fbpx

OVEN
V tednu, ki prihaja boste izreden sogovornik in posledično  zanimivi ljudem okoli vas, tako poslovno kot na čustvenem področju. Vezani boste čutili izboljšanje v svoji vezi, pogovor bo lažji in probleme boste s partnerjem gledali iz druge plati. Osebe, ki svojega partnerja še iščete se odpravite med ljudi. Možnosti so odprte za nenadno srečanje, lahko pa se tudi zgodi da dočakate tako pomembno sporočilo od nekoga. Prijeten teden pred vami, poln nekih občutkov, ki dobijo potrditev tudi v vsebini.

BIK
Tajne ljubezenske veze so na vidiku. Samskim bo to odgovarjalo samo nekaj časa, potem bodo vaše želje začele rasti v nekaj več, zato bodite pozorni koliko je to sploh mogoče. Vezani boste čutili potrebo, da s partnerjem poglobite intimen odnos, da oživite občutke, ki so bili prisotni na začetku vajine veze. Poslovno boste mirni, saj so stvari postavljene na svoje mesto, pa vendar boste posamezniki razmišljali o menjavi, vendar še brez ideje v kateri smeri si želite.

DVOJČKA
Privlačni boste, nobena relacija ni nemogoča za vas, zato boste dvojčki, ki ste v resnih zvezah prisoten upravičen dvom, zato razmislite kako naprej. Je to prava oseba zraven vas? Samski tega znamenja, pa boste to energijo dobro uporabili zase. Uspe vam lahko dolgotrajna želja v smeri partnerstva, tokrat si boste namreč upali narediti korak več. Teden bo ugoden, da si priznate, da si želite ponovno neke stabilnosti. Ugodne smeri so odprte! Premiki v smeri vaših želja so odprti.

RAK
Pred raki so lepi ljubezenski trenutki, zbliževanje s partnerjem bodo na vrhuncu. Vedno bližje na poti osebne sreče ste, to čutite, pa vendar vas neki dvom, kljub rezultatom ne bodo pustil na miru. Prepustite času čas, ničesar ne morete rešiti takoj. V poslu se boste distancirali. Zabavalo vas bo kako želijo nekateri s svojo pomembnostjo izstopati, tako je če se precenjuješ. Vam to ni potrebno. Svoje rezultate imate na dlani. Potrebno je narediti še več, idej je veliko. Posledično sledijo realizacije.

LEV
Skrivnosti se vam bodo zdele tako privlačne, da ne boste mogli jasno razmišljati. Okupirale vas bodo skrite ljubezenske vezi, ki dobivajo na pomembnosti, če vam je všeč ali ne se boste odločili sami, vendar ne sedaj, sedaj ste odločeni da priložnost zagrabite z obema rokama. Pazljivi bodite tisti, ki ste vezani, jasno je da lahko zasejete velik dvom pri partnerju. Poslovno ne nastopajte z užaljenostjo in čustvi, ki sem ne sodijo, pokažite svojo samozavest in dokažite profesionalno svoj prav. Z dokazi.

DEVICA
Nekdo od vaših prijateljev je vam bližje kot si upate priznat. Na prelomnici boste, ali zadržati prijateljstvo, ali narediti korake v čustveni smeri. Predlagam vam, da poslušate svoje srce, takrat se boste zavedali, da ste že odločeni.  Vse kar lahko naredite je, da poslušate sebe, to namreč naredite zelo redko. Namreč vaša intuicija ima vse odgovore. Poslovno boste ponovno kupovali pozornost. Vam je res to potrebno? Naredite vendar rez in dokažite svoje sposobnosti. Potrditev sledi.

TEHTNICA
Na vseh področjih bo kvaliteta za vas na prvem mestu, zato ustavite korak in se zamislite, življenje vam samo od sebe ponuja rešitev, katero boste tudi izkoristili. Možne selitve, nove veze, novi poslovni koraki. Vse kar bo povezano s kvaliteto boste tudi sprejeli. Neobremenjeni boste s preteklostjo, ta je končno za vami, vi očitno delate korake naprej, vaše počutje opozarja, da ste tokrat na pravi poti. Nadaljujte, ne ozirajte se, pot ki je pred vami obeta blaginjo. Poguma je dovolj.

ŠKORPIJON
Energija ki bo prisotna v tednu, ki je pred vami, bo vložena v čustvene odnose, pa ne čustvene odnose ki so na odhodu, ampak v čiste nove korake, katere ste pred časom še zaradi zunanjih dejavnikov dajali na stranski tir. Novo je tu in novosti si želite. Mnogi med vami boste še vedno dvomili, pa vendar samo še kratek čas. Počutje bo nabito s pozitivnim razmišljanjem, predvsem o svoji prihodnosti. Poslovne zadeve boste opravljali rutinsko, sedaj vam posel ni prioriteta.

STRELEC
Nerazpoloženi boste za pogovore o enakih stvareh. Jasno vam bo da so nekatere čustvene pozicije zvodenele, vezane na dolge partnerske veze iz preteklosti. Ne želite več tega, ne želi tega tudi nasprotna stran. Jasno vama je da zaradi tujih želja ne morete delati usluge, to vas bo na nek način osvobodilo in zadihali boste. Usmerite pogled naprej, namreč pred vami je že oseba, ki vam prinaša spremembe. Poslovno ugodni rezultati vezani na dolgoročne poslovne smeri, stabilnost vam je dana.

KOZOROG
Zaradi poslovnih obveznosti, boste morali na stranski tir dajati neko čustveno relacijo, ki vam je že aktualna nekaj časa. Ne bo nobene zamere, nasprotna stran je pripravljena počakat. Potrudite se odkupit že konec tedna, ko boste neki poslovni rezultat že imeli v rokah in bo potrebna sprostitev. V tem tednu bo vaši ugodni razpleti na poslovnem področju presenetili celo vas, finančni priliv je na vratih. Potrditev, ki še prihaja, pa je samo dodatna potrditev, da finančni priliv ne bo edini.

VODNAR
Pozitivno razmišljanje in veselje bo povezano z nenadnimi uspehi ljudi kateri so vam blizu in ste jim resnično želeli takšen razplet. Zase boste imeli občutek, da še niste tam kje bi želeli biti. Vztrajali boste, saj se zavedate da ste tudi vi samo korak do uspeha. Že nekaj časa namreč čutite to iskreno pravo pot v sebi, ki se je začela v preteklem letu 2020 in sedaj dobiva rezultat. Premiki bodo jasni, sledite intuiciji. Mnogi med vami podpišete nekaj dolgoročnega za prihodnost. Razbremenitev bo ogromna.

RIBI
Postopoma je vaše čustveno življenje začelo s koraki v pravi smeri, res je da še ni dobro, zato pa je na dobri poti, zadovoljni boste. Ne dovolite si prevar, ker boste potegnili kratko. Odprite se in naredite to kar res čutite. Pravzaprav kdaj ste to naredili nazadnje?  Poslovne stvari pa bodo opozarjale na to, da bo potrebno še nekaj vložene energije, da se bodo poslovne zadeve začele odpirati v želeni smeri. Ne hitite, veliko dela je še odprtega in rabite še nekaj tednov da ga zaključite, posledica bo dober rezultat.

 

 

 

 

 

GRAL

Facebook