fbpx

OVEN

Pričakovanja naj bodo velika. Vi ste na pragu premikov, ne glede na trenutno situacijo. Nekdo se odmika, vendar vzrok ni v vas, ampak vplivu, ki ga žal ta oseba ni dorekla. Vsaj ne na način kot bi si vi želeli. Stvari so ostale delno odprte in ta vpliv je potrebno dokončno zapreti. Zgodilo se bo tudi to, saj vam na pot prihajajo sporočila, ki bodo to tudi potrdila. Zavedajte se svojih kvalitet in dela, ki ste ga vložili v neki odnos in jasno je da vam ne more spodleteti. Tudi manjši finančni prilivi, bodo razbremenili nujne korake v tej smeri. Lažje boste zadihali.

BIK

Dodajte sebi vrednost in prestopite neke vplive, tudi če so to vplivi najbližjih oseb. Namreč sedaj nimajo prav, saj se ne zavedajo kako globoki občutki so prisotni pri vas in kako zelo si želite sprememb. Ne obračajte več pozornosti in ne izgubljajte energije v tej nepotrebni smeri. Dvomi namreč v vas delajo pravi vihar in nujno jih je prestopiti. Zaupajte v vašo pot, zaupajte osebi, naredite vse da boste kljub dvomom odpiralo, tako potreben pogovor med vama, namreč samo to daje dobre zaključke za prihodnost. Finančno stanje sedaj ni prioriteta, neke manjše stvari boste zapirali sproti.

DVOJČKA

Vaše misli niso mirne in to z razlogom. Trenutno počutje je vse prej kot takšno kot ste želeli, namreč od določene osebe ne dobivate tega kar ste želeli. Neke besede so vas zmotile že nekaj časa nazaj, sedaj se to nezadovoljstvo samo stopnjuje. Poznate sebe kaj si želite, zato je prav, da ne ponavljate starih napak in držite v sebi stvari zaradi ljubega miru. Res je da si želite partnerstva, vendar vas to počutje opozarja, da to partnerstvo postaja podobna zgodba iz vaše preteklosti iz katere ste odšli. Ni potreben odhod v tej smeri je pa zagotovo potrebno spremeniti to razmerje in ga postaviti po vaših  miselnih okvirjih.

RAK

Pripravljeni ste na večji preobrat v svojem življenju, pomeni da se bo potrebno osredotočiti še na kaj drugega kot samo na poslovne – finančne poti. Vi morate zaživeti tudi v osebnem odnosu, to vam je v tem trenutku še kako potrebno. Veliko boste naredili sami, če se boste odločili v tej smeri, namreč mogoče je da osebo s katero si želite konkretne prihodnosti že poznate, vendar je jasno da samo čakate. Aktivno stopite na pot ki si jo želite, saj se v tednu ki prihaja že kaže prva priložnost zato. Naredite si življenje polno, saj je čas zato več kot idealen.

LEV

Prav bi bilo, da neke informacije najprej preverite, šele nato se spuščate v pogovor in debate v smeri čustev. Jasno je namreč, da delate napeto stanje samo zaradi svojih dvomov. Pomeni da si svoje miselne sume potrjujete, brez da bi preverili. Stanje res da ni idealno, vendar se ne dogaja nič takega, kar bi imelo vpliv preteklosti. Ustavite se in predvsem prestopite svoje strahove. Usmeri misli v poslovne poti, tam je nujno potrebna vaša energija za izpolnitev nekega pričakovanja, ki vam prihaja. Bodite fizično prisotni, da ne boste kasneje ponovno krivdo prelagali na nekoga drugega.

DEVICA

Vaše misli morajo biti mirne, predvsem odločne, da boste le-te tudi uresničili. Ne zadržujte vsega v sebi in se spomnite nekoga iz preteklosti, ki vam je povedal resnico. Čisto resnico, katere se takrat še niste zavedali, sedaj jo dojemate vedno bolj. Postavite se zase, predvsem pa se postavite za svoja dejanja. Ne glede kaj je bilo si priznajte, nihče vam nič ne more. Ne kompenzirajte, tako da vas okolica lahko obsoja vi pa ste zaradi slabe vesti in skrivnosti pripravljeni slediti in biti tiho. Za vas gre, pomeni potrebno je narediti rez. Sploh ne bo težko.

