fbpx

OVEN

Poudarek v poslovni smeri v tednu, ki prihaja. Posamezniki sicer pričakujete spremembe, drugi mogoče ne v tem času. Predlagam vam, da ste pozorni na informacije v tej smeri. Namreč stoji vam priložnost, ki vam lahko pozitivno spremeni vaše razmišljanje v smeri vaših financ. Sreda bo tisti dan ko je izpostavljen po ugodnih energijah. Verjamem da z odločitvami nimate problema, ampak tokrat je pred vami priložnost, ki jo odsvetujem zamuditi. Pogumno!

BIK

Čustva morate premakniti iz mrtve točke in ta priložnost se vam ponuja v tednu ki je pred nami. Ne pogrevajte ničesar, ker ne boste dosegli ničesar, oziroma se boste še naprej vrteli v krogu. Če želite nadaljevanje morate spremeniti svoj način razmišljanja in se rešiti trme. Ugodni razpleti samo v primeru, če boste znali končno drugače. Poslušajte sebe in naredite ravno to, česar vas je bilo do sedaj strah, potem končno pozitiven preobrat.

DVOJČKA

Končno ste tudi vi na vrsti, da vam energije odpirajo pot v smeri kot si želite. Počutje bo drugačno, polno in mnogi med vami se ne boste več želeli zapirati v svoj svet. Pozitivne komunikacije, tako poslovno kot čustveno, vam dajejo jasno vedeti, da so vaše skrite želje na poti realizacije. Lotite se vsega, bodite odprti, delajte to kar najbolje znate, namreč stoji uspeh in predvsem vaše zadovoljstvo, ni vam potrebno več dvomiti vase.

RAK

V tednu, ki prihaja imate raki izredno novo priložnost v smeri poslovnih zadev. Zdaj ali nikoli si dopovejte in stopite iz cone udobja. Postavite se v prvo vrsto, pravzaprav tja kamor zaslužite ves čas. Obrestovalo se vam bo na daljše obdobje. Čustveno ste še vedno nekako prazni in polnih dvomov. Jasno je da je preteklost dokončno zaprta, pa tudi želite si več tega ne. Pa vendar, kaj pa nekaj novega? Ne obračajte pogleda vstran, neka oseba je izredno zanimiva. Odprite se pogovoru.

LEV

Priložnosti odprte v smeri čustev! Sedaj je na vrsti vaša odločitev, ki pa jo je tokrat potrebno sprejeti – odlašanja je dovolj. Tako močno si želite, vendar v preteklih tednih ste imeli nekako premalo poguma, sedaj vas energije nagradijo tudi s pogumom in izgovori več niso potrebni. Izredne priložnosti stabilnosti v čustvih, naredite vendar nekaj v tej smeri. Poslovno zadeve tečejo mirno in ustaljeno. Finančni priliv v petek.

DEVICA

Ne želite prevelikih pritiskov, pa vendar bodo prisotni. Potrebno se je zavedati, da nedorečene stvari v smeri čustev enostavno ne morejo več trajati v nedogled. Predlagam vam, da razmislite kaj si dejansko želite in odločitev vas bo zagotovo razbremenila, čeprav vas je tega še sedaj v tem trenutku nekako strah. Poslovno nove priložnosti z veliko začetnico na katere ste lahko ponosni, saj te potrjujejo kako ste v bistvu dobri v tem kaj delate.

TEHTNICA

Zelo pomemben teden pri vas v smeri odločitev, ki ste jih pričakovali že konec preteklega leta. Pravzaprav ste vi v sebi odločeni, vendar je potrebno narediti odločilen korak. Vaša čustva so na pol poti. Sedaj je čas za korak prihodnosti, pomeni da imate z nekom opravka s katerim morata končno definirati vajin odnos. Začeti pogovor je eno najtežjih dejanj trenutno – upajte si – čustva so na obeh straneh.

ŠKORPIJON

Leto se je začelo dobro, pa vendar lahko že v tednu pred nami pričakujete naslednji korak. Čustva so na vaši strani, naklonjena vam kot tudi leto samo. Izpolnite si svoje želje, nekdo vas čaka odprtih rok in marsikateri škorpijon zakoraka v resno razmerje prihodnosti. Časi solz so zagotovo mimo. Teden bo to tudi nakazal. Poslovno dobra vest v četrtek, če želite nekaj zamenjati boste zato dobili priložnost.

STRELEC

Zavedeni boste, če si boste seveda to dovolili. Potrebna je pozornost in branje med vrsticami! Je že res, da vi veste komu lahko zaupate, vendar časi se spreminjajo in negativen občutek, ki ga imate v sebi je pravi. Razhodi se lahko dogajajo z ljudmi ki so imeli pomembno vlogo v vašem življenju, vendar je jasno da so zvodeneli že nekaj časa nazaj. Ni vam potrebno več igrati, pojdite naprej, pred vami so sveže energije in posledično osebe.

KOZOROG

Teden, ki vam prinaša prav tisto novico, ki jo pričakujete v smeri čustev. Kakšna je vaša odločitev že veste. Korak ki ga boste naredili pa je jasen. Čustva so v veliki prelomnici, vendar dnevi pred vami vam prinašajo razbremenitve. Pogledati je bilo potrebno resnici v oči že nekaj tednov nazaj, sedaj ste v novem koraku, ki je povezan z vašimi željami. Ni je stvari, da ne bi zmogli, pa tudi zdravstveno dobite pozitivno potrditev. Uspeh zagotovljen.

VODNAR

Brez konflikta v tednu pred vami, namreč stvari lahko z lahkoto rešite s temeljitim pogovorom in iskrenostjo. Postavite se zase in sledili vam bodo tisti ljudje, katerih ne bi želeli izgubiti. Čas je vaš, odločite se in naredite čistko tako na čustvenem kot poslovnem področju. Začnite novo pot, namreč vrata te poti se vam na široko odpirajo. Velika razbremenitev v smeri financ vam prihaja – zadnji izgovor za vas.

RIBI

Ljubosumen teden, vendar bo potrebno razmisliti, če imate prav ali je kot vedno neki sum nastal, zgolj in le v vaših mislih. Bodite nežni do sebe in spremenite razmišljanje, saj še zdaleč nimate prav. Poslovno boste pred novo prepreko, ki pa jo boste z malo truda z lahkoto prestopili. Energijo vlagajte v tej smeri in že februarja meseca si boste lahko rekli da ste uspeli. Uradna pošta, ki vaš čaka sicer ni ugodna, ampak se je potrebno soočiti z njo.

 

 

GRAL

 

 

Facebook