fbpx

A

Mogoče je, da že v naslednjih dneh znova nadaljujete svoje zapleteno čustveno življenje v smeri kot si želite. Potrebno bo spremeniti način, to vam je sedaj že več kot jasno. Naredili ste nekaj kar je skoraj prineslo prelomnico, zato pazite na besede. Nadaljevanje je zagotovo, vendar se morate zavedati, da kljub čustvom, ki so obojestranska je potrebno pot prepustiti. Vse se dogaja v pravi smeri, zato se umirite in prepustite. Ne delajte ničesar na silo, bodite samozavestnejši.

B

Mnogi ste pred dnevi, tedni prišli pred vprašanje svoje kariere, poslovnih poti, lahko tudi prekinitev. Vse se dogaja z namenom in nobena vrata se niso še zaprla, zato spremenite misli in ne reagirajte negativno. Lahko nadaljujete poslovno pot, ki je v kritični komunikaciji, ki rešljiva ali pa se odločate za nove poti. Pomembno je, da vi ničesar ne prekinite, dokler ne najdete nove odprte poti. Ne delajte vi reza, naj ga naredijo drugi, ker pa stoji, da se zadeve pomirijo, so pred vami dogovori in umiritev.

C

Splošno dobri dnevi pred vami. Razcvet vam stoji na področju doma in financ. Očitno je da ste na pragu rešitve finančnega priliva, ki posledično umiri tudi stanje doma, lahko je to tudi v smeri partnerstva, ki ga imate v načrtu za prihodnost. Veliko ste že naredili in sedaj je potrebno sestaviti svoje misli, ki so polne dvoma, brez potrebe. Samo da se odpre podpisan finančni priliv, takrat boste lahko sprejeli tudi odločitev, ki naredi preobrat v vaši prihodnosti. Mislite pozitiv no in ne dvomite.

 

 

GRAL

Facebook