fbpx

OVEN
V tednu pred vami,  se vam bo zdelo, da se vam vaša ljubezen oziroma stabilnost partnerskega odnosa izmika rešitvi oziroma koraku, zato bo vaša energija malo padla, vendar samo prva polovica tedna, potem doživite preobrat, ki vam bo dal energije. Zapomnite si samo to da nihče ne želi da ga kdo daje na distanco, zato tudi vi tega ne delajte, vsak ima pravico do svojega razmišljanja in posledično odločitve. Poslovno bodo tisti, ki vedo kaj si želijo doživeli uspeh. Končno odprta smer in potrditve.

BIK
Sprostite se in prepustite stvari v tem tednu, ne delajte ničesar na silo, ker vam to ni potrebno, čeprav boste polni neke prikrite nervoze. Še sami ne boste vedeli zakaj. Za nove relacije boste neulovljivi, predlagam pa predstavnikom tega znamenja, ki so v partnerstvu, naj se mu v tem tednu maksimalno posvetijo, namreč neka razhajanja iz preteklosti še niso sanirana kot bi morala biti. Poslovno izboljšanja in nove priložnosti v kolikor ste v dilemi nekaj zamenjati je sedaj pravi čas.

DVOJČKA
Teden bo razdeljen na dva dela, prva polovica bo še pod vplivom nekih konfliktov ali dvomov iz zadnjih treh mesecev, druga polovica pa boste počasi začutili, takšen mir, ki ste si ga tako želeli. Komunikacija bo stekla, pridobili boste ponovno na samozavesti. Samskim pa se v tem tednu odpirajo čisto novi koraki ali pa se bodo končno odločili da odmislijo preteklost. Pogumno! Poslovno predlagam da se odprete. Ne opazujte iz varne razdalje, pač pa krenite v akcijo.

RAK
Ne čakajte princa na belem konju, ker teh že zdavnaj ni več, če so sploh kdaj bili! Teden v katerem vam bodo čustvene relacije jemale energijo, saj boste imeli občutek, da so vsi okoli vas srečni in zaljubljeni, samo vam se nič ne dogaja. Predlagam vam, da razmišljate pozitivno, saj se ne zavedate koliko blizu ste do realizacije svojih čustvenih želja. Ne delajte sami sebi slabo z negativnimi mislimi. Energijo trenutno osredotočite v posel, kateri vam absolutno uspeva. Samo naprej.

LEV
Imeli boste občutek, da ste pričakovali popolnoma nekaj drugega, kar sedaj živite in čutite. Zmedenosti v tednu ki prihaja ne bo konca. Premislite o vsem in videli boste, da je pravzaprav vaše partnerstvo tam, kjer ste želeli, če še ne na boljšem. Samski bodo naredili končno drugi korak – prvega so že pred časom, pavza je bila po vaši krivdi to vam bo sedaj jasno. Poslovno vam predlagam, da naredite korake, vsi pogovori ali dogovori z nadrejenimi osebami bodo uspešni.

DEVICA
Priložnost boste imeli, da končno dogovorite neke čustvene smeri, dogajalo se bo na spontan in iskren način. Neko domačnost in trajnost boste čutili do nekoga, ponosni boste nase, da si priznate in lažje boste dihali. Z nekom greste z ramo ob rami, to ste sedaj prepričani in prepričani boste tudi, da je vse dosti lažje. Izžarevali boste posebno energijo, ampak samo do določene osebe. Poslovno bodo vas spravljali ob živce, ko boste že mislili da so se stvari pomirile bo počilo, ampak tokrat tudi vam.

TEHTNICA
Vse kar morate v tednu, ki prihaja je zaupati na signale, ki se bodo začeli, takoj na začetku, namreč prva polovica tedna bo za vas zmagovalna. Čustvene zadeve bodo dobivale potrditve in pozitivne preobrate, ki ste jih tako želeli. Sedaj več ni časa za dvom, predlagam vam, da se prepustite, to so vaši trenutki. Strah je popolnoma odveč. Poslovno se boste postavili na varno distanco in samo opazovali.

ŠKORPIJON
V kolikor pričakujete kaj razburljivega, vas bo teden ki prihaja razočaral. Kot da bi vas vsi dajali na neki stranski tir, vam odpovedovali in prestavljali že dogovorjene termine in sestanke, ker je vsaka stvar za nekaj dobra. Poslovno bodo tisti ki so povezani s tujino doživeli hladen tuš, ki po prvem razmisleku ne bo več tako hladen. Stvari se bodo uredile bolje kot si mislite. Posamezniki, ki iščejo službo ali bi želeli napredovanje pa sedaj ne bo pravi čas, potrebno bo potrpljenje.

STRELEC
Strelci boste v tednu, ki prihaja polni dobre energije, saj bo podpora v partnerstvu maksimalna. Samski ne bodo zadovoljni z nekim novim znanstvom in ga bodo želeli končati, namreč imeli bodo občutek, da se ponavlja ista zgodba iz preteklosti seveda z novo osebo. Ne delajte krivice. Rešite se svojih strahov in jih ne nalagajte drugim. Poslovno boste deležni novih vetrov in priložnosti, od vas pa bo odvisno, če jih boste sprejeli. Predlagam vam akcijo. Pozitiven razplet sledi.

KOZOROG
Srečni boste, srečni samo zato, ker boste imeli občutek, da vas okolica razume, pa ne vsa okolico, ampak samo tisti posamezniki, do katerih vi čutite in se vidite v prihodnosti. Pogovori bodo tekli spontano, brez prevelike treme, še tisti najbolj »zaprti« posamezniki tega znamenja si bodo upali. Predlagam da naredite vse, da se začnejo zadeve končno premikati v vaši smeri, namreč poti so odprte. Poslovno možne menjave, podpisi in nagrade, to vam bo dalo dodaten elan.

VODNAR
Prva polovica tedna boste imelo željo kar preskočiti, vendar bo hitro minila, kajti druga polovica prinaša pravi veter za vaše želje. Ne razmišljajte kaj bi bilo če bi bilo, ampak naredite da bo, namreč nekdo vam prihaja nasproti, končno bo v čustvenem življenju razpoloženje na obeh straneh enako, nihanja, ki so bila ves čas prisotna, gredo v pozabo. Poslovno opravite nujne stvari, tisti posamezniki, ki pa se odpravljajo na pot, pa naj pazijo na svoje stvari, namreč možna negativna presenečenja.

RIBI
Želeli boste dokaze, želeli boste sigurnost, ne boste več dovoljevali praznih besed. Nasprotna stran vas bo tokrat vzela resno. Igrali boste igro kot velika zvezda, v sebi pa boste čutili neizmerni strah in ravno takšno obnašanje vam prinaša uspeh. Ne želite več biti v drugi vrsti in postavili se boste končno zase tako v čustvenih in poslovnih smereh, ko boste se znašli na samem, ne boste mogli verjeti,da je lahko uspelo vam. V bistvu tako z lahkoto in to na koncu, ko naj bi bilo vedno najtežje.

Facebook