fbpx

OVEN

Obvezno v tednu pred vami pazite, da ne rečete nekaj v smeri čustev, kar bi pomenilo, da še vedno razmišljate z egom, ne s srcem. Kaj hitro se lahko zgodijo prelomnice, ki si jih ne želite. Vse kar je sedaj potrebno je to, da si priznate kje ste pravzaprav čustveno, pri kateri osebi. Kompenzacija več ne pride v poštev, potrebna bo odločitev.

BIK

Več kot ste dobili ne boste. Vam je to dovolj? Samozavest morate postaviti na prvo mesto in se ne smete zadovoljiti z manj kot zaslužite/želite. Vse kar v tem trenutku morate vedeti je, da se bo vaše življenje zagotovo spremenilo na bolje, če boste to dovolili. Vztrajati v poziciji čakanja, na odločitev osebe nasproti vas očitno ne prinaša tega kar si želite. Potrebno bo stopiti korak naprej.

DVOJČKA

Vaša sreča ni odvisna od nikogar, čeprav delujete ravno v nasprotju s to trditvijo. Prilagajate se nekemu življenju in živite “umetno” partnerstvo. Potrebno se je zamisliti, kako dolgo še. Potrebno vam ni in vam niti ni bilo, da naredite korak za publiko. Pozabili ste na sebe in sedaj se že nekaj časa kažejo jasni znaki nezadovoljstva. Zelo kratek čas za takšno stanje, namreč v tem trenutku bi moralo vse cveteti, pa žal ne.

RAK

Spoštujte svoje želje in v bližino dovolite samo ljudem, ki jih čutite, da ste nekako povezani z njimi, tako prijateljsko kot čustveno. Vaše življenje odpira očitno iskrene poti, polne pravih druženj. Lahko se vam zgodi ljubezen, ki bo v vašem življenju prisotna v prihodnosti. Vse je na vas, da boste znali sprejeti odločitev in se prepustiti. Zelo lepo vam bo. Naredite to.

 LEV

Vse ste lahko oprostili, ene stvari ne boste mogli, tudi želeli ne boste. Jasno je da se je nekdo poigral z vami, laži bodo bolele, obljube bodo ostale prazne. Ne čakajte predolgo in ne bodite žalostni, pač pa se obrnite v nove smeri, ki bodo za vas pomenile popolni preobrat. Čas je, da sebi privoščite, tisto najboljše za vas. Čas je, da boste vi prvi v nekem življenju.

DEVICA

Nekdo je pozabil na vas, sedaj je odvisno ali se je to zgodilo že pred časom ali je ta preobrat vezan na zadnji mesec. Potreben bo pogovor v smeri posla, saj je bilo čakanja na informacije, ki bi za vas pomenile nove poti dovolj. Osredotočajte se na nove ljudi, nove informacije in priložnosti. Prihajajo vam na pot vsaj dve, tako da lahko pričakujete nove korake že do konca meseca julija.

TEHTNICA

Nič vas ne more več presenetiti. Kot da bi zadnje tedne doživljali turbolentno obdobje v smeri čustev. Ko boste mislili, da je vsega konec, znova začetek, vendar bo potrebno narediti presek in se končno pogovoriti kam gre vaše razmerje in kakšne so želje. Soočenja bodo nujna in razbremenili se boste z resnico, čeprav se je na nek način bojite. Ne bo izpadlo tako slabo kot mislite.

ŠKORPIJON

Za vse niste krivi vi, za nekaj pa zagotovo. Jasno je namreč, da ste se odmikali takrat ko bi morali povedati svoje mnenje ali odločitev. Sedaj se je vse zapletlo bolj kot si mislite. Mnogi boste imeli težavo svoje razmerje postaviti znova na stare tirnice, vendar je jasno da to ne bo ravno nemogoče. V kolikor še je vedno želja v neki smeri, naredite vse, da končno pridete do preobrata.

STRELEC

Pričakovanja so lahko velika, sploh če so vaše misli povezane z finančnim dobitkom. V naslednjih 8 dneh dobite odgovore vsi tisti, ki niste obstali na mestu, ki ste želeli preobrat, tudi na najbolj nemogočih poteh. Nagrada sledi in presenečenj ne bo konca. Ponosni boste na sebe, saj vam bodo energije naklonjene v vsem kar si boste želeli in bili pripravljeni spremeniti, tudi v smeri čustev.

KOZOROG

Neverjeten teden za tiste, ki si mislite, da se je končalo neko razmerje in da ste izgubili. Novi začetki so pred vami in za spremembo se bo oseba nasproti vas premaknila in izrazila željo za nadaljevanjem. Sledite srcu, ne delajte z egom. Tudi če je bolelo je sedaj za vami. Potrebno je slediti tej priložnosti, nenazadnje je to vaša skrita želja že mesece.

VODNAR

Naučili se boste, da se dobro dejansko vrača z dobrim. Dokaz bo vaša želja, ki je povezana z nekom preko čustev pa tudi posla. Vse poti poslovno/čustvenih odnosov se odpirajo v smeri nadaljevanja in predvsem v stabilno prihodnost. Naključja bodo delala svoje, presenečeni boste kako močne so lahko energije. Zavedajte se, da vam je namenjeno in to sprejmite.

RIBI

Od vas je odvisno kako boste nastopali v smeri čustev, imate dve poti, dve rešitvi. Kaj si želite morate vedeti, predvsem je prav da se zavedate do koga čutite nekaj posebnega, v tej smeri naj bo povezana vaša odločitev. Spremembe so jasne, trdne in pomenijo popoln preobrat vašega osebnega življenja. Ste pripravljeni? Morate biti, izbire tako nimate.

Facebook