fbpx

1 – JANUAR

Tako dolgo pot ste prehodili, da sedaj enostavno ne smete odstopati od svojih čustvenih želja. Dovolj ste močni in jasno vam je zakaj ne pride do konkretnega premika. Ne rešujte ničesar z ultimatom, počakajte na tretji teden meseca aprila, takrat nepričakovan premik.

2 – FEBRUAR

Pomembni ste nekomu v tem trenutku, vendar ne delajte v smeri, da zaradi te pomembnosti poskušate premikati smeri in odločitve. Obrestovala se vam bo mirnost, čeprav enostavno ne razumete zakaj nekdo nekoga tako tolerira. Zvedeli boste tudi to zakaj je tako.

3 – MAREC

Zmorete prestaviti svoje želje tja kamor želite, namreč na pot vam prihajajo sporočila, ki bodo imela veliko pomen v smeri čustev. Jasno je da morate dogajanje sprejeti brez dvomov in se prepustiti. Ne glede na to, da ne poskušate prvič.

4 – APRIL

Prelepa novica vam bo zarisala nasmeh na ustnicah. Pomembno je da naredite vse, da ta na ustnicah tudi ostane. Preteklost je polna novih začetkov in strahovi bodo zbledeli.

5 – MAJ

Osredotočajte se na poslovne korake in bodite pozorni na svoje odločitve. Namreč prelomnice v smeri posla boste sanirali, le dovoliti si morate novih korakov. Naj vam nobena pot ne bo težka, na pragu uspeha ste. Čustva – idealen – nepričakovan premik.

6 – JUNIJ

Razmisliti bo potrebno kako naprej v smeri čustev. Odločitev ste slišali, ne bo se spremenila, na vas je kaj boste sprejeli. Nadaljevanje kot do sedaj je ena možnost, prekinitev in nova pot je druga. Razmislite kje se vidite v prihodnje.

7 – JULIJ

Pomembno bo narediti konkreten korak v smeri finančnih premikov. Jasno je da se more neka zadeva v smeri preteklosti zapreti. Zato je prav da iščete vse mogoče priložnosti, saj rešitev stoji že v mesecu aprilu. Čustva se odpirajo v smeri želja.

8 – AVGUST

Pogumno ste pripeljali razmerje na točko kjer ste sedaj. Vaš pogled v preteklost vam to tudi potrjuje. Jasno je namreč da ste prestopili z vztrajnostjo veliko prelomnico. Pomembno je še naprej verjeti v to prihodnost, ki si jo želite.

9 – SEPTEMBER

Srečanja na novi poti vas bodo čustveno presenečala, počasi se boste obračali vstran od preteklosti, ki vam je na nek način še vedno v mislih. Bodite ponosni na sebe da ste zmogli to pot. Potrditve in nove čustvene smeri so na pragu.

10- OKTOBER

Na vas je če želite še vedno biti osamljeni, namreč možnosti imate vendar še jih vedno nekako ne sprejemate. Želite si preteklosti v smeri čustev, čeprav premikov ni. Potrebno bo razmisliti o novih korakih. Čas je!

11 – NOVEMBER

Prihajajo potrditve v smeri posla. Premiki ki za vas pomenijo nove poti in finančno blaginjo. Naredite korak iz cone udobja in sprejmite možnosti, ki so vam namenjene. Čas je da najdete trdost v finančnih smereh. Čustva se postavljajo na svoje mesto.

12 – DECEMBER

Povedali ste kaj si želite. Odgovor ne boste rabili čakati predolgo, vendar odločitve bodo mlačne pomeni ne v smeri kot si želite. Jasno je da boste užaljeni in miselno boste zmedeni. Ne odločajte se za odhod – počakajte. Preobrat sledi.

 

GRAL

Facebook