fbpx

OVEN

Vsa energija tedna, ki prihaja bo usmerjena v čustvene odnose. Nasprotna stran bo zaradi vaše iskrenosti prijetno presenečena. Končno boste našli način, kako stabilizirati partnerstvo in biti srečni. Potrebno se je popolno odpreti in tako lahko pričakujete tudi iz nasprotne strani.  Poslovne smeri vam bodo delale preglavice pri novih projektih oziroma novih korakih. Začetni bodo v tem trenutku težki, vendar predlagam, da vztrajate – splača se.

BIK

V tednu, ki je pred vami boste imeli občutek, da vam vsi želijo ugoditi, da prijateljsko delujejo v odnosu z vami. Občutki bodo dobri, vendar odsvetujem, da dvomite in ne dovolite, da stvari tečejo kot so vam namenjene. Pozabite stare slabe izkušnje in ne povezujte jih z novimi ljudmi, ki vam prihajajo nasproti. Dovolj dvomov, si dopovejte in končno naredite korake, ki si jih tako želite. Potrebno je ponovno zaupati.

DVOJČKA

Sanjali boste tudi stvari katere so trdno pred vami, kot da bi vas v tednu, ki prihaja malce zaneslo in to samo zato, ker vas bo strah naslednjega koraka. Zavedati se morate da je teden, ki je pred vami prelomnega – pozitivnega značaja, zato vam predlagam, da vse dvome postavite na stranski tir. Čustvene in poslovne zadeve postavite tja kamor si želite, saj se zavedate kaj čutite.

RAK

Teden ki je pred vami bodo v ospredju čustva, tisti posamezniki ki so še vedno samski bodo s svojim načinom razmišljanja, osamljenost še poglabljali, predlagam da končno naredite temu konec. Zavedajte se da je problem v vas.  Vezani bodo gradili in dograjevali, tako v čustvenih kot poslovnih smereh. Partnerja boste dali v ospredje in na razpolago mu boste 100 %. Hvaležen vam bo!

LEV

Tako boste potrebovali ljubezen, naklonjenost in pozornost, da boste naredili vse da pridete do nje. Energije so vam naklonjene, vašim željam mislim, vaši trmi pa zagotovo ne, črtajte trmo in ego iz svojega življenja. Na poslovnem področju boste zaprti vase in ne boste dovolili, da vam kdo nalaga še dodatno delo zaradi tuje nesposobnosti. Zamere bodo zaradi tega večja. Vam bo vseeno, kar je tudi prav, vsak ve zase.

DEVICA

Niste človek izbire, v odločitvah boste v tednu, ki prihaja zmedeni, to enostavno ni vaša domena. Čustva katera nosite v sebi si ne priznate, sami pa veste da so, še predobro, ker so globoka in močna. Pogovor s partnerjem bo prinesel dobre rezultate, saj boste povedali kar mislite, vendar vztrajajte da boste tudi uslišani.  Poslovno boste morali ponovno narediti red, nekdo vam dela krivico preko neresničnih besed.

TEHTNICA

Najboljše se boste počutili v družbi domačih, pa tudi sodelavci s katerimi ste v dnevnem stiku bodo prijetna družba. Ne boste želeli prehitevati dogodkov, zavedate se da sedaj ni pravi čas za nove začetke. Odločeni ste, da boste počistili vse kar je povezano s preteklostjo in to vam bo zelo dobro tudi uspevalo. Sebe postavljate na prvo mesto odločno in brez ugovorov.

ŠKORPIJON

Ne boste ravno zadovoljni z odzivom okolice ko boste povedali svoje mnenje. Predlagam vam da kljub vsemu vztrajate v smeri katero ste si začrtali v poslovni smeri, čustveno se ne spogledujte s preteklostjo, ker to ni vaša smer – dobili ste potrditev, čeprav ne marate nevljudnosti bodo vam stvari kristalno jasne. Stopite v nove smeri nove korake, čas je da zaživite tudi vi.

STRELEC

Vsega česa se boste lotili vam bo uspelo. V kolikor pričakujete uradne pošte ali sporočila, vam le ta prihajajo. V sebi boste čutili izredno energijo in ne boste niti za trenutek pomislili, da vam karkoli ne bo uspelo. Poslovne zadeve tečejo v pravi smeri, predlagam vam da naredite red tudi čustveno. Kaj da ali kaj ne v vaših korakih naprej – to v sebi že veste, naredite to sedaj – premik mislim.

KOZOROG

Narejeno je polovico, sedaj je potrebno zadeve spraviti do konca. Službene smeri pustite v tednu, ki prihaja na miru, tam stvari tečejo ali pa se ne bodo dogajale bistvene spremembe. Čustva dajte na prvo mesto, razmislite kako je potrebno odpreti poti za naprej. Možne selitve premiki, razhodi – možna tudi pozitivna presenečenja na katera niste upali. Vse gre v vaši smeri. Končno se odpira prihodnost.

VODNAR

Stavili bi, da ste še prejšnji teden mislili drugače in tudi ste. V tem tednu so na obzorju presenečenja, igra se obrača v vaši smeri. Okolica vam bo naklonjena, tudi pri dvomih, ki so v vas v tem trenutku največji. Uspete lahko nekaj nemogočega. Pripravljeni bodite, da vsi ne bodo pozitivno razpoloženi zaradi vašega uspeha, predlagam vam da se ne ozirate na to in stopite pogumno naprej.

RIBI

Dom – pomoč bližnjim bo zaznamoval teden ki prihaja. Pripravljeni boste stati nekomu ob strani, v pozitivne rezultate boste prepričani. Oddajali boste pozitivno energijo, ki bo nalezljiva. Veliko bo pomenila vaša beseda in marsikateri spor, boste imeli priložnost umiriti. Z veseljem boste opravljali tudi svoje poslovne poti, saj vam bo jasno, da v kratkem stoji sprememba. Zadovoljni boste.

 

GRAL

 

Facebook