fbpx

OVEN

V tednu ki prihaja predlagam, da vse adute stavite v smeri čustva. Namreč v tej smeri so nujne odločitve! Vaše misli imajo jasno pot in potrebno jo je realizirati. Noben dvom ni potreben, saj so občutki v vas še kako pravi. Posledično vam zagotavljam, da boste mesec December zapisali kot mesec novih začetkov, mogoče ne ravno dobesedno pa vendar vi veste kaj imam v mislih. Vaš teden bom napisala, ki zahteva vaš konkreten korak, jasno da tudi pogum, vendar sedaj ste končno pripravljeni. Čas je na vaši strani.

BIK

Razpleti se bodo dogajali, pa vendar še ne tisti končni, katerih si tako želite. Na dobri poti ste, da se smeri dokončajo ali aktivirajo v mesecu Decembru. V tem trenutku ne usmerjajte misli samo v čustva, ampak nujno potreben čas posvetite tudi vašim financam. V tej smeri prihajate po srečnih naključij do uspeha, oziroma do potrditve nekih financ, ki vas rešijo bremena preteklosti. Pomembno obdobje saj vam daje razsežnosti prihodnosti in novih korakov. Slab imunski sistem bo s tem vašim korakom zaznal pozitiven impulz.

DVOJČKA

Vse mogoče izgovore imate v glavi, resnica je poponoma drugje. Tako zelo se bojite samote, da se oklepate nekoga do katerega ne čutite ničesar razen pozitivne vibracije v smeri prijateljstva. Potrebno bo spustiti stvari ki niso za vas, to vam daje jasno vedeti tudi vaše zdravstveno stanje, ki je vse prej kot dobro. Vnetja, prehladi, alergije so znak prepovedanih smeri in posledično sprememb, ki jih morate narediti. Poslovno se vam bodo dogajale odpovedi, samo in le zaradi čustev, ki to zagotovo niso, vsaj prihodnosti nimajo nobene.

RAK

Humor vam bo rdeča nit tedna, ki je pred vami. Zadrego boste namreč prikrivali s humorjem, kar je dobra odločitev, dokler se nekaj ne dotakne vašega srca. V pozitivni smeri misli, namreč raki ste v začetnem koraku razmerja – znanstva, ki ima vsebino prihodnosti. Občutek “dobrega prijatelja” je varljiv, saj si boste morali priznati, da nekoga pogrešate ko ga ni zraven vas. Brez skrbi, nihče ne odhaja, vaši odnosi se poglabljajo. Energije za delo boste imeli dovolj, posamezniki se boste v finančni smeri dotaknili neba, to je potrditev da delate dobro.

LEV

Vam je pa potrebno biti kar malo “favš”. Namreč teden ki je pred vami dragi levi, boste zapisali v poseben predalček svojih misli. Čustva vam bodo naklonjena kot že dolgo ne in veliko vas bo takih, ki boste preteklost imeli ponovno pred seboj, celo še več nadaljevanje sledi. Vendar kljub vsemu ne bodite neučakani, to je vaša tako specifična lastnost, prepustite se, odgovorite z ljubeznijo tako vam ne more spodleteti. Tudi v poslovnih smereh se odnosi pomirjajo, tisti ki iščejo zaposlitev stopijo na pravo pot, da do nje končno tudi pridejo.

DEVICA

Veliko devic je v tem času in času tedna ki je pred nami z mislimi pri poslu, novih korakih, menjavah ali ponudbi v smeri le-teh. Vse kar lahko v tem trenutku mislite je to, da se bo potrebno odločiti, saj so koraki jasni kaj si želite in posledično ponudba prihaja ravno iz smeri, katero ste si že ves čas želeli. Vendar ponovno vaš karakter ustvarja miselni kaos. Za vas očitno nikoli ni pravi čas, saj vas informacije očitno dobivajo nepripravljene. Spremenite misli, ne dvomite vase, zagotovo je nekaj odločitve bodo prave in na koncu se bo pokrilo vse kot si želite.

