fbpx

A

Nič vas več ne zaustavi. Odločitev ob Prvem krajcu končno dozori. Pripravite se na največje premike, ki ji čakate že od začetka meseca Septembra 2020. Postopoma bo vse dobivalo svoje mesto. Trenutki dvomov bodo prehodnega značaja, saj še vedno nekako čistite stare vzorce, čeprav vam je prihodnost več kot jasna v smeri vaših želja. Ni bilo lahko vendar sedaj boste vedeli da je bilo vredno. Življenje vas vabi v svoj objem, tokrat solze žalosti, zamenjajo solze sreče. Zaslužite.

B

V kolikor pričakujete poslovne odgovore le-te prejmete v roku 3 dni od Prvega krajca. Delno se bo posameznikom aktivirala pot denarja, v kolikor vas višina vsote ne zadovolji, ne čakajte naredite korak in se dogovorite za več. Jasno je namreč, da so vaše poti odprte, mali popravki vas naj ne zmedejo.  Vztrajajte naprej, to kar želite vam je na voljo. Energije vas učijo da bodite precizni in da zadeve ne puščajte odprte do polovice, kot ste to delali do sedaj.

C

V vaših mislih je glavna zapora in to je potrebno rešiti pri sebi. Želje so jasne, ampak zagotovo je nekaj da ne naredite dovolj, čeprav se ne boste strinjali z mano. Bodite hvaležni za male premike, ki bodo dan za dnem postajali veliki. Delajte vse postopoma v smeri čustev, saj je jasno da nenadnih preobratov ne bo. Soočite se s tem in ne delajte nobenih konfliktov, pač pa vztrajajte. Želja srca je dovolj močna, da tudi uspeh sledi. Mirno vztrajajte naprej.

 

GRAL

 

Facebook