fbpx

OVEN

Informacije, ki jih dobite v tednu ki prihaja, bodo potrdile ravno to kar ste razmišljali, zadnje tri mesece. Veliko je opravljenega dela v smeri poslovnih poti, sedaj sledi potrditev. Zadeve se vam bodo dogajale hitro, bodite pripravljeni reagirati takoj. Čustva so na tehtnici, kaj si želite veste, vendar boste zato premalo naredili. Bodite bolj dostopni in odprti. Na trenutke vam še vaša največja želja ne more priti blizu. Spremenite to, odmislite stare vzorce in sledil bo preobrat.

BIK

Dobite potrditev v smeri poslovnih poti ali menjave le-teh. Znašli se boste med dvema ponudbama kar pa bo v vas izzvalo pravo paniko. Katera smer je prava, oziroma kako se odločiti za naprej. Preteklost je preživeta, to je moj namig, pomeni odločno novi koraki so potrebni. Dogovori bodo v smeri pozitivnih razpletov. Čustveno pa potrebujete čas, res je da se naveličani že vsega, vendar je čas nedvomno potreben.Preteklost ne želite zapreti, prihodnost z določeno osebo, vam ni odprta.

DVOJČKA

Prijazni bodite v tem tednu, namreč lahko boste dosegli veliko več kot ste v začetku pričakovali. Morate si pridobiti zaupanje nekoga in prijaznost bo edini način. Poslovno ne delajte sprememb, ampak razmislite kaj je potrebno še nadgraditi. Čustva bodo v smeri občasnih srečanj, ki vam bodo počasi prišla preko glave. Kaj narediti boste razmišljali? Poslušajte sebe in vedeli boste, da je možnosti odločitev več. Pomembno je, da razmislite o vaših željah.

RAK

Razmislite preden se odločite, namreč napačna poteza ki jo imate v tem trenutku v mislih lahko prinese težave v smeri čustev. V kolikor imate v mislih, da z nekom prekinete, ker čutite nadvlado, vam predlagam da se ustavite in tega ne storite. Namreč odhod bo dokončen, vračati se ne boste mogli, pomeni vaše negativne misli in dejanja lahko naredijo nepopravljivo škodo. Pomembno se je ustaviti, prepustite se, namreč naslednji dnevi prinesejo rešitev.

LEV

Potrebno bo sprejeti poslovno odločitev, namreč neko okolje vam preseda, dovolj je bilo. Možnosti se odpirajo po dveh poteh, preverite kaj je lahko zanimivo za vas. Potrebno se bo poslovno temeljito pogovoriti glede preteklosti – kaj vam pripada. Partnerstvo je pri vas še vedno pod opozorilom nezadovoljstva. Jasno je da se v eni stvari ne strinjata. Vi se ne znate prilagoditi, druga oseba pa ni človek odločitev. Čas je potreben, brez pritiskov in neučakanosti.

DEVICA

Znašli ste se že pred težjimi nalogami, pa ste jih speljali z odliko, pomeni da čustvena naloga, ki je pred vami ne sme biti noben problem. Prerasli ste laži nekoga in sedaj ste na točki, ki jo vodi razum. Pogovori – debate vam dajejo potrditve. Poslušajte med vrsticami, tam se bodo odpirali vsi pogovori. Ugoden teden za vaša spoznanja in odločitve. Poslovno morate v tem trenutku razmisliti kaj si sploh želite. Mogoče nova pot? Vredno razmisliti!

TEHTNICA

Predramilo vas bo stanje, v katerem že nekaj časa niste zadovoljni. Gre za odločitve v smeri družine in partnerstva, ki že nekaj časa teče na neki distanci. Vzrok niso tretje osebe, vzrok je da je partnerstvo preživeto. Prav bi bilo da priznate svoje občutke, ne glede na razumevanje nasprotne strani. Namreč vaši občutki bodo, da vas čustvene smeri držijo na mestu tudi v smeri posla. Potrebne so prekinitve in sprostitve. Postavite sebe na prvo mesto, kar posledično daje preobrat.

ŠKORPIJON

Neki vaši poslovni načrti ali načrti s selitvijo, so tik pred realizacijo. Res je, da še bo potrebno narediti finančni plan, saj so spremembe korenite, pa vendar je čas da vse strahove potisnete na stran. Dolgo pričakovana potrditev v smeri posla prihaja, predvsem v smereh, ki ste si jih želeli. Sedaj več niso potrebna vprašanja, pač pa je potrebno, da se prepustite. Veliko ste naredili zase, da ste sedaj tukaj kjer ste, zato je prav pot nadaljevati. Vse dobro vam sledi.

STRELEC

Vse kar morate narediti v tednu, ki je pred vami je to da vso svojo energijo usmerite v poslovne zadeve in sprejmete odločitev. Ne prehitevajte, pač pa bo odločitev dozorela spontano. Stres vam ni potreben zaradi drugih, vendar vam tudi ni potrebno odstopati. Postavite se zase. Z enako mero energije, pa se odprite tudi v čustveni smeri in predvsem je pomembno, da nekomu ponudite še eno priložnost. Jasno je da si tudi vi to želite. Uspelo vama bo.

KOZOROG

Veliko ste razmišljali kaj narediti, vendar je čas odločitve v smeri čustev pred vami. Bodite iskreni in realni. Kaj dobite in kaj si zaslužite, predvsem pa razmislite česa vas je strah. Pred vami se odpira pot, ki je znamenje novih korakov v prihodnosti, osebo boste seveda izbrali vi po premisleku. Izboljšanj ne bo, zato se je v smeri nekoga potrebno odločiti. Dovolj je bilo neodločnosti. Postavite si temelje, kaj si želite in vztrajajte do cilja.

VODNAR

Prvi ste na vrsti, da vas teden obdari s klicem ali sporočilom v smeri čustev, ki si ga želite. Jasno je da ne morete takoj pričakovati rešitev, pa vendar je več kot očitno da že sedaj v tem trenutku veste, da boste vztrajali na začrtani poti. Želite si stabilnosti, znane osebe in ostajate na istem mnenju kot pred časom. Res da ni vse lahko, vendar vaša čustva v tej smeri prevladajo in prav jim je slediti. Premiki bodo počasni, vendar preobrati bodo sledili zagotovo. V pozitivni smeri.

RIBI

Spontano sledite svojim občutkom in dobili boste odgovore na vse kar vas zanima. Neki spor, vezan na hišo in neko žensko osebo, bo postajal vse bolj moteč tudi za vas. Povedali ste svoje – ne tiče se vas, odločitev pa morajo sprejeti drugi. Enostavno si boste želeli miru v tej smeri. Veliko boste razmišljali o spremembi doma ali selitvi, ki si jo želite, mogoče so misli povezane tudi na posel. Pomembno je da sledite intuiciji in nemogoče poti se začnejo postopoma odpirati.

Facebook