fbpx

OVEN

Prevzeli boste kontrolo nad svojimi koraki. Očitno je da ste bili kar nekaj časa pod vplivom, tako zaradi čustev, možnosti pa so tudi v smeri avtoritet povezanih s službo. Končno boste postopoma stvari postavljali na svoje mesto, predvsem pa ne boste pozabili nase. Nezadovoljstvo bo počasi bledelo, energija se bo stopnjevala, zmoti vas lahko samo neka nova oseba, ki se bo dotaknila vašega srca. Dajte si priložnost. Vse je mogoče.

BIK

Preveč ste stavili samo na eno pot, no mogoče ne preveč pač pa prehitro pričakujete rezultate in spremembe. Ustavite korak in dajte priložnost, da čas naredi svoje. Čustva so pod vprašajem, vendar pot ni zaprta, potrebno je samo potrpljenje. Bodite pozorni, na poslovne smeri, namreč v ozadju se dogajajo neke spremembe, ki se bodo dotaknile tudi vas – do konca jeseni. Potrebno je prisluhniti občutkom.

DVOJČKA

Veliko dvojčkov ste v tednu, ko boste vse prej kot mirni. Očitno se vam v čustvenih smereh dogaja na polno, vendar je potrebna zmernost, saj čas ne daje dokončnih odločitev. Predlagam, da si dovolite priložnosti, vendar ne obljubljajte preveč, saj boste morali besede jemati nazaj. Z nekom imate nedorečene pozicije, v mislih vam je namreč nekdo, ki prihaja v prvo vrsto že do konca meseca oktobra.

RAK

Vse poti so vam odprte, poti katere so povezane samo z vami, vašim razmišljanjem in energijo. Stopnjevanje dobrega počutja bo v veliki meri odvisno od vaše aktivnosti, ne pa od tretjih oseb. Sedaj veste česa ne želite, vendar ni čas za zapiranje vrat ali prekinitev nekih kontaktov, ki vas počasi obremenjujejo. Prepustite, namreč trenutno nimate pravih občutkov v smeri nekoga, ki še vam vedno ogreje srce.

LEV

Poslovno bo potrebno narediti veliko več, saj ste komaj na pol poti. Potrebno bo razmisliti v kateri smeri in do katerih ljudi je potrebno gojiti kontakt. Lahko se zgodi, da vas zmede neka ponudba ali nepričakovan denarni dobitek, ki vam prihaja v tednu ki prihaja. Zadovoljni boste, vendar si morate želeti še več, saj so vaše misli visoko usmerjene v cilj ki si ga želite. Potrditve prihajajo v mesecu novembru.

DEVICA

Želite z nekom več kot samo prijateljstvo? Potem vam mora biti jasno, da sedaj ne dosegate kriterijev te osebe, namreč spremenili niste do sedaj še nič, kljub veliki želji. Razmišljali boste o svojem pogumu, razmišljali o tem zakaj vedno sebe dajete na zadnje mesto. Predlagam vam da se premaknete takoj, namreč uresničitev vaše želje se počasi oddaljuje in verjamem da je najmanj kar si bi sedaj v tem trenutku želeli je izguba te osebe. Naredite nekaj dokler še je čas.

TEHTNICA

Hvaležni boste, da se vse odpira v smeri kot si želite, tudi če sedaj v tem trenutku niste ravno prepričani v tej smeri. Potrditve na čustvenem področju prihajajo dan za dnem. Velike spremembe so pred vami, katere si želite predvsem pa zaslužite. Finančno boste stopili na pot ki vam odpira dodatne prilive, posameznikom pa kaže začetek stabilnega poslovnega obdobja. Veselite se vsakega naslednjega koraka, ki vam prihaja.

ŠKORPIJON

Sreča vam odpira vrata in vas vabi da zadihate na polno. Veliko škorpijonov je že nekaj časa v popolnem preobratu svojega osebno – čustvenega življenja. Vaš čas je tukaj in pripravljeni ste narediti vse. Oseba nasproti vas je del prihodnosti, možne selitve, spremembe služb in zapiranja preteklosti bodo kot prioriteta v vašem življenju. Energije bo več kot dovolj, objem pa tako stabilen, da boste žareli. Zaslužite!

STRELEC

Strelci se boste v tednu ki prihaja soočali z preteklostjo v smeri uradnih zadev. Končuje se obdobje, ki vam posameznikom tudi nekaj let ni dalo miru, predvsem pa je zapiralo korake, da naredite spremembe v osebnem življenju. Sedaj ta čas prihaja in naredili boste veliko spremembo, lahko so tudi spremembe s stalnim partnerjem, vendar več ne na “stari način”. Peljite pogovore, naj vaša beseda končno obvelja.

KOZOROG

Čustva so potrkala na vaša vrata, vi pa se enostavno ne morate odločiti da jih spustite v svoje življenje. Očitno je, da je negativno obdobje pustilo posledice, ki je še sedaj tukaj. Strah je ostal in morate ga prestopiti. Novih oseb ne primerjajte s preteklostjo, nimajo nič skupnega. Predlagam da si odprete priložnosti, naredite korake in zadovoljstvo in dobro počutje bo zacvetelo tudi pri vas. Vztrajajte!

VODNAR

Vse kar je vaše vam ostaja, ne bojte se ne izgubite ničesar. Pogovori bodo mirni in polni rezultatov, sploh na čustvenem področju. Relacije bodo stabilne in počutili se boste kot da lahko ponovno zadihate. Rešili boste nekaj, kar si tako želite, res je da ne bo vse odvisno od vas, je pa jasno da so smeri povezane z vašim intimnim življenjem. Odločitev nekoga vas bo presenetila hkrati pa razveselila.

RIBI

Odprite se, ne dovolite preteklosti in ljudem iz nje, da vse krivde prelagajo na vas. Niste krivi ničesar, zgodilo se ni zaradi vas, pač pa zaradi odločitev, ravno teh ki vas na nek način klevetajo, možno tudi blatijo. Spoštujte sebe in se nehajte obtoževat. Pustite vrata odprta vsem, naj se vrnejo tisti ki bodo razmišljali da jim pomenite dovolj, za druge pa vam naj ne bo bar. Dovolj je bilo! Spremembe in odločitve so nujne.

 

GRAL

Facebook