fbpx

A

Po vsem kar ste doživeli, se morate v smeri čustev zavedati, da je potrebno pogledati svoje življenje v drugi – novi smeri. Vsak korak, ki vas zaustavlja je stvar starih vzorcev in misli. Mnogi boste morali biti pogumni, da se končno rešite preteklosti, v kateri ste samo dajali, dobivali malo. Vse je na vas. Čas svežih novih energij ob Prvem krajcu, vas usmerjajo v neznano, novo pot. Zavedali se boste, da zaslužite več, čeprav boste v sebi še vedno nekako otožni. Dvignite glavo, začnite se zavedati, da si želite več.

B

Po stresnih 3 mesecih, se vam s Prvim krajcem odpirajo tiste poti, ki bodo za vas pomenile blaginjo v poslovni smeri. Mnogim tako težko pričakovan denar, oziroma rešena investicija, ki vam odpira vrata v novo življenje. Bodite pogumni, saj se za vas začenja odgovorno obdobje za razliko od preteklosti. Vlagali boste v svoje sanje svojo srečo. Čustva ne bodo prioriteta, saj je najprej potrebno sebi postaviti temelj. To vam uspeva od Prvega krajca naprej zagotovo. Pogum velja.

C

Preteklost bo znova na vratih, vaši strahovi bodo priplavali na površje. Čustva bodo izjemno intenzivna in vam dajala vse odgovore. Sedaj je potrebno slediti srcu, dovoliti nekomu novo priložnost ali na drugi strani vam stoji odprta nova priložnost. Vsekakor je to čas staro – novih začetkov, ki bo pred vas postavljal vsak izgovor, laž. Sploh ne tako slabo, saj boste prečistili vse kar je prečistiti treba. Z nekom končno najdete skupno pot, na način ki ste si ga že davno nazaj želeli. Tokrat vam uspe.

 

GRAL

Facebook