fbpx

OVEN

Ne zapirajte se vase in ne odmikajte se. Raje kot to se odprite za čustva in druženje z vam ljubo osebo. Imeli boste vse pogoje za globoke pogovore, ki bodo razjasnili marsikatero stvar, je pa res da en pogovor še ne prinaša rešitve. Vztrajajte bodite iskreni. Poslovno delajte samo vaše delo, v kolikor ste dali prošnjo ali pričakujete neki glas povezan z vašo željo ga dočakate konec tedna (četrtek). Ugodna rešitev za vas, vendar zamika bo do 8 tednov od sedaj.

BIK

Čustveno odtujenost boste začutili v tednu ki prihaja. To vas bo na nek način užalostilo in vam pobralo prepotrebno energijo. Razmišljali boste kako premakniti pozicije tja kot so bile. Priznati si boste morali, da ste pretiravali in da ste delali zaključke brez da bi nekaj preverili. Popravite kar se popraviti da. Potrebno bo stopiti korak do osebe in speljati iskren pogovor. Naj vam ne dela ego, da ne bo prepozno. Poslovno mirno brez večjih stresov.

DVOJČKA

Predlagam vam, da v tednu ki prihaja izpostavite najbolj skrite želje in naredite vse, da se te končno začnejo premikati v vaši smeri. Dovolj je bilo opazovanja iz zadnje vrste, predvsem pa dovolj vaše neodločnosti. Dnevi pred vami vam izpolnijo veliko željo, samo korake je potrebno narediti. Čustveno smer imate odprto in vredno jo je izkoristiti, Končno se vam nasmehne nekaj kar je skrito globoko v vas, vendar je pogum potreben.

RAK

Skrbi ki so v povezavi z vašim čustvenim življenjem sploh niso skrbi skrbi, pač pa generalno čiščenje, da se nepomembne zadeve povezane s preteklostjo končno zaprejo. Možen je konflikt z neko žensko osebo, ki vam ni dorasla, potrebno bo tej osebi  stopiti na prste – odločno, velike možnosti so da je ta oseba z vami družinsko povezana. Ni potreben konflikt vendar povedati morate jasno kaj vas moti, najprej pa se naj končno začne brigati zase!

LEV

Končno malo več pozitivnih dogodkov z dobrimi zaključki za vas. Realizacije dveh odprtih zadev so v toku. Potrebna bo še potrpežljivost v prvih dveh dneh tedna, ki prihaja. Čutite da se premikate in nič vam ne bo težko.  Poslovno ste jasno na pravi poti. Zanimivo je, da vam stoji figura ljubosumja, ki nima nič z realnostjo, predlagam vam da odmislite nepotrebna razmišljanja, ki vam samo škodijo – to je v smeri čustev.

DEVICA

Tudi če imate idejo, da boste nekaj lahko pripeljali do konca sami, se zagotovo motite. Ne bo šlo. Pomoč ki vam je bila ponujena, boste morali uporabiti. Uporabite in se vzporedno naučite, kako se pripeljejo stvari do konca brez večjega cirkusa. Kratko in jedrnato. Nad neko osebo, boste posledično zaradi tega načina gledali popolnoma z drugimi očmi, namreč iskrenost te osebe vam bo pomagala da naredite konkreten korak in nekaj prestopite. Razbremenjeno se boste počutili.

TEHTNICA

V tednu ki prihaja ne boste želeli biti v ospredju, kar se tiče čustvenih smeri. Dobili boste veliko in še več od tam kjer si najbolj želite.  Predlagam vam da to sprejmete, ne igrajte bodite iskreni. Počutje bo dobro, vso energijo boste zato lažje vlagali v poslovno – študijske smeri, ki so nujne in se jim neki roki iztekajo. S takšno čustveno podporo, boste lahko naredili veliko, več kot ste sprva pričakovali tako v kratkem času.

ŠKORPIJON

Posamezniki tega znamenja bodo utrjevali svojo vezo, postavili si boste pravila, koliko se družiti in kaj dajati en drugemu. Lepo vam bo, končno boste lahko tudi sebi priznali da vam uspeva. Nadaljevanje oziroma nadgradnje razmerij so odprte. Samski posamezniki, bodo vodili neke pogovore, občutek boste imeli da se vam druga stran zapira in da nikakor ne morete pogovora speljati do konca. Počasi – nič se ne mudi, vse se premika v pravi smeri.

STRELEC

Veliko ljudi boste imeli okoli sebe in vsakemu od njih bo prišla prav vaša pomoč. Z veseljem boste odprti za tuje skrbi, samo da ne bo potrebno razmišljati o svojih.  Vendar pozor, namreč vaše čustveno življenje je pod opozorilom. Nasprotna stran ne bo razmišljala tako kot vi in v sredini tedna boste primorani govoriti tudi o sebi, oziroma vašem razmerju. Potrebna bodo soočenja, iskrenost prinese pozitiven rezultat. Pogum velja.

KOZOROG

Povsod vas bo polno samo ne tam kjer bi bilo nujno potrebno. Vse boste prelagali in si iskali izgovore. Predlagam vam da tega ne delate, namreč neke relacije se vam posledično lahko zaprejo, kar pa vas ne bi ravno veselilo. Stopite vendar po poti čustev, strahovi so popolnoma odveč.  Tudi poslovne smeri lahko doživijo kritiko, ki je nepotrebna, če boste nastopali z ignoriranjem ali molkom.  Razmislite malo in sebe zavarujte pred neprijetnimi posledicami, ki bi bile mogoče.

VODNAR

Vsi kompleksi kar jih premorete vam bodo v glavi. Zakaj sedaj v tem trenutku takšen negativen – nepotreben preobrat je lahko jasno samo vam, možno je da tudi vam ni popolnoma jasno. Odpreti se bo potrebno in odmisliti neka svoja razmišljanja. Čustvene poti še zdaleč niso tako slabe, kot jih vidite vi.  Predlagam vam, da razmislite koga poslušati, namreč lahko se dogaja, da vam nekdo daje neke napačne podatke, ali informacije zaradi neke resnice ki je vi še ne poznate. Iščite resnico – ne odnehajte.

RIBI

Da naključja obstajajo boste verjeli v tednu ki prihaja. Namreč nič vam ne bo potrebno narediti in stvari se vam bodo dogajale. Dobra volja bo rdeča nit tega tedna, namreč čustvene pozicije vam bodo pisane na kožo, le odprite se in si upajte. Poslovno je možna pozitivna premestitev ali podpis – napredovanje, zaradi katere ne boste zelo navdušeni, saj se bo zgodilo mogoče prej kot ste mislili da se bo. Uspešen teden za vas, sprejmite spremembe.

 

 

GRAL

 

 

Facebook