vami so postavljene v smeri poslovnih poti. Mnogim devicam iz nekako stabilnega poslovnega obdobja prihajajo spremembe, katerih niso pričakovali. Šok bo velik, vendar se takoj postavite v pozitivni smeri. Ko se zaprejo ena vrata, se odprejo druga in vi boste vedeli v kateri smeri je to. Brez panike, vse bo na koncu tako kot mora biti, čeprav na drugi poti v smeri novih izzivov.

TEHTNICA

Novi viri zaslužka se kažejo, zato je potrebno usmeriti pozornost v tej smeri. Ne tehtajte preveč kot je vaša navada, pač pa se odločite in “zaplavajte”. Mnogim se odpirajo nove poslovne možnosti in posledično dodatni finančni prilivi. Čas ko ste bili zaskrbljeni v smeri financ je za vami. Uredite svoje misli in dvignite samozavest. Čustveno še ne bo vse tako kot si želite, vendar je pot prava, zato je potrebna samo vztrajnost. Nekomu ste prišli bližje kot mislite.

ŠKORPIJON

Zadnji tedni so za vas polni čustvenih preobratov in zadovoljstva. Končno se vam življenje odpira v smeri kot ste želeli. Veliko časa ste namreč mnogi škorpijoni živeli pod večjim stresom kot ste si želeli priznati. Sedaj priznavate to, saj so velike prelomnice končno za vami. Razcvet vam stoji v smeri poslovnih priložnosti in novih korakov. Polni boste idej in zagnanosti. Nadaljujte tako. Čustva sedaj v tem trenutku vlagajte v sebe, vse ostalo se odpre v mesecih, ki so pred vami, velik premik že do konca leta 2020.

STRELEC

Priložnost iz preteklosti bo ponovno pred vami. Ne bo veliko razmišljanja, saj vam je jasno kaj želite v prihodnosti. Sprejeti boste morali tudi kritiko, saj bo upravičena. Zapirali ste se namreč v svoj svet, zaradi strahov in čustva so upravičeno v zamiku. Izkoristite vaš čas in stopite nekomu nasproti. Pogovori bodo obrodili sadove, tudi če so še do sedaj bili na distanci. Priznajte si, samo to je pomembno, prestopite ego in sprejmite čustva.

KOZOROG

Veliko kozorogov, bo naredilo rez nad preteklostjo. Kljub svoji mirnosti, boste znali nastopiti odločno, predvsem ne boste več dovolili tujemu vplivu da spreminja vaše odločitve. Sami veste katera pot je prava in je povezana z vašimi željami. Sledite tem energijam in nagrajeni boste. Prihaja vam mir v smeri čustev, čeprav še preteklost ni popolnoma zaprta, vendar se boste zavedali da bo zaprta kmalu – še v letu 2020. Odprti ste za nova znanstva, čustva so tako blizu.

VODNAR

Jasno je da morate krivdo pripisati sebi za stanje, ki je povezano s čustvi. Priznali boste v tednu ki je pred vami in naredili posledično veliko uslugo sebi. Lotili se boste čiščenja svoje preteklosti in stopili korak nazaj v smeri vašega vpliva na vašo čustveno osebo. Ne morete vi vedeti občutkov druge strani. Čustva so vendar dovoliti morate, da vsak uredi svojo preteklost sam. Brez strahu čustva so več kot očitna za prihodnost, zato je strah popolnoma odveč.

RIBI

Želje se vam izpolnjujejo, točno tiste katere so povezane z vašo dušo. Ste na pol poti, pomeni da so se realizacije že začele dogajati. Volje in energije bo ogromno tudi za naprej. Vztrajali boste in nadgradili boste še tako nemogoče želje. Poslovne smeri bodo odprte, spremembe očitne. Jasno je da je vztrajnost potrebna naprej, namreč ena velika želja lahko v tednu, ki je pred vami dobi odločitev. Povezana je z nepremičnino – selitvijo, lahko tudi s konkretno spremembo kraja.

 

 

 

GRAL

Facebook