TEHTNICA

V tednu, ki prihaja bodite odločno na poti ki ste jo že začeli. Namreč pri vas se dogajajo nihanja, ki sedaj v tem trenutku niso dobrodošla. Pomembna je samozavest, takšna kot jo imate ko se je potrebno postaviti za druge, sedaj se morate postaviti zase. Poslovne smeri so na poti do vas, sprejmite ponudbo samozavestno, ne razmišljajte, da nečesa ne boste zmogli, še manj pa da bi nekdo namesto vas naredil bolje. Vi ste najboljši in v tem tednu bodite predrzno samozavestni z razlogom seveda. Preobrat bo posledično neprecenljiv. Zaslužite.

ŠKORPIJON

To kar se bo dogajalo vam v tednu ki prihaja, ste doživljali zadnjih 5 let nazaj. Energije bodo vaš blagoslov na čustvenem področju, vendar jasno je nekaj – vsi ne boste zadovoljni kar bom napisala, posamezniki pa zelo. Vrača se preteklost pred vas, oseba katero še ljubite čutite, vendar so strahovi še tako močni zaradi izkušenj. Čas ni bil pravi v preteklosti, oseba je potrebovala samo čas, saj so prelomnice v njegovem – njenem življenju naredile veliko. Sedaj je ta čas tukaj sedaj – pred vami. Tako znan objem, tako vaš. Sprejmite – moj predlog.

STRELEC

Veliko delo bo opravljeno to srede tedna, ki prihaja. Osredotočajte se na naslednji korak, sedaj ste namreč na pol poti do realizacije v smeri finančni premikov, obratov ali sprememb. Predlagam vam da si dobro preberete vse listine, ki bi jih dobili v podpis ali pregled, saj je možno da se z nečim ne boste strinjali, potreben je popravek. Čustva ste začeli dobro, samo ne delajte ponovno korak nazaj. Jasno je da morate neke zadeve povedati kaj vas moti, ampak za razliko od preteklosti sedaj povejte ne da se odmaknete in molčite. Ugoden razplet.

KOZOROG

Občutek, da ste zadevo premaknili v čustveni smeri je pravi. Sedaj je potrebna nadgradnja, saj z enim korakom ne morete pričakovati vsega. Prestopili ste glavno oviro in naslednji koraki bodo lažji. Od osebe želite odgovor in dobili ga boste, vendar takrat je potreben takoj naslednji korak. Zadeva se odpre. Čustva boste sedaj imeli pod nadzorom, pa ne v negativnem smislu, pač pa v smislu komunikacije. Veliko vas je med vami, ki boste vložili ali prošnjo ali zahtevek povezan z denarjem, malo ste prepozni, da bi lahko bilo realizirano letošnje leto. Do 15. 1. 2022 pa že.

VODNAR

Če bi vam kdo še v mesecu septembru trdil, da se vam lahko zgodi tako velik preobrat v čustveni smeri, mu zagotovo ne bi verjeli. Občutki bodo od srede tedna ki prihaja precej zmedeni, saj bodo pomešani med strahom in veliko srčno željo. Strah je ostal zaradi preteklih izkušenj v tej smeri, vendar ponujeno roko morate sprejeti, saj je vaša želja že ves čas obrnjena v tej smeri. Bodite prijazni, naredite v pogovoru ravno to, kar bi želeli da vam naredi druga stran. Dan za dnem bodo meje padale in jasno je da vas čakajo umirjeni dnevi/tedni.

RIBI

Ribe nikakor ne morete stopiti naprej in pozabiti preteklost. Vaši vzorci so tako zelo zakoreninjeni, da uničujete vse nove priložnosti, ki so pred vami. Zakaj kaznujete sebe in ne morete – ne znate biti srečni? Predlagam vam da se končno odločite stopiti korak iz preteklosti, naredite vse da se opravičite osebi, ki ste ji nedolgo nazaj naredili krivico, zavedati se morate, da z takšnimi koraki kaznujete sebe. Čustva so jasna – so tukaj pred vami, naredite vse, da si končno dovolite zadihati. Razmerje ki je pred vami vam daje zato vse temelje. Sprejmite prihodnost, ki vas čaka.

 

 

 

 

GRAL

Facebook