fbpx

OVEN

Obnašali se boste kot, da vam nihče ne more priti do živega, vsaj na zunaj, v smeri čustev seveda. Resnica pa bo v vas popolnoma drugačna, namreč v sebi boste čutili paniko, možno tudi tremo. Kaj narediti? Kako se odzvati? Očitno je da se vas se je nekdo tokrat dotaknil in da niste niti slučajno imun-a. Nekako se boste skrivalo za izgovori o preveliki zasedenosti. Predlagam vam da tega ne počnete, če boste poslušali sebe boste vedeli kaj narediti. Prepustite se.

BIK

Prepreke in blokade odmislite, vsaj kar se tiče čustvenih smeri. Bežite pred samim seboj in pred svojimi mislimi. Zapletate situacijo brez potrebe. Predlagam da se zaustavite in nehate bežati. Pogovor je nujno potreben in sledi že v tednu ki prihaja. Rezultat  bo presenetljiv, predvsem pa je jasno, da bo ugoden. Stopite v prvo vrsto, naredite vendar sebi uslugo in se odprite za čustvene poti. Dokler boste delovali z zameram, boste stali na mesu.

DVOJČKA

Ugodni vetrovi v čustveni smeri v tednu, ki prihaja. V kolikor imate v načrtu nek pogovor, ga speljite v torek ali sredo, namreč to sta dva dneva ko si lahko upate ali storite vse, da zadeve postopoma premaknete.  Ne potrebujete priprav za ta pogovor, pač pa ga peljite spontano, predvsem pa iz tega kar čutite. Poslovno boste morali pod nujno storiti veliko, že v začetku tedna, utrujeni boste, vendar veseli. Tokrat se vam bo splačalo!

RAK

Praznine v čustvenih smereh več ne bo, enostavno boste zaznali, da se vam trud poplačuje. Predlagam vam da vztrajate v smeri, ki jo imate v mislih, predvsem pa bodite nežni do sebe in druge strani, namreč jeza vam je vzela veliko prepotrebne energije, ki vam v tem trenutku primanjkuje pri delu. Poslovno začnete neki novi projekt – novi korak, ki vam prinaša postopni uspeh. Bodite dosledni, preverite vse kar vas zanima, uveljavljajte tudi svoje pogoje.

LEV

V delovnem tempu, ki je pred vami v tednu, ki prihaja, boste kljub obremenjenosti našli čas za druženje z nekom. V mislih imam konkretno osebo, s katero ste zadnji čas, predvsem na pazljivi distanci, oziroma valovni dolžini. Povabilo iz druge strani vas bo presenetilo in končno vam bo jasno, da imate možnosti, da nastane kaj več. Polni energije boste zaradi čustev, poslovni koraki bodo tokrat na strani, v tem trenutku ni pravi čas za spremembe.

DEVICA

Kako vam godi ko vam nekdo piha na dušo. V tednu, ki prihaja boste deležni ponovnih pohval, vendar bo vzporedno tudi kritika, ki pa bo žal upravičena, to si boste tudi sami v sebi priznali. Malo se vračate na stara pota, namreč bežali boste pred iskrenostjo – pred samim seboj. Nepotrebni koraki pri tako očitni zadevi, ki se vam dogaja. Predlagam da se odprete, predlagam da ste iskreni do sebe in si končno dovolite, to kar pravzaprav želite.

TEHTNICA

Razmišljali boste črnogledo. Zdelo se vam bo kot da trenutno ni vaš čas v smeri čustvenih zadev, kar pa zagotovo ne drži. Razmislite kam se vam mudi in zakaj zahtevate vse potrditve iz druge strani, sami pa stojite na mestu in čakate. Smeri so odprte, potrebno se bo premakniti, ne bo pomagalo drugega. Poslovno uredite stvari, katere zamujate – do četrtka. Dvigniti bo potrebno vaš imunski sistem – nujno. Prelomnice v preteklosti, so naredile svoje, potrebno jih je sanirati.

ŠKORPIJON

Zadnje čase vas prijatelji, ki jih imate okoli sebe držijo pokonci. Namreč nekako osamljene se počutite, skoraj moram napisati da brez razloga. Namreč v tednu, ki prihaja boste ponovno v stiku z nekom, ki ste bili v stiku konec preteklega leta in ni izključeno, da greste na neko pot, saj ta oseba ni v kraju kjer ste vi. Postopoma boste zaradi tega dogovora boljše volje. Zanimiva zgodba se nadaljuje, po odmiku ki je nastal. Sedaj je potrebno samo spremeniti misli in si dovoliti priložnosti.

STRELEC

Namerno boste v tednu ki prihaja delovali platonsko, enostavno se vam ne bo dalo odpirati, pogovarjati stvari katere ste se že pogovorili. Vsaj vi ste tega mnenja. Nasproti vas imate osebo, ki mora to slišati več krat, zato vam predlagam z besedo na dan, posledično se boste zaradi tega počutili mnogo bolje. Poslovno stres, veliko dela, predvsem pa pametnih odločitev. Finančni priliv ob koncu tedna, ki prihaja. Razbremenitve bodo velike.

KOZOROG

Nikakor ne boste mogli verjeti, da vas okolica ne razume kaj želite povedati – dokazati, to vas bo delalo malo nervozne, vendar le za kratek čas, saj boste uslišani. Posameznim kozorogom se odpira menjava ali novi koraki povezani s službo, kateri bodo prišli nekako nenapovedano. Predlagam, da ostanete mirni, namreč preobrat bo več kot pozitiven. Odločitev je seveda vaša, predlagam da razmislite kako naprej. Odločitev bo namreč potrebno sprejeti v zelo kratkem času.

VODNAR

Dnevi v tednu ki prihaja bodo usmerjeni v tuje želje katere nameravate izpolniti, enostavno se boste pustili voditi. Prav dobro se boste počutili ob opazovanju tujega truda. Relacije boste peljali mirno in ustaljeno, neki poseben mir, brez znane nervoze se bo dogajal v vaši notranjosti. Vedeli boste, da se vsi vaši načrti izpolnjujejo in notranjemu zadovoljstvu ne bo konca. Čas je za premike to je vzrok miru v vas. Prepustite se in si dovolite, da vse skrite želje pridejo na površje. Čas je za njih.

RIBI

V tem tednu bodite tudi predrzni, če bo potrebno, namreč morali se boste končno postaviti zase, nekateri ljudje so prestopili zdravo mejo in sedaj boste na vrsti vi da jim to mejo pokažete. Tako v poslovnih kot čustvenih smereh, predlagam da ste neizprosni, predvsem pa korektni in pošteni. Prišel je namreč čas generalnega čiščenja. Ne bo več ostal vsak v vaši bližini, mnogi se tega zavedajo že v tem trenutku. Selekcija je nujna, saj bodo vaši občutki na prvem mestu.

 

 

GRAL

 

Facebook