fbpx

A

Kot da se ne dogaja vam. Občutki praznine so tako jasni, da vas na trenutke plaši. Misli so zmedene, preverjate kaj se dogaja v smeri čustev, vendar odgovore ne dobite. Ustavite misli, spremenite jih in odpirale se bodo poti, ki se pravzaprav niso nikoli prekinile. Trenutne distance boste prestopali v naslednjih dneh. Veliko lažje vam bo, vendar je v tem trenutku pomembno, da ne uporabite napačnih besed. Vse bo kot mora biti.

B

Povedali ste veliko, sedaj čakate odgovor, ki vam najeda vaš mir. Ni konca! So samo nadaljevanja in gradnja zaupanja. Veliko ste naredili, sedaj bo čas rezultatov, vendar to ne bodo prestopi iz dneva v dan, pač pa gradnja in razumevanje. Odprite svoje misli in zaupajte v prihodnost, ki ste si jo zadali. Ni se izgubila, ni za vami, pred vami je in vi morate tokrat razumeti drugače kot v preteklosti. Potrebno se je naučiti iz svojih izkušenj. Ta preobrat vam uspe.

C

Ne skrbite! Vse bo dobro, vse bo tako kot mora biti. Potrebno se je rešiti praznega občutka v sebi, ki dobesedno najeda. To kar upate se izpolni, vendar je potrebno stopati korak za korakom. Neki notranji glas vas straši, ne poslušajte ga. Izjemni znate biti pri nasvetih do drugih ljudi, za spremembo uporabite svoje dobre nasvete zase. Vsaka stvar ima začetek in konec, tudi skrbi – sprejmite to. Bodite pozorni na sanje, dajejo vam odgovore in odganjajo strahove. Še boste srečni.

D

Sporočila bodo dvoumna ali jih sploh ne bo, kar bo v vas naredilo vihar. Ne ponavljajte starih napak, stopite korak nazaj, ne naprej, če naredite slednje vam bo žal. Čustva so za vas odprta. Samota tega trenutka je naporna, vendar vi znate to prestopiti, poznate recept kaj je prav in kaj ne. Daljava bo tako blizu, le če se boste umirili. Mir v sebi vam daje sporočilo, da bo še vse dobro. Res bo, pa vendar je potrebno potrpljenje, da se to tudi zgodi. Delajte na svoji energiji, da vas ne dobijo preobrati nepripravljene.

Facebook