fbpx

OVEN

V tednu, ki je pred vami nujno sprejmite odločitev v smeri posla, tudi če je ta odločitev vezana na spremembo. Ne pišem o koraku, pač pa o odločitvi, saj so vaši premiki poslovno vezani na mesec januar. Sedaj je potrebna odločitev. Vzporedno boste pod čustvenim stresom, saj ne dobite odgovora, na konkretno čustveno vprašanje. Predlagam vam, da se umirite, saj ta odgovor zagotovo prihaja v želeni smeri, le malo potrpljenja je še potrebno. Vse kar je v tem trenutku za vas še nedosegljivo, prestopa prepreke in pot se odpre, samo čas je potreben.

BIK

V najbolj težkih čustvenih trenutkih vam pomaga nekdo, ki zagotovo v prihodnosti ne bo samo prijatelj, zato bi bilo dobro, da se ne vrtite samo okoli žalosti in odprtih vprašanj preteklosti, ki je minila, ampak stopite in razočaranega kroga, ki je prazen. Vam naj bo na prvem mestu vaša energija, ki je v tem trenutku na alarmu. Potrebno bo stopiti naprej, potrebno se je soočiti. Ne vztrajajte trmasto v neki smeri, ker se ne bo spremenila in se pogovorite sami s seboj, da si vendar zaslužite več. Teden ko imate možnost sebi narediti veliko uslugo.

DVOJČKA

Poti so vam odprte, vi pa enostavno ne stopate na njih. V smeri poslovnih poti vas namreč občutek ne vara – ni potrebe za spremembami, je samo potreba za nadgradnjo. Tisti dvojčki, ki svojo poslovno pot gradijo boste nagrajeni, drugi ki pa si želijo menjave pa je potrebna velika pozornost, saj lahko stopite na slabše kot ste sedaj. Zato je potrebno razmisliti, predvsem pa si ne dovolite tujega vpliva. Čustva so pri dvojčkih na tehtnici, bodo obveljala za prihodnost ali pa se je potrebno soočiti, da neki termin ki ste si ga določili v naslednjih mesecih odpade.

RAK

Vaše možnosti so odprte, poslovne zadeve so na pragu premikov navzgor, veliko več lahko naredite kot si sploh upate misliti. Potreben je pogum, saj znanje zagotovo imate. Mnogim rakom se odpirajo poti v smeri nepremičnin, pomeni odločitve katera pot za vašo prihodnost je prava v smeri doma. Čustva so pri rakih v mirnem obdobju brez večjih premikov , ustaljena in zadovoljni ste lahko. Samski raki, pa prihajate v obdobje novosti in srečanj, ki vam prinašajo razmerja vezana na prihodnost. Bodite samo to kar ste, to bo dovolj.

LEV

Pozornost v smeri finančnega stanja in pravi korak, za katerega boste imeli priložnost je tukaj. Odločitve bodo hitre, zato je potrebna velika mera odločnosti. Tudi z rahlim rizikom se boste spogledovali, na kar ste pa v zadnjih letih tudi navajeni. Vse boste speljali kot si želite, ustavite se samo v smeri čustev, tukaj še ne najdete rešitve, kot bi si želeli. Pomembno je, da ne spreminjate poti in vztrajajte. Dovolite čas nekomu in mu stojte ob strani, vendar ne bodite polni nasvetov, kako bi naredili vi, ker to nima nobene veze z njegovim – njenim trenutnim stanjem.

DEVICA

Poslovite se od misli, ki jih ne znate ne zmorete realizirati. Je pač tako, da še vedno potrebujete čas in ta čas lahko traja še prvo polovico letošnjega leta. Sicer po nepotrebnem, vendar vi zase zagotovo veste najbolje. Spuščate priložnosti, živite v enem krogu, ki je potreben sprememb, vlagate v nekaj kar ne bo prineslo rezultatov, vendar če ste vi tako zadovoljni, kar seveda niste je nenazadnje to vaša odločitev. Poslovno imate dovolj moči in znanja, da načrte peljete kot ste si zadali v tej smeri ne bo problema, le bodite pozorni na mlajšega družinskega člana ali prijatelja.

