fbpx

A

Zanesite se na svoja čustva, čeprav mnogim med vami v tem trenutku ni lahko, saj so blokade velike. Odločitve, ki so bile obljubljene sledijo z zamikom. Potrebno se je zavedati, da v tem trenutku ne delate koncev, čeprav je mogoče velika distanca iz druge strani. Potrebno je s potrpljenjem in jasno vero v dogovorjeno vztrajati. Prazna luna vam daje čas, da postavite sebe na prvo mesto, vaše poslovne in finančne poti, da boste pripravljeni, ko se sprostijo čustvene poti.

B

Preteklost naj tam ostane kjer je. Bodite pogumni in si ustvarite nove korake. Mnogi ste na križišču, na katerem se je potrebno odločiti, kaj si dovolite in kaj zagotovo več ne. Postavite si jasna vprašanja ob tej Prazni luni, odgovori so v vas. Mnogim med vami ugodne poslovno/sodne rešitve, ki obremenjujejo na nek način vas in vašo “svobodo”. Speljali boste nekaj, kar ste mislili, da je že končano.  Hitre odločitve bodo potrebne, tokrat se boste znali odločiti brez tretjega vpliva.

C

Naključja vam prihajajo na pot, preko katerih boste izvedeli vse kar ste želeli vedeti. Mnoge laži bodo na nek način prinesle vašo odločitev s kom da s kom več ne želite stopati po poti v prihodnost. Finančno stanje je v izboljšanju, mnogi pred velikimi pozitivnimi preobrati. Sedaj se boste naučili “branja med vrsticami”. Mnogim ste dajali veliko večjo vrednost, kot ste jo vi dobili za vračilo. Sprejeli boste to kot sporočilo, ki kaže pot za vašo prihodnost.

 

 

GRAL

Facebook