fbpx

OVEN

Pripravljeni boste, da opravite neko začeto delo do konca. Vezano je lahko tako čustveno kot poslovno področje. Ne boste si več dovolili, da vas postavljajo nekako na stranski tir, kar se že očitno dogaja nekaj mesecev. Čutili boste, da je sedaj pravi čas. Uspeh bo prihajal dan za dnem, posledično pa tudi zadovoljstvo. Predlagam vam samo to, da kljub vsemu ne igrate na konflikt. Bodite odločni ne konfliktni. V smeri čustev bodite pozorni na besede, nimate vsega prav ravno vi.

BIK

Preplavila vas bo energija pozitivnega značaja, katero ste očitno pogrešali. Stoji denar in stabilnost v poslovnih smereh, lahko je tudi neka rešitev, ki jo pričakujete že kar nekaj časa. V to kar verjamete in ste ves čas verjeli, se odpira. Čutili boste, da ni bil noben napor zaman. Hvaležni boste za vašo voljo in moč, ki ste jo črpali v preteklih mesecih – še sami ne veste od kot. Bodite pripravljeni na najlepše rezultate zadnjih mesecev. Pomembno je, da v tednu ki je pred vami verjamete v sebe, vaša samozavest je nujna za preobrate, ki so pred vami. Neko novo znanstvo, bo v vas naredilo velik miselni premik.

DVOJČEK

Čutite, da je preteklost za vami, odpirajo se nova obzorja. Čustva so v ugodnih odprtih poteh in vaša samozavest bo rasla. Zanimivo je da se k vam vrača tudi preteklost, kateri pa zapirate vrata, to še do sedaj niste bili povsem sposobni. Obračate se v prihodnost, trdno odločeni, da boste sledili srcu. Energija čustev pa vam posledično odpira tudi vrata poslovnih zadev. Zavedali se boste, kako zelo je vse povezano, vendar je prav da v prihodnosti znate ločiti posel od čustev, vse bo namreč steklo lažje.

RAK

Stranski vhodi in izhodi za vas več ne obstajajo. Dozorela odločitev v tednu ki prihaja bo ta, da se ne greste več igric z ljudmi, ki niso odločeni, ali nimajo jasnih ciljev za prihodnost. Samozavest bo v vas naraščala iz dneva v dan. Pri rakih velike možnosti novih znanstev, ki bodo vsebina prihodnosti. Življenje  vam podarja “dvojino”, partnerstvo oziroma razmerje, ki si ga želite globoko v sebi. Poslovno – rast v vseh pogledih. Prav je da igrate na karto intelekta in se soočate z dejanskim ne prirejenim stanjem.

LEV

Prioriteta tedna, ki prihaja bodo finance, posel in vse kar je povezano s finančnimi odločitvami. Živeli boste po načelu vaših načrtov preteklih 6 mesecev. V kolikor čakate uradne potrditve se te zgodijo v tednu ki prihaja. Razbremenjeni boste, kar nekako ne boste mogli verjeti, pa vendar je to posledica vaše energije. Z ljudmi, ki vam zavidajo ne boste želeli imeti opravka, lahko pričakujete velike spremembe pri ljudeh katere še želite v prihodnosti. Pomeni da vam bodo sledili tisti, na katere ste kar nekako pozabili. V tej smeri spremembe in preobrati. Prihodnost dela selekcijo in pravi izbor v smeri čustev.

DEVICA

Res je da ničesar niste še izgubili, pridobili pa žal tudi ne. Zamišljeni boste in v vas bo rasla odločitev da je potreben konkreten korak, če želite rezultate seveda. Poslovne smeri boste postavljali na prvo mesto, kar je pravilna odločitev, vendar naslednji ne bo nič manj pomemben – čustva. Predlagam vam samo to, da začnete s premiki, prvi korak bo težaven, že naslednji pa daje rezultate. Pot k željam je potrebno odpreti, na vas je kako bo potekala prihodnost, oseba nasproti vas je pred vami.

TEHTNICA

V tednu ki prihaja vas bo dajali spomini na konkretno osebo, možno je da je to oseba, katero ste zaradi tujega vpliva dali na distanco. Čustva bodo jasna kam si želite, od vas pa bo odvisno, če še je možno “sestaviti” preteklost, namreč ne morete pričakovati, da bo to naredila nasprotna stran, prizadetost je bila prevelika. Poslovno so možne menjave v smeri ki jih niste pričakovali. Nezadovoljni boste in v tem trenutku nemočni.

ŠKORPIJON

Bodite naravnani na prihodnost, namreč zgodi se lahko glas iz preteklosti, vendar ostane samo na tem. Priložnosti ste že dali in vedno ste ostali razočarani in tudi tokrat ne bi bilo drugače. Oseba, ki stoji zraven vas v tem trenutku ima zagotovo večjo vrednost za vašo prihodnost, za to je ne razočarajte. Poslovno miren teden, lahko tudi to mirnost naredijo odsotne osebe. V kolikor razmišljate o nekih naložbah – počakajte. Pomembno je sedaj v tem trenutku narediti rez preteklosti. Nova čustva čakajo.

STRELEC

Dana vam bo možnost popravnega izpita, teden ki je pred vami bo imel močan vpliv preteklosti. Poslovno se ne vračajte na staro pot, namreč ne prinese dolgotrajnega zadovoljstva. Lotite se želja, ki jih imate v mislih sedaj, namreč te želje se postopoma realizirajo, ne uspejo vam takoj, v mesecu oktobru pa so že nakazani prvi premiki. Nekdo si želi vašega objema in bližine, predlagam da spremenite obnašanje do te osebe. Mogoče je da se aktivirajo čustva, ki jih do sedaj niste zaznali.

KOZOROG

Ne bo vas malo kozorogov, ki boste srečali nekoga, ta oseba vam lahko življenje postavi na glavo. Sprva boste nezaupljivi, vendar postopoma se boste proti pričakovanju počutili zelo dobro. Tisti posamezniki, ki ste preteklost v čustveni smeri že razčistili si dajte novo priložnost, spet drugi pa boste to morali narediti sedaj. Poslovne priložnosti bodo v tem tednu nekako v ozadju, vendar kljub vsemu denar ki ga pričakujete prihaja. Manjši priliv – velika razbremenitev.

VODNAR

Prehitro spreminjate mnenje in posledično odločitve in v tednu ki prihaja, se ravno zaradi tega znajdete v “slepi ulici”. Res je da boste zmogli premagati tudi to, ampak ne delajte tega kar vam ni potrebno. Očitno je da se bojite novega razočaranja, zaradi preteklih izkušenj, pa vendar predlagam malo več poguma. Zanimivo je tudi to, da imate v tem tednu veliko možnost poravnati-zapreti neki dolg, malo sreče na vaši strani, namreč stoji vam uradna oseba, ki bo uslišala vašo prošnjo.

RIBI

Iskrenost vas je po izkušnjah že veliko stala, pa vendar – teden iskrenosti je pred vami, samo tako boste odpirali pot sebi. Pri ribah so možne menjave službe, tudi konkretno lokacije. Sprva boste zaskrbljeni, pa vendar druge priložnosti, kot narediti korak ne boste imeli. Pazite malo na vaše počutje, zdravje namreč obremenjujete sebe in svoje telo. Sprostite se, tudi če v tem trenutku ni vse idealno, prihaja vaš čas. Tolažbo najdite v smeri čustev, potrebno vam je, da vas nekdo sliši/posluša.

 

 

GRAL

Facebook