fbpx

OVEN

Pomembni dnevi, ki dajejo možnosti odločitev. Sledili boste svojim željam. Čustva so tukaj pred vami, mogoče bo vse. Velike spremembe, ki so že nekaj časa nakazane so na poti realizacije. Mnogi ovni prihajate do točke, ko se nekdo odloči v smeri prihodnosti. To kar je sedaj breme se obrne v radost. Zavedajte se kako veliki premiki sledijo. Sprejmite jih, pripravljeni ste.

BIK

Finančni priliv, ki ga ne pričakujete, vam daje možnosti odločitev. Potrebno je sedaj sebe postaviti na prvo mesto. Mnogi med vami si želite nekaj, kar sedaj v tem trenutku ni izvedljivo, sploh kar se tiče čustvenih smeri. Potrebno bo to sprejeti. Ne prekinjajte nečesa, kar vam je dano za prihodnost, samo počakajte. Zgodilo se bo vse ob svojem času. Na pravi poti ste, to je pomembno.

DVOJČKA

Razmislite kaj vam je potrebno najprej spremeniti. Odvisno je od vaše odločitve, oziroma od odločitve o kateri govorite v smeri svojega partnerstva. Strinjali se boste, da je nekomu potrebno postaviti meje in predvsem je potrebno posledično ustvariti mir v vašem življenju. Tretji vplivi presegajo meje, zato je prav, da se v tej smeri pogovarjate. Postavite meje to je nujno!

RAK

Včasih je potrebno poslušati tudi dober nasvet. Trma vam ne odpira poti realizacij. Stari vzorci se morajo zapreti, zaradi vaše sreče in predvsem miru. Bodite odprti za spremembe, ki vam prinašajo blaginjo. Veliko ste že prestopili in lahko se naredi še več. Zaslužite srečo, čustva v obliki, kot si sami želite, zato je prav da razmislite.

LEV

Bodite tokrat tudi na zunaj to kar v sebi močno želite. Veliko je odvisno od vas, skoraj vse. Odločitve, ki jih prinašajo dnevi pred vami, bodo povezani v smeri čustev in velikih preobratov v smeri prihodnosti. Ustvarjajte svoje želje, sprejmite spremembe in ne delajte z egom. Ne splača se, saj ste pred svojim najlepšim obdobjem zadnjih mesecev.

DEVICA

Prav vse vam bo uspelo. Stari objemi, preteklost, ki vam je še kako potrebna, da zberete pogum in končno naredite korake, ki jih želite. Poslovno so poti naklonjene vam, jasno da so vam na voljo dve, odločitev je jasna kaj si želite. Spremembe bodo velike, vendar boste z izredno energijo uspeli prav vse. Končno boste imeli radi sami sebe.

TEHTNICA

To kar boste čustveno dosegli v tednu pred vami, si ne morete sami zamisliti, čeprav si tega močno želite. Vaša čustva bodo prioriteta, dogodki bodo povezani z osebo, ki je že v vašem življenju, vendar ni bilo premikov. Sedaj prihajajo premiki, odpira se skupna pot, doživeli boste, da se neka obljuba izpolni. Poletje se je začelo za vas v najboljši smeri želja.

ŠKORPIJON

Vsak korak, ki bo premišljen in predvsem toleranten prinaša v smeri partnerstva premike. Čas trme in ega morate pustiti za seboj. Novo/stare poti ne morete začeti na “stari” način. Jasno je da si želite neko razmerje obnoviti, zato je prav, da delate drugače kot do sedaj. Pomembni pogovori prinašajo potrditve, govorite o vsem in vse se bo obrnilo v vajini smeri.

STRELEC

Potreben je čas, da si opomorete od nekega poslovnega šoka. Igra še zdavnaj ni končana, zato je prav, da ne odstopate od svojih načrtov. Izpostavljeni so poslovni konflikti ali nesporazumi, katere morate preko pogovora tudi rešiti. Ne dovolite si da nosite bremena koga drugega, saj vam to ni potrebno. Odprite se in nadaljevanje sledi.

KOZOROG

Znali ste narediti veliko prelomnico, sedaj vas bodo vaši občutki presenečali, saj boste želeli korak nazaj. Kot da ste se za nekaj v smeri čustev odločali prehitro. Zmedenost je izpostavljena. Želeli boste pogovore in kot da se ne boste znašli z osebo s katero ste sedaj v razmerju. Zavedate se da vas v tem razmerju ni in pripravljeni boste narediti vse, da se vrnete.

VODNAR

Prihajajo dnevi ko bodo poti odprte za vas in ne bosti mogli več postavljati na stran kaj si dejansko želite. V tednu, ki je pred vami boste imeli veliki problem sami s seboj, namreč nikakor ne najdete odgovorov v sebi in zdi se vam da ste preveč obremenjeni. Jasno je da so strahovi tudi vaši kako naprej, potrebno se je odločiti, saj se vam nobena nova smer ni odprla brez razloga.

RIBI

Teden ki vam daje poti odprte. Pomeni mnogi med vami se boste odločali, da potrebujete čas zase in se boste odmaknili, drugi ki pa imate čustvene zastoje boste želeli neko razmerje postaviti v gibanje in nadaljevanje. Pomembno v teh dneh je postaviti svoje želje na prvo mesto. Veliko boste naredili že s to odločitvijo. Ribam stoji čustvena sreča, samo sprejeti jo je potrebno.

Facebook