TEHTNICA

Ne bodite sebi v breme ampak se sprostite. Sedaj ko se vam začele čustvene poti odpirati kot ste si želeli je ponovno prisotnih preveč dvomov. Kaj si sploh želite. Očitno je da ste polni strahov in ti so vzrok vašega koraka nazaj, ki ni potreben. Ne morete tako, potrebno se je soočiti s samim seboj in neke načrte pa tudi obljube izpeljati. Potrditev iz druge strani je odprta. Lahko nadaljujete eno stabilno razmerje v prihodnost, le vagajte več ne. Poslovno bodo poti ustaljene, nezadovoljni boste naprej, vendar boste čutili da sedaj ne morete odpirati vseh front, zato boste počakali.

ŠKORPIJON

Povsem nepričakovano se vam javi oseba iz preteklosti in proti pričakovanju bo naredila precej zmede v vašem čustvenem življenju. Mnogi škorpijoni ste na ustaljeni poti svojih čustev in presenetili boste sami sebe, kako vam je klic preteklosti ustvaril nemir v vas. Misli bodo polne dvomov in priznati boste morali, da je preteklost bila samo postavljena na stran, še zdaleč pa ni preboleta. Ste pripravljeni znova? Razmislite kako ste se počutili in kako se počutite sedaj, v tem počutju je odgovor, ki ga je nujno potrebno sprejeti. Ne dajajte nobenih obljub.

STRELEC

Sprostite se, namreč z napetostjo zadnjih dni, ne boste prišli nikamor, vsaj tja ne v smeri čustev, kamor želite. Prišlo je do odmika z razlogom in druga stran potrebuje samo čas. Pritiski tretjih oseb so izredno poudarjeni. Predlagam vam da sprostitev najdete v smeri poslovnih poti in v smeri nekega denarja, ki si ga želite urediti. Zavedajte se da je mesec februar, ki prihaja tisti, v katerem boste ponovno zaupali, da bo vse tako kot mora biti in potrebno je sedaj urediti smeri posla kot si želite. Vse ostalo v tem trenutku dajte na stranski tir. Rešitve prihajajo spontano.

KOZOROG

Pred vami ja pozitiven teden v smeri novih začetkov. Potrebni so pogovori in odprt nastop. Izražali boste vse kar vam na nek način leži na duši. Potrebna je iskrenost, tudi v smeri poslovnih korakov. Čustva boste postavili tja, kamor lahko v tem trenutku postavite. Ne pretiravajte v prevelikih željah, saj bodo napredovanja postopna. Prilagodite se in prepustite. Potrebna je pazljivost v smeri nekih bolezenskih znakov. Mogoče je da tudi zaradi virusov obležite. To je vse zato, ker je vaš imunski sistem načet in mu je v prihodnje potrebna večja pozornost.

VODNAR

Pripravljeni ste na vse, ker si želite rezultatov v smeri čustev. Željo osredotočajte na osebo, ki si jo želite v prihodnosti zraven sebe. Potrebno se bo soočiti s trenutnim problemom, ki je v povezavi z neko starejšo osebo, namreč zato so v tem trenutku rešitve v smeri vaših čustev na čakanju, vendar je to samo za kratek čas – brez panike. Opravke boste imeli z uniformami in skupaj boste našli ugodno rešitev za rešitev nekega zdravstvenega stanja. To vas bo precej razbremenilo, saj je več kot očitno, da se bojo stvari začele dogajati iznenada. Sledijo ugodni razpleti.

RIBI

Nič vam ne bo težko, saj boste jasno postavili svoje cilje, katere ste že v veliki meri dosegli v smeri poslovnih smeri. Mnogim ribam stojijo dobre odločitve v smeri denarja ali nepremičnin, vendar se odločajte hitreje. Ne komplicirajte, saj je vse namenjeno in čisto. Brez potrebe boste namreč dvomili v stvari, ki so povezane z nekimi uradnimi listinami. Očitno je da imate zaradi slabih izkušenj še vedno problem iz preteklosti. Veliko pozornost usmerite v svoje tekoče posle, ki so v nadgradnji. V tej smeri namreč potrebujete samo še čas do uspeha ki si ga želite

 

 

GRAL

 

Facebook