fbpx

A

Tudi za vas je prišel čas, da se končno začnejo dogajati vam pozitivne preobrati. Potrebno bo soočenje s samim s seboj, kar je za vas v preteklosti predstavljalo velik problem. Tokrat bo drugače ker druge poti ni. Resnica je samo ena veste koga ljubite in kaj ste pripravljeni v tej smeri narediti ali izgubiti. Ni vam še najbolj jasno kje boste vzeli vso moč, saj je dejstvo, da je vse povezano tudi z denarjem. Ne skrbite na dobri poti boste takrat ko boste čutili moč za korake naprej, to je pa že veliko za vas, to spremembo boste začutili v nekaj dneh oziroma v tednu ki je pred nami. Samo pogumno.

B

Samo da bo konec! Tako sicer še vi ne razmišljate, ampak k0 vam bo prišlo v podzavest se boste počutili razbremenjeno. Zadnja tri leta ali še več je iz vaše strani samo golo prilagajanje in kje ste vi? Sedaj se postavljate na prvo mesto, razumeli boste tudi svoje strahove, ki so v vas že v bistvu od mladosti, popolnoma po nepotrebnem. Ne bojte se samote, bojte se raje osamljenosti ki jo živite sedaj. Polaganje računov o svojem življenju ne bo več dan za dnem na seznamu. Počutili se boste, da tudi vi zmorete, namreč predlagam da pogledate najprej svoje poslovne poti, ki jih posledično komaj držite nad gladino. Vse se vam bo počasi začelo bistriti.

 

C

Spremembe in sveže energije prihajajo v vaše življenje, tudi če ste še v tem trenutku brezvoljni in na nek način žalostni, vam zagotovo prihaja resnica na vašo pot. Vedno resnica ni lahka, v vašem primeru pa je zagotovo nekaj, kar pomeni premik na bolje. Počutje kot da vas je nekdo zaklenil in vam ne dovoli dihati bo minil. Soočili se boste s čustvi, tudi negativnimi samo da boste prihajali do resnice. Naj vam ne bo žal preteklosti, ker to ni bilo življenje in vi si zagotovo zaslužite več. Zaslužite si prvo mesto, v življenju nekoga in samo ta pot bo za vas prava. Minule stvari bodo za vas preteklost in prav je tako.

 

D

Vse možnosti za žarke sonca imate, naj končno pridejo v vaše življenje z namenom, da vam otopelo dušo »oživijo« in da vam dajo tisto kar v tem trenutku potrebujete – pogum! Vsak naslednji vaš korak bo trdnejši in predvsem samozavesten. Prevetritev starih zamer, nekih napačnih odločitev in ljudi v vašem življenju bo konec. Osredotočali se boste na novo jasno začrtano pot, v kateri bodo ljudje, ki jih ljubite. Enostranskega razdajanja je dokončno konec. Praznina ki jo je pustila preteklost bo hitro zapolnjena. Nova oseba je že tukaj, ali pa se bo dogajala v kratkem. Oprezni boste in zna se vam zgoditi, da nekoga ne boste pustili blizu, zaradi preteklih izkušenj, ne delajte tega – ne delajte krivice nekomu ki si tega ne zasluži.

 

Facebook