fbpx

OVEN

Pomembno je bilo prestopiti neko prepreko v smeri čustev. Zagotovo bo sedaj vse lažje. Vaše želje naj bodo usmerjene naprej k cilju. V tednu ki je pred vami, vam bo energijo jemala tudi služba in poslovne poti nasploh, tako da boste imeli manj časa za čustva. Mogoče je tako prav, saj je potrebno vsak naslednji korak premisliti.  Zavedajte se, da ste tokrat imeli v smeri čustev predvsem srečo, saj poznate svoj karakter kaj bi lahko naredili zaradi neke dezinformacije. Sedaj je za vami. Stopajte odločno tako v čustvih kot poslovno še naprej. Glavnica negativnih informacij je za vami.

BIK

Zanimivo dogajanje v smeri financ. Morali se boste sicer soočiti z neko preteklostjo, ki vas še vedno bremeni, vendar prihajajo tudi rešitve. Ne ignorirajte ničesar, pač pa naredite plan, kako vse zapreti, kar je ostalo odprtega. V veliko pomoč vam bodo trije ljudje, ki med seboj sicer niso povezani so pa nujni, da vzpostavite stike z njimi. Namreč rešitve zagotovo najdete. Čustveno boste imeli vsega dovolj in v tem trenutku ne boste vlagali energije v tej smeri, ki se vrti v istem krogu. Gre za vam znano čustveno pot, ki že traja nekaj časa, zgodi se nič konkretnega.

DVOJČKA

Nemirni boste v sebi. Misli bodo predvsem usmerjene v pretekle dogodke. Sprejemali ste odločitve, ki so zagotovo dobre, vendar nekako se ne boste znašli, da ste prekinili neki krog sodelovanja. Predlagam vam, da razmislite v smeri čustev, namreč vaše razmerje temelji samo na vas, kot da se vi vsemu odrekate, druga stran pa živi po starem naprej. Se vam to zdi prav? Je vredno? Potrebno bo konkretno razmisliti v tej smeri, namreč prelomnice so velike za vami, vsaka odločitev ni bila ravno na mestu. Res je da ste se spremenili, vendar cena je visoka. Lahko vam je žal.

RAK

Pogumno stopajte naprej. Vaš čas je tukaj. Mnogi ste sprejeli odločitve, ki imajo veliko stabilnost za prihodnost. Konkretni premiki v smeri doma in investicij so povdarjeni. Lahko ste ponosni nase, sedaj ste na poti, ki vam je ne more nihče preprečiti. Okoli sebe imate ljudi, ki so vam v veliko oporo, moč in pogum čutite tudi zaradi njih. Veliko ste se naučili, spreminjate misli dan za dnem. Postajate to kar ste si vedno želeli, oseba z velikimi načrti zaradi katerih ste se pripravljeni odrekati. Čutite, da je to prav. Čustva se odpirajo v smereh blaginje in dobrih kontaktov.

LEV

Vse prej kot na koncu ste, pomeni da konca ne akceptirajte. Morate narediti več, potrebno je v smeri čustev dati več od sebe, samo zato ker si tako želite. Možnosti se vam znova odpirajo v tednu, ki prihaja, vendar pazite na besede, ne bodite nesramni, tudi če boste imeli občutek, da je nesramna oseba nasproti vas. Oba bosta morala odrasti in začeti drugačno komunikacijo kot do sedaj. Uspelo vama bo, samo iskrenost je potrebna. Poslovno bodite pozorni na nekoga, ki vam je nadrejen, namreč širijo se govorice zaradi katerih se boste morali zagovarjati, zato pazite na besede.

DEVICA

Nekateri ljudje so vam postali naporni v okolici, namreč sestavili so si v mislih svojo zgodbo v smeri vas, brez da bi vi to vedeli. Mnogi ste mogli zadnje tedne konktretno vdariti po mizi, namreč teden ki je pred vami boste že čutili razbremenjenost, ki je bila vezana na te ljudi. Lahko je to smer čustev in napačnih razlag vaše vljudnosti. To vam jasno ni potrebno, saj vi se zavedate kaj si želite in kaj zagotovo ne. Te osebe ne, vse ostalo v smeri vaših želja je seveda odprto, vendar koraki so nujno. Ne odlašajte. Zberite pogum in pokličite ali pošljite sporočilo.

