fbpx

OVEN

Izredno boste razpoloženi v čustvenih smereh, že na meji nagajivosti. Vezani ovni bodo svojo obstoječe razmerje poglobili, samski so pred vrati novih vez, ki bodo imele noto dolgoročnega značaja. Odločitve in spremembe, ki bodo življenjske – pozitivne prelomnice. Poslovne smeri prepustite, sedaj ni čas da karkoli spreminjajte, sedaj so na prvem mestu čustva.

BIK

Na trenutke boste zaradi čustvenega dogajanja precej zaskrbljeni, odsvetujem vam hitre odločitve, ker ne prinašajo rezultatov katere bi si želeli. Pravzaprav morate vprašati sami sebe kakšne so želje,  vedno namreč konec ne pomeni rešitev.  Potrebno bo delovati brez trme in poslušati sebe. Prvič se vam bo dogajalo da ne veste točno kam, vse se vam bo obrnilo na glavo. Ostanite mirni. Rabite čas!

DVOJČKA

Ne skrivajte tisto kar v resnici čutite. Nimate razlogov, da se zapirate vase in da kažete svetu drugo podobo – obraz. Okolici kar nekako ne boste mogli zaupati, rekla bi da boste posameznim osebam delali krivico. Razmislite o vaših željah, ključnega pomena bo narediti korak v smeri katero si želite. Mogoče pa je prav sedaj pravi čas ko ste že na nek način zgubili voljo in upanje, predvsem pa zaupanje.

RAK

Raki bodo v tednu ki prihaja poskušali vse obrniti na humor. V sebi pa bodo imeli neurje, ki ga boste želeli prikriti pred “svetom”. Nikakor se vam želje ne izpolnijo v želeni smeri, vendar zanimivo je to, da upanja pa še je vedno veliko v vas samih. Upravičeno! Tako kot se boste v tem tednu na nekoga razjezili v poslovni smeri, še mislim da niste doživeli. Dovolj vam bo!

LEV

V vsem kar se vam bo dogajalo boste našli nekaj pozitivnega, tudi če ne bo ravno ugodno za vas. Slutili boste, da morate odreagirati na takšen način, da boste igro spremenili ko bo čas zato, sedaj ta čas zagotovo še ni tukaj. Poslovne smeri in novi projekti – koraki so odprti, potrebno še bo samo narediti zadnje korake in dobro predstaviti predvsem sebe. Tremo odmislite.

DEVICA

Bodite nežni na čustvenem področju, ko sami niste sigurni v sebe, takrat očitno znate odreagirati zelo negativno. Ko ste v dvomih prestrašite vse okoli sebe s svojo nedostopnostjo. Spremenite taktiko in se za spremembo tokrat pogovarjajte kaj vas najbolj teži, rešitev boste našli v dvoje. Poslovno vam je začelo delo jemati energijo, ta občutek vam ne bo všeč. Ste res zadovoljni s položajem kot je v tem trenutku?

TEHTNICA

Vezani se boste s partnerjem počutili kot že dolgo ne, samskim pa svetujem da ne začenjajo nobene relacije, ki bi pomenila “trikotnik”, namreč lahko se zgodi da ostanete z zlomljenim srcem. Poslovno bodo stvari tekle v normalnem ritmu, dokler boste vi vlagali vso energijo, v kolikor boste stopili korak nazaj bo vse narobe, to vas začenja počasi jeziti.

ŠKORPIJON

Splet okoliščin vam bo naklonjen v poslovnih smereh. Ritem ki ste ga ujeli vam bo ustrezal in zadovoljni boste. Čustvene smeri bodo vezani škorpijoni gledali z nekim določenim nezaupanjem, sum se lahko žal uresniči. Samski pa še vedno ostajajo samski – kratek čas, namreč zamiki ki se dogajajo so z razlogom, potrebna bo potrpežljivost, odpira se preteklost.

STRELEC

Ne dogaja se vsak dan oziroma teden, da gre vse kot po maslu, ampak v tem tednu bo ravno tako. Predlagam vam da višek energije namenite reševanju vašega partnerskega življenja, imeli boste prave argumente v pravem trenutku, zadeve znate umiriti, saj vam bo nasprotna stran sledila. Poslovno nekaj podpišete ali dobite nekaj kar ste pričakovali že nekaj časa. Zadovoljstvo sledi.

KOZOROG

Kamorkoli se boste obrnili se boste počutili ugodno in pozitivno, kar nekako ne boste mogli verjeti, da pa tisto za vas bistveno stoji popolnoma na mestu. Pričakovali boste da se stvari premaknejo, zgodilo se bo vendar ne še takoj, ne zaradi vas, ampak zaradi ostalih vpletenih. Poslovno bodo manjše nevšečnosti v zvezi z denarjem, bodite pazljivi sploh če delate direktno z njim – preverite vse dva-krat.

VODNAR

V tem tednu vas bodo vsi želeli za neke vrste »pričo« ali pa da vi poveste “na glas” nekaj kar bi morali drugi. Dobrodušno boste sledili željam okolice, rade volje boste pomagali, v sebi pa boste razmišljali zakaj se to dogaja ravno vam, namreč tako osamljene se boste počutili v čustvenih smereh, pa ne boste imeli nikogar, ki bi vam pomagal, sami boste morali. Prehodno bo to stanje.

RIBI

Preveč ste želeli naenkrat, sedaj pa se je dogajanje okoli vas kar malo zaustavilo, pa brez skrbi, ne za dolgo. Teden v katerem je pomembno, da razmislite kaj si želite vi, pripravite teren in se predvsem napolnite z energijo. Poslovne zadeve boste delali rutinsko in nikamor se vam ne bo mudilo. Predlagam da preverite roke na katere ste kar malo pozabili. Še v  oktobru rešite nekaj pomembnega.

 

 

GRAL

 

Facebook