TEHTNICA

Prilagajati se več ne morete, ne želite! Potrebno je po vsem kar se je dogajalo v smeri čustev sprejeti odločitev. Sprememb ni in jih tudi ne bo. Ne morete zgodbe ki jim je potekel rok trajanja postavljati tja kamor že zdavnaj niso, pomeni v središče svoje življenja. Poskušali ste obrniti smeri, se pogovoriti, vendar enostavno se poti razhajajo, tako kot pogledi na prihodnost. Sprejmite svoje nove misli in delujte v tej smeri, pa ne zaradi drugih, ampak zaradi sebe. Potrebujete mir, potrebujete svojo zgodbo, tako kot potrebujete zrak. Odločite se in končno zadihajte.

ŠKORPIJON

Na trenutke še prihajajo strahovi na površje, pa vendar je v teh trenutkih potrebno takoj spremeniti misli. Ne bojte se svoje sreče v osebnem življenju, predvsem pa sprejmite spremembe, ki so nujne. Naj bo samozavest v teh trenutkih vaša odlika in potrditev to kar čutite. To je edina prava pot za prihodnost, vse ostalo vam bo sledilo samo od sebe. Dovolj je nekih tujih zgodb v katerih ste do sedaj nastopali vi kot stranski igralec, celo statist. Sedaj vam je čustveno dana glavna vloga, pomeni je na vas da jo sprejmete. Energije vam dajejo to možnost.

STRELEC

Poslušajte občutke ki jih imate v sebi. Moti vas ena oseba v smeri poslovnih poti, namreč iz nekega “prijateljstva” boste dobili samo polena pod noge. Mogoče je da ste jih že dobili, vendar niste znali povezati od kot prihajajo. Hinavska igra ki je v ozadju, naj vam potrdi vaše misli, da je strah zaradi vaše sposobnosti v bistvu pri tej osebi ne pri vas. Tudi če vam je nekdo pomagal odpreti neko pot, to še ne pomeni, da mu morate slediti iz hvaležnosti. Vse prej kot to naredite, pa zaradi tega niste nehvaležni, samo postavljate se za svojimi kvalitetami.

KOZOROG

Prilagodite se nekomu, saj v tem trenutku ne rabi še vas da mu postavljate ultimate. To ni teden ultimatov ampak pilagajanja, namreč ob koncu tedna se boste zavedali, da je bila ta odločitev še kako pravilna. Tako vam bo vaše razmerje rastlo, tudi če še je v tem trenutku samo skrivnost. Prav je tako. Pustite publiko, ampak se osredotočajte na svoje nove temelje. Prav vam bo prišlo, da poslušate vse komentarje kot oseba, ki nima ničesar s to zgodbo, ravno v tej smeri vam stojijo glavne potrditve in informacije.

VODNAR

Preteklost je nedvomno na vratih. Strahovi ki so bili prisotni, se bodo spremenili v potrditve in novo upanje. Nesporno je da boste znova obudili neko zgodbo, ki si jo tako želite. Odločitev bo pred vami, zato jo sprejmite in se prepustite. Neko temo v smeri osebe iz preteklosti zaprite, ta vpliv je nepotreben. Osredotočajte se na svoja čustva, ki so jasna in iskrena, kot se to potrjuje tudi iz druge strani. Prerastite govorice in ne reagirajte na njih, morate se zavedati da bodo govorice vedno, od vas pa je sedaj odvisno, če jih še sprejmete v svoje življenje. Potrebe zato ni nobene.

RIBI

Hvaležnost je pri vas novost, vsaj tako iskrena hvaležnost, ki jo boste čutili v tednu ki je pred vami. Problemi povezani z odnosi družinskega značaja se umirjajo, tudi skrb v smeri neke bolezni bo manj izrazita, saj bodo informacije izredno pozitivne. Osredotočajte sedaj svoje misli na poslovne korake, ki jih je potrebno še rešiti v smeri neke nepremičnine. Dvomili boste v neko odločitev, ki ste jo sprejeli, mogoče ste naredili prehiter korak, vendar je to korak ki se da popraviti – nadoknaditi. Potrebno je samo da se vrnete in naredite znova.

 

 

GRAL

Facebook