TEHTNICA

Spremembe v smeri poslovnih poti, vam bodo znova vrnile energijo. Finančno stanje bo iz tedna v teden boljše. Počutje je v veliki meri bilo povezano s financami, ker ste sedaj te mnogi uredili in stoji stabilnost, se je potrebno osredotočiti na čustva, partnerstva ali ljubimce. V tej smeri niste zadovoljni, vendar s pravim korakom ali besedami, lahko tudi v tej smeri naredite preobrat. Zavedate se kje je vaša želja, predvsem v smeri katere osebe je ta želja že nekaj časa. Naj vam ne bo težko narediti koraka in se pogovoriti znova. Premiki stojijo, ki jih niste pričakovali.

ŠKORPIJON

Svojo pot je potrebno nadaljevati, tudi če vam nekdo ne bo sledil. Spremembe odnosa so vas za trenutek spravile iz tira, vendar ste si iskreno priznali in tudi sprejeli boste, da je to kar se je zgodilo bilo že ves čas v zraku. Bilo je samo vprašanje časa. Vzemite to kot uslugo vam, saj si boste dovolili narediti korake in spremembe, ki jih do sedaj niste mogli. Ponosni bodite nase, da imate možnosti sprememb, predvsem pa poguma, da se jih lotite. Nekdo vas ni vreden, zato je prav, da se zavedate koliko ste pravzaprav vredni vi in si to tudi dokažete.

STRELEC

Finančno stanje je na pragu preobratov in morali boste svoje dvome postaviti na stranski tir. Vse je morali biti tako kot se je zgodilo. Sedaj boste dobivali odgovore dan za dnem, ki vas ne bodo kaj dosti presenečali, saj ste vedeli kdo je v ozadju, ki spodkopava vas. Ne bojte se narediti nove korake, možnosti novih poslovnih poti so odprte. Nekaterim se nasmiha pot, tujina, mogoče popolna sprememba v smeri obstoječega posla. Neko dolgo obdobje je preživeto, tukaj ne vidite izziva zase, monotonost bo velika in sprejmete odločitev, ki vam spremeni življenje. Čas je.

KOZOROG

Čustva postavite v tednu, ki prihaja na stran in se osredotočajte na poslovne zadeve ali nove projekte, ki jih imate v mislih. Ravno preko teh odločitev prihajajo razbremenitve v smeri financ, pri posameznikih pa tudi do velike razbremenitve, ki je vezana finančno na preteklost. Očitno je da ste lahko priča nekemu porazu v smeri osebe, ki vam je na veliko zapirala pot vaše prihodnosti, lahko je to povezano tudi z preteklostjo v smeri čustev. Čutili boste da se bo zgodilo nekaj velikega in prav neučakani boste. Končno se prebujate v svoji stari energiji, ki ste si jo tako želeli.

VODNAR

Vprašanje dni je do podpisa ali potrditve. Končno boste lahko razmišljali o sebi kot zadovoljni osebi v smeri poslovnih poti. Veliki premiki sledijo. V smeri čustev, pa je potrebna še vedno previdnost. Namreč oseba, ki jo vidite v svoji prihodnosti, se je odločila za konec, kateremu pa vi ne verjamete. Prepletale se bodo tudi neke nove osebe preko sporočil, vendar ohranite mirne misli. Čustva do nekoga se niso spremenila in jasno je da si želite nadaljevanje preteklosti, zato takoj prekinite neke nove zgodbe, v katerih se že na začetku ne vidite.

RIBI

Vaši problemi v smeri financ niso vaši, vendar jih je potrebno rešiti vam. Opravka boste imeli z nekim podtikanjem, pa tudi z neiskrenostjo od ljudi, ki jim tega ne bi pripisali. Poslovno se morate zanesti samo nase, pomembno pa je izbirati prave ljudi katerim boste zaupali. Potek dogodkov bo stresen, vendar vam stojijo pozitivni konci in rešitve, ki vas bodo razbremenile. Čustveno nadaljujte to kar si želite globoko v sebi, tudi če veste, da v tem trenutku še ni pravi čas za konkretno prihodnost. Misli so pa vendar dovoljene, daleč od ušes drugih ljudi.

 

Facebook