fbpx

PONEDELJEK

Vse poti so v tem trenutku v zastoju – smer čustev. Jasno da si želite nekega nadaljevanja, vendar je potrebno spremeniti misli. Do sedaj ste delali dobesedno po svoje, če želite rezultat morate slišati tudi drugo stran. Zakaj so prepreke seveda.

TOREK

Poslovno boste dosegli to kar si želite. Misli naj bodo usmerjene v premike. Sedaj ni čas da tehtate, sedaj je čas koraka. Časa za razmislek ste imeli več kot dovolj. Odločajte se zaradi sebe, ne zaradi drugih.

SREDA

Zanimalo vas bo zakaj se je nekdo odtujil. Potrebe po tem vprašanju ne rabite čutiti, saj ste dobili vse jasne odgovore, vendar jih niste želeli sprejeti. Soočanje je nujno, priznati si morate, stanje kot je. Preteklost naj ostane v preteklosti.

ČETRTEK

Bolelo vas bo nekaj, kar še niste vprašali, tudi pogovorili se niste o tem. Delovali boste v smeri svojih negativnih misli, brez da vprašate. Spremenite to in se pogovorite, čas je da spremenite stare miselne vzorce.

PETEK

Finančni priliv, ki ga čakate. Mnogi ste že v koraku realizacije, drugi boste to smer urejali z rahlo zamudo. Jasno pa je da vsi tisti, ki so se odločili, da nekaj v smeri financ premaknejo zmagajo.

SOBOTA

Problem ni pri vas, pač pa v smeri vpliva tretjih oseb. Vse je mogoče rešiti in si dovoliti, da poslušate in sledite sebi. Res je, da bo potreben še čas, vendar ne obračajte pogleda od zadanega cilja. Zmagali boste.

NEDELJA

Vse preveč imate v mislih še vedno stare strahove, zato še vedno ni premikov v smeri poslovnih poti, kot bi si želeli. Jasno je da vam bodo odločitve prinesle tako želene spremembe in končno tudi mir in blaginjo, ki bo dolgoročna.

 

GRAL

